ne károgjál előre máskor

igaz.. és milyen szépen fogalmaztálSuperlama írta:taktikai elemeket gyakorlás nélkül nem igazán lehet megvalósítani...... az elmélet kevés a sikeres kivitelezéshez
Off: Jaja, lehet az árt meg minden foci előtt, kösz a tippet!Perrero írta:én is éreztem már ilyet... Az a fránya 5. pohár whisky...ElBartimaeus írta:de nincs olyan frankó egyensúly érzékem, nagyon könnyen eldőlök,
és hajrá nektek, jó lenne már egy HFCB A - HFCB B döntő
Megoldva.Cs.Viktor írta:Zsoltit hogyan szeretnéd "muszáj" állapotra tenni, hogy jöjjön???
Kezsó nem ér rá, ahogy Ele és Bence sem.Cs.Viktor írta:Kezsó?
Ele?
Jó lenne már a híreket hallani!!!
1.: Melkor, megfelel.Ronaldinho 17 írta:A passzolás vs "egyedül megoldom" megfelelő arányban voltak, ez nagyon jó, nagyon fontos.
A kondi meg nem látszott hogy rossz lenne, persze ez nem volt tétmeccs, ott azért más.
Annyi hogy kicsit többet nézzél fel(ne csak a labdát) és akkor még jobb lesz , az egyéni és az összjátékod is, illetve tétemccsen keményebben lépnek oda/löknek, szóval lökjél bátran vállal/testtel, de nem voltál rossz, a tornára simán mehetsz sztem, de melkor fönököt kérdezd.
Én biztos és lehet tudok még valakit hozni, aki ért is valamennyit a focihoz, de az még egyáltalán nem biztos.Cs.Viktor írta:Szombaton ki jönne esetleg???