Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hagy ne minősítsem a gondolkodásodat....Henry forever írta:Ma mindenképpen nyerni kell és kész. Ha ez nem sikerül, akkor akár a bajnokság is elúszhat. Tudom, hogy sok van még hátra, de ha csak 4 pont maradna az elérhető közelség lenne a Realnak. Én azt szeretném ha a rangadón a Real "sztárjai" sorfalat állnának a már bajnok Barca-nak!
HOzzánk.. a Bild infoi alapján.. hát nem is tudom.szajko írta:Tudom kicsit off, de hova írt alá a Bayernhoz?Replay írta: (közben a Bild-re hivatkozva azt irja a Sport és a Mundo egybehangzóan, hogy Ribéry 4évre aláirt).
Tudom kicsit off, de hova írt alá a Bayernhoz?Replay írta: (közben a Bild-re hivatkozva azt irja a Sport és a Mundo egybehangzóan, hogy Ribéry 4évre aláirt).
Az Atletico játéka alapjában fekszik a Barcának, ennek az eredménye, h néha nagyon nagy verést is kapnak. De a mi védelmüket se kell félteni, mert ha megint buta hibákból hátrányba kerülünk, akár ki is kaphatunk.lionelmessi19 írta:
Egyébként én is jó meccset várok, és győzelmet. Az Atleticonak nagyon gyenge a védelme szvsz.
Az 2-4-4, csak hogy kötekedjek.barca99 írta:Pedig Pep már nyomatott idén 4-4-2-t. Igaz, az kicsit nyomi volt, mert 4 csatár, 4 kp és 2 védő játszotta.