Innen le lehet tölteni az egész meccs összefoglalóját!Barcaforever írta:A sport 1 1x nem ismételte a meccset úgyhogy ha vki felvette a meccset vagy le lehet tölteni akko SEGÍTSEN már vki.PLÍÍÍÍÍZ![]()

Innen le lehet tölteni az egész meccs összefoglalóját!Barcaforever írta:A sport 1 1x nem ismételte a meccset úgyhogy ha vki felvette a meccset vagy le lehet tölteni akko SEGÍTSEN már vki.PLÍÍÍÍÍZ![]()
a sport1 & 2 még 50szer fogja ismételni vedd fel!Taibi írta:Honnan lehet letölteni a teljes Barca-real-t?
Videóra nem tudtam felvenni a meccset, viszont mindenképpen szeretném megnézni még vagy 628ezerszer ezt a nagy alázást!!!
ja a zene az nagyon állat, most próbálom megszerezni mp3ba, kira vidi:)))Charlie írta:Ez a Ronaldinhos összefoglaló,ez a 6perc vmennyi ez hihetetlen,a zene alatta nagyon jó,de Ronaldinho megmozdulásainak a felére nem is emléxem,úristen,mekkora kincsünk van nekünk!!!!!
C.
igen, valószínüleg nem a teljes lett feltéve, mert oda is írta Bazsa, h 18,3 MB, és csak 9MB jön le...Enrique írta:Nekem is megakadt.... Szal akkor nem csak nekem [auto_cenzúra].Pilfer írta:ez csak 9 MB-os, és a közepénél megakad.bazsa007 írta:Remélem ez így jó lesz:
2004-11-20_clasico_trailer.wmv - Bemutató az EL CLASSICO-ról 18,3 MB![]()
feltennéd a teljeset? vagy honnan van?![]()
![]()
Pedig szívesen megnézném!
Nekem is megakadt.... Szal akkor nem csak nekem [auto_cenzúra].Pilfer írta:ez csak 9 MB-os, és a közepénél megakad.bazsa007 írta:Remélem ez így jó lesz:
2004-11-20_clasico_trailer.wmv - Bemutató az EL CLASSICO-ról 18,3 MB![]()
feltennéd a teljeset? vagy honnan van?![]()
ez csak 9 MB-os, és a közepénél megakad.bazsa007 írta:Remélem ez így jó lesz:
2004-11-20_clasico_trailer.wmv - Bemutató az EL CLASSICO-ról 18,3 MB
Ez nekem nem jön be.Barca írta:tessék:eszter21 írta:Én is inkább azokat szeretem és most sehol sem találtamEnrique írta:Teljes összefoglaló nincs is? Mert mostanában csak darabokban vannak meg a meccek...
első félidő:
http://strefatechno.host.sk/bar-real/skrot1.avi
második félidő:
http://strefatechno.host.sk/bar-real/skrot2.avi
tessék:eszter21 írta:Én is inkább azokat szeretem és most sehol sem találtamEnrique írta:Teljes összefoglaló nincs is? Mert mostanában csak darabokban vannak meg a meccek...