Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÉN úgy tudom,h ha a szabadrúgást elvégző csapat játékosa nem kéri ki a 9 métert,akkor gond nélkül elvégezheti a szabit.Ezt hívják úgy,h "gyorsan elvégzett szabadrúgás".Mikaos írta:Igen, érdekes volt egy pár bírói ítélet tegnap. Mondjuk emiatt a les miatt nem Övrebo a hibás, hanem a partjelzője.
Az Arsenal-meccsen meg elképesztő volt a második gól. Amellett, hogy a kapus borzasztóan ügyetlenkedett, a bíró szépen odaadott egy ajándékgólt a Porto-nak. Nem tudom, hogy szól a szabály, mindenesetre egy teljesen ártatlan szituációból gólt rúgatott a portói játékosokkal. Nem volt sem gólhelyzet, sem 11-es szituáció, semmi...egy sima hazaadás után így elvégeztetni egy szabadrúgást??? Ezzel nagyobb ajándékot adott, mintha egy 11-est adott volna - egy 0 helyzetből.
Nem tudom, hogy van-e itt, aki részletesen ismer erre egy szabályt - mindenesetre meglepődnék, hogyha a 16-oson belül a közvetett szabadrúgást el lehetne végezni úgy, hogy nem áll fel az ellenfél.
Ettől függetlenül elsősorban a buta lengyel kapus a hibás persze. Kissé olyan a helyzet ott, mint nálunk volt, amíg VV nem érkezett meg (és nem került jó formába!).
De ez elmúlt évek tapasztalatai mást mutatnak, meg az első meccs is. Igazából, ha kiesik a Lyon, sajnálhatják, mert már most eldönthették volna. Igy viszont, h nem tették, simán benne van a pakliban a te forgatókönyved.Fernando írta:Én a lyoni továbbjutási reményeket egy kicsit fanyar humornak tartom. Ők sem gondolják komolyan... Oké most jöhettek nagy hanggal, hogy masszív, meg összerakott, meg nagykűzdő stb. De én 10 %-nál nem adok nekik többet. Ez már nem az a csapat, amivel pl mi is játszottunk, a Real pedig otthon nagyon jó. Szerintem 3-0, max 3-1.
Nem hiszem hogy ocsmány módon beszéltem volna róla, "R2000 és társai" ez egyértelműen az egész Milannak szól, Ronaldinho kiemelve mert rajta érződött a legjobban hogy elfogyott. Ilyen iszonyatos tehetséggel mint neki megvolt, 34-35 évesen kéne így játszani, sokkal nagyobb karriert futhatott volna be ha meglett volna benne végig az alázat. Nem fogok leborulni előtte azért mert végig tolt 35 percet egész jól utána meg elfáradt 29évesen.Kardi írta:gergo9: Sztem a te általad "R2000"-nak nevezett aranylabdás, VB-bajnok, BL-nyertes..stb játékos túl sokat tett már le az asztalra, hogy te csak így ocsmány módon beszélj róla. Érdekes lenne 30perc után sírna a cseréért, mikor az odavágón inkább az MU védői sírtak, hogy ne "R2000" jöjjön velük szemben. Szal csak okosan a szavak megfogalmazásával sztem.
PerszeElBartimaeus írta: Szerintem, ha a játék képe így marad, akkor a visszavágó után nagyobb eséllyel örül majd a Milán.
És ha ez nem következne be, akkor már a legjobb 8 között nem lesz ott a Liverpool, Arsenal, még van esély, hogy a MU sem. És a Chelsea most játszik az Interrel majd, és hát Mourinho nem épp egy életbiztosítás Ancelottiéknak.Game90 írta:Azért a Porto ellen illene továbbjutni...
Senki, kapus nélkül áll ki az Arsenal, rosszabb már nem lehet.ozsimiki írta:na nembaj visszavágón ki véd?
Nem Almúnia védett, hanem Fabianski, most ő hozott össze 2 gólt az ellenfélnek.ozsimiki írta:![]()
![]()
wáááá
momofdőmeccs
Almunia szerintem már autogrammólja, azt hittem csak az első gólban volt benne.
na nembaj visszavágón ki véd?
ozsimiki írta:![]()
![]()
wáááá
momofdőmeccs
Almunia szerintem már autogrammólja, azt hittem csak az első gólban volt benne.
na nembaj visszavágón ki véd?