Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én azt figyeltem, h Bainest mondta 'béjniz'-nek.ferninho írta: Sztöridzs bazzeg... Sztöridzs....
számára: Sterling/Sztörling=Sturridge/Sztöridzs
Ecuadort en is tovabbjutonak varom, szerintem ma is behuzzak a meccset 1 gollal. Bar meg nemvolt dontetlen, ugyhogy egy gol nelkuli dontetlent is el tudok kepzelni.Bob_Marley írta:
Ma végre bemutatkoznak a kékek is, őket se nézik sokra, de én nagyon bízom a franciákban. Másik két meccs is nagyon érdekes, Ecuadort alapból második helyen tovább várom ebből a csoportból és kíváncsi vagyok mit mutatnak egy masszív Svájc ellen, Bosznia meg val. szintén megilletődve lesz Argentína ellen az elején, de jó meccsnek ígérkezik az is.
Ha minden igaz, Gary Lewin, az angol válogatott erőnléti edzője sérült meg az oldalvonal mellett - állítólag lábtörést szenvedett Lewin a Sturridge-gól gólöröme közben. Lewin korábban az Arsenal szakembere volt...visca el barca írta:azért az mekkora volt h éjszaka az angol erőnléti edző eltörte a lábát sturridge góljánálén mikor néztem élőben kaja azt hittem valaki infarktust kapott...
Elsőre én is komolyan azt hittem. Ott guggolt vagy tíz ember teljesen ledöbbenve, nem is látszott, hogy ki van a földön. Arra gondoltam rögtön, hogy nehogy már valakit újraélesszenek... Ez így viszont elég röhejesre jött össze, de jobbulást nekivisca el barca írta:azért az mekkora volt h éjszaka az angol erőnléti edző eltörte a lábát sturridge góljánálén mikor néztem élőben kaja azt hittem valaki infarktust kapott...
engem inkább az a kommentátor idegesített aki este az uru-costa rica meccset közvetítette. bármikor kimondta egy játékos nevét előtt közölte a számot is. bármikor egy játékoshoz került a labda lehetett érezni h gyorsan megnézi a papírját mert fingja nincs h kinél van a bogyó. a játékosokról egy fikarcnyi infót nem mondott, másfél óráig vártam h benyögje a keylor navas hol játszik mert rohadt ismerős volt a pali, a végén már annyira idegesített h be kellett kapcsolnom a gépet h h megnézzem (nem tudom de sztem a menczer volt az). szörnyű, unalmas, száraz. pfej.ferninho írta:Mezei számomra szétbacca az egész meccset... ekkora szerencsétlen nem létezik...
Sztöridzs bazzeg... Sztöridzs....
számára: Sterling/Sztörling=Sturridge/Sztöridzs
a véleményem erről a szerencsétlenről...
https://www.youtube.com/watch?v=Pb_O7kNar8E" target="_blank
nem tudom élvezni egyáltalán a meccset... grat neki...
Eddigi legjobb meccs, abszolút kiszámíthatatlan, mi fog történni a pályán. 30 fok meg Amazonas dzsungel ellenére a passzpontosság elég magas százalékú, szép, ötletes támadások, főleg az olaszoktól. Azért Anglia se marad el nagyon.S.Agüero írta:Nem rossz meccs, szép gólok, Olaszo. - Angila 1-1.![]()
Jó ez a Sterling.
Teljesíteni kell a FIFA által kítűzött céltLeon írta:Lesz olyan meccs ahol nem lesz tizi?
Csbal írta:Cuadrado nem sokat mutatott az első gól előtti megmozdulásain kívül(de ezt sztem bki megcsinálja a mostani Barcából). Gyors, de sajnos egyáltalán nem kiemelkedő a teljesítménye. Nagy divat lett a nevét szóba hozni a Barcelona-val, de sajnos a mostani teljesítménye alapján nem barca szintű. Egyáltalán nem olyan labdabiztos, csak fut, mint az állat. Kombinatív játékban sem láttam túl nagy fantáziát a részéről.