Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi történt? Pont lemaradtam.Alcantara írta:Remélem az oroszok megcsapják a felsőbbrendű nemzetet.
Az orosz himnusznál ismét bizonyították, hogy mekkora tahók.
Nyilván logikus, hiszen az orosz játékosok verték széjjel Marseille városát és az ott éppen békésen kávézgató angol szurkolókat.Messias2 írta:Mondjuk nem volt ez a "gesztus" olyan meglepő a délután történtek után.Alcantara írta:Remélem az oroszok megcsapják a felsőbbrendű nemzetet.
Mondjuk nem volt ez a "gesztus" olyan meglepő a délután történtek után.Alcantara írta:Remélem az oroszok megcsapják a felsőbbrendű nemzetet.
Kár összeveszni ezen fiatalok, a magyar válogatott azzal, hogy Norvégia ellen kijutott, minden elismerést megérdemel. És azt, hogyan szerepelnek majd az EB-n úgyis látni fogjuk. Egyenlőre elindultunk előrefelé.Messias2 írta:Nyilván, ismersz engem, tudod, hány meccsen voltam.visca el barca írta: veled ellentétben életem során voltam alsó hangon 50 válogatott meccsen, több ezer kilométert utaztam miattuk és több százezer forintot költöttem rájuk. elmentem őket megnézni litvániától kezdve lettország át, bulgárián keresztül az összes moslék országig, úgyhogy szerintem pont ne te oktassál ki engem a fotelből hogy mit szabad nekem meg mit nemJa, nem.
Annyit elárulok, hogy attól az 50-es számtól én sem állok messze, és több idegenbeli túrán is megfordultam már. Izland elleni meccsre is megyek, nem 2 ft-ért, úgy hogy ezzel a fotelharcos dumával pont mellé lőttel. Egyébként nem volt szó semmilyen "kioktatásról", egyszerűen nem értem, miért nem lehet örülni a sikereknek a folyamatos fanyalgás helyett.
Nyilván, ismersz engem, tudod, hány meccsen voltam.visca el barca írta: veled ellentétben életem során voltam alsó hangon 50 válogatott meccsen, több ezer kilométert utaztam miattuk és több százezer forintot költöttem rájuk. elmentem őket megnézni litvániától kezdve lettország át, bulgárián keresztül az összes moslék országig, úgyhogy szerintem pont ne te oktassál ki engem a fotelből hogy mit szabad nekem meg mit nem
Jó, személyeskedésbe nem kéne belemenni.visca el barca írta:veled ellentétben életem során voltam alsó hangon 50 válogatott meccsen, több ezer kilométert utaztam miattuk és több százezer forintot költöttem rájuk. elmentem őket megnézni litvániától kezdve lettország át, bulgárián keresztül az összes moslék országig, úgyhogy szerintem pont ne te oktassál ki engem a fotelből hogy mit szabad nekem meg mit nemMessias2 írta:Igazi magyar mentalitás...
veled ellentétben életem során voltam alsó hangon 50 válogatott meccsen, több ezer kilométert utaztam miattuk és több százezer forintot költöttem rájuk. elmentem őket megnézni litvániától kezdve lettország át, bulgárián keresztül az összes moslék országig, úgyhogy szerintem pont ne te oktassál ki engem a fotelből hogy mit szabad nekem meg mit nemMessias2 írta:Igazi magyar mentalitás...
Igazi magyar mentalitás...visca el barca írta: nincs.
jó ez a kezdő, tele vannak ezek jó játékosokkal, akik ráadásul a legjobb korban vannak, ideje lenne már tőlük vmi kiugró eredmény. mondjuk a 40 éves ignasevics jó lesz majd futni kénnel vagy esetleg vardyvalAlfa írta:Az orosz kezdő pedig.
Akinfeev ,Dzyuba ,Golovin ,Ignashevich ,Kokorin,Neustadter ,Schennikov ,Shatov ,Smolnikov, Smolov, Berezutski
Az Eb első rangadója, remélem nem kell majd csalódnunk.
Pedig csak illene megindokolni. Vagy akkor kinek van, és miért, milyen alapon? Név alapján? Jobb lenne nézni egy vergődő holland válogatottat?Tömör, nem köntörfalazó válasz, továbbá teljesen jogos
Tömör, nem köntörfalazó válasz, továbbá teljesen jogosvisca el barca írta:nincs.BarcafanTomee írta:Szóval akkor nekünk sincs keresnivalónk?
Nagyjából egyet értek, sajnálom, hogy kikaptak a szlovákok, főleg, hogy a második bekapott gól is nagyon szerencsétlen volt. x igazságosabb lett volna szvsz, de igy alakult.Bob_Marley írta:Volt egy jó szlovák időszak, de többnyire az ment, amit Wales akart és csak berántották a végén. Lejjebb jó írta valaki, két derék csapat meccse volt, érzelemdús, sárgás, szuper cserés,jó iramú találkozó. Ikszes, de csak nyert Wales.
nincs.BarcafanTomee írta:Szóval akkor nekünk sincs keresnivalónk?