Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha nem indiszkrét, akkor végül is mi volt a sztori?ozsimiki írta: nem egészen. végleges kitiltást kapott. illetve azt hiszem megegyeztünk vele,hogy nem írhat többet.
nem egészen. végleges kitiltást kapott. illetve azt hiszem megegyeztünk vele,hogy nem írhat többet.sjd írta:Megsértődött és itthagyta a fórumot (hogy min, azt nem értettem pontosan meg nem is emlékszem)rhynn írta:Hülye kérdés: Varga Tamás felhasználóról tud valaki vmit? A legutolsó hozzászólása is lassan 1 éves.
Megsértődött és itthagyta a fórumot (hogy min, azt nem értettem pontosan meg nem is emlékszem)rhynn írta:Hülye kérdés: Varga Tamás felhasználóról tud valaki vmit? A legutolsó hozzászólása is lassan 1 éves.
és? ezentúl ide írjanak, mailt a kitiltottak is tudnak írni, így nem kell üzengetni másokkal.S.Agüero írta:Őt nem ekkor tiltották, mikor volt ez az "Ibra botrány".ozsimiki írta:Visszaengedtem...
ezt meg nem véletlenül írtuk:
"Akiket a mai, illetve holnapi, esetleg a közeljövőben tiltunk ki bizonyos időszakra, azok ezen a mailen érdeklődhetnek: ebrabok@gmail.com, hogy hogy is áll az ügyük,stb."
nem kaptunk tőle levelet, akitől nem kapunk,ne csodálkozzon ha késik a visszaengedése.
Őt nem ekkor tiltották, mikor volt ez az "Ibra botrány".ozsimiki írta:Visszaengedtem...
ezt meg nem véletlenül írtuk:
"Akiket a mai, illetve holnapi, esetleg a közeljövőben tiltunk ki bizonyos időszakra, azok ezen a mailen érdeklődhetnek: ebrabok@gmail.com, hogy hogy is áll az ügyük,stb."
nem kaptunk tőle levelet, akitől nem kapunk,ne csodálkozzon ha késik a visszaengedése.
Ez azárt van szvsz, mert még nem engedték vissza, és így csak IE-vel jó az eurobarca még neki. Ha majd visszaengedik megoldódik a probléma. Nem vagyok modi, de szerintem ez így vanS.Agüero írta:FtcSikiHun megkért, h kérdezzem meg, hogy miért írja ezt ki neki, mikor be akar lépni az oldalra Mozillával:
Warning: include(../_config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c03/h04/mnt/56611/domains/eurobarca.hu/html/upper.php on line 16
Warning: include() [function.include]: Failed opening '../_config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.2.6-1/share/pear') in /nfs/c03/h04/mnt/56611/domains/eurobarca.hu/html/upper.php on line 16
Az oldal betöltése sikertelen!
Mikor explorer-rel lép be akkor beengedi, csak akkor meg mindig kiírja, h még tiltva van a fórumról.
Pedig már tegnap/ma 0:57kor vissza kellett volna engednie.
Köszönjük előre is a választ!
Szándékos is. Írta is, hogy 1 hónapon keresztül úgy fog maradni.messideco írta:Csak nekem fekete Enjoy avatarja és sigje? Habár az is lehet hogy szándékosan csinálta, mivel nagy Zlatan-fan...
Beírtalak.messideco írta:be szeretnék kerülni a kalendáriumba
Szerintem nem gondolja magát senki sem jobbnak. Egyszerűen van egy réteg, mely idegesítő, állandóan acsarkodik, szítja a többit és már sokaknak elege van, ami itt megy. Ennek ellenére nem vagyunk hajlandóak elmenni innen, vagy abbahagyni a fórumozást, mert hiszünk benne, hogy tisztulni fog a hely. Nem mi váltjuk meg a világot, csak egyszerűen fórumozni szeretnénk.Drigo írta:Itt senkiztek, meg nyomorultaztok, és ezek után gondoljátok magatokat jobbnak? Érdekes...
Attól nem feltétlen senki mert nem túl gyakran ír ide és legfőképp azért mert neked fogalmad sincs róla hogy ki ő. Több fogalma van a fociról és főleg a Barca-ról mint itt kb a fél fórumnak összesen.daffy írta:. nem tartom magam feltétlen okosabbnak másoknál,de az nevetséges,hogy egy általános iskolás lehülyéz,egy mérnöki szakos hallgatót...szal vicc. a pep és real vs barca topicban feltettem egy egyszerű kérdést és az emberek 90%-a helyben legyilkolt volna,ahelyett h kultúrált választ adnának,egy nem kötekedő kérdésre(szintén a véleménykülönbség okán). igyekeztem mindenkivel tiszteletteljesen beszélni és a régiek közül sokan ezt viszonozták is,de egyszerűen felb.ssza az agyam a 7 hsz-es kis senki,aki leordít...megérdemli az ország az itt élő embereket és viszont!
minden jót.
nem gondolkozom a forum elhagyásán. edződni kell,mert máshol is lehetnek idióták és tudni kell kezelni a helyzetet,csak elszomorító. és az a vicc,hogy a magyar oktatás magas színvonalúnak számít...úgy látszik h a baj a befogadóközösséggel vanLionel85 írta:Kb. egy hete nekem is volt egy gondolatom, hogy elhagyom a fórumot, de inkább maradok és menjenek el a renitenskedők.