Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Lehet a döntő 22 kor is,csak beszéljük le az eddigi döntősökkel. Mypeternek már jó,ahogy látom. Nekem az F1 sérthetetlen, szóval közben semmi kép , viszont ha vége úgy az egésznek, akkor mehet.jani8903 írta:Az a gond, hogy vagy 6kor vagy 8kor tudok visszamenni az egyetemre, és ha 8-kor megyek vissza akkor ha bejutnék a döntőbe, csak akkor tudnék játszani ha az 10-kor kezdődne. De úgy néz ki, hogy csak 8kor megyek, szóval a 6-os vigaszágon tudok játszani.
Nekem meg pont délután lenne jobb.Frank Rijkaard írta:Nekem holnap 18.00 előtt sajnos biztos nem jó, ha csak rám vártok, nyugodtan kezdjétek el, de sajnos nem tudom megoldaniozsimiki írta:Vigaszágasok!!! /Frank, Bányász, VV19, FcbZsombi, Jani, Henrik, Futbolista/
kezdjétek egyeztetni az időpontokat ITT!Sok sikert mindenkinek!
Nekem holnap 18.00 előtt sajnos biztos nem jó, ha csak rám vártok, nyugodtan kezdjétek el, de sajnos nem tudom megoldaniozsimiki írta:Vigaszágasok!!! /Frank, Bányász, VV19, FcbZsombi, Jani, Henrik, Futbolista/
kezdjétek egyeztetni az időpontokat ITT!
Gratula a nyertesnek, sajna közbe Bwin-en is jácottam:)!ozsimiki írta:3as asztal végeredmény:
1.Ozsi![]()
2.Frank
3.Bányász
4.Titi
5.Zambrotta
Igen, nagyon jó party voltBányász írta:Érdekes kis party volt a 3as asztalon![]()
Semmi gond belefér, majd legközelebb.fcjoc írta:sorry emberek.. váratlanul kellett lelépnem. még1x sorry