cantera írta:ha már számolgattok, mindenkit számoljatok bele, aki legalább egy edzésen segítette a csapatotokat, hogy triplázni tudjon!
Az egész matekozásnak az alapja egy asszem nso-s cikk,ahol a Kakás igazolásotokkal kapcsolatban vetették fel ezt az érdekességet,h a BL győztes csapat egybe volt annyiba nekünk,mint nektek ez az 1 csávó.És ez önmagában igaz

Az meg,h a TRICAMPION PEP-TEAM egésze mennyit taksál,nincs kapcsolatban ezzel.
a madrid keretében nyolc saját nevelés volt idén, ami azért nem marad el sokkal a Barcától. bár kétségtelen, hogy a meghatározó szerepet betöltő játékosok számában nagyobb a különbség. örüljetek neki, nem lesz ez mindig így. ez a mostani egy jó generáció nálatok, de ezt 100 éven keresztül nem lehet ezen a szinten tartani. ha csak nem akartok úgy vegetálni mint a Bilbao, nem bízhattok abban hogy mindig ennyi meghatározó képességű saját nevelés lesz.
Attól,h 8 saját playa volt a keretben,még messze nem lesztek a közelünkben sem utánpótlás ügyben.Akár az egész létszámotok állhatna fiatalokból,attól még nem lesz egy szinten a két csapat.A minőség számít,nem a mennyiség!

Meghatározó szerepűek

6:2,ide!

(Bár lehet,h hét is van az,de ez az arány HATásosabb talán

).Naná,h örülünk neki!Mint ahogy annak is,h valszeg BARCELONA-ban továbbra is ez bevált szisztéma fog dominálni,nem a tiétek.És ha majd vmikor esetleg előrébb is álltok a tabellán,mint mi,akkor is büszke leszek erre!Valóban nem tuti,h évszázadokig ekkora zseniket nevelünk ki,de ahogy elnézem a kevesebb is több lesz,mint odaát
véleményem szerint a madridi és a barcelonai utánpótlás között sok különbség nincs (lásd u18-as klub vb), a diff. ott van, hogy nálatok több ember be is lett építve az első csapatba, nálunk pedig ehhez nem volt türelem. abból a Castillából, amelyik feljutott a segundába, több játékost el tudtam volna képzelni a nagyok között, de akkor éppen egy figo vagy egy ronaldo mellett nem sok sót ehettek volna meg, így hát továbbálltak.
Nem volt türelmetek beépíteni a nagycsapatba?Jó duma!Kinevelni volt türelem?Pedig sztem pöppet több idő,mint felvinni az A kerethez és játszatni a nagy tehetségeket.Jah,h annyira azért nem nagyok?

Mégha Figo és Ronaldo,v Becks és Zizu tolták is ott,csak és kizárólag az ő posztjukra neveltek playákat?Védőt,VKP-t nem is?A francba,az összes zsír playa szervező volt,mi?

Ha csak az idei klubVB-t nézzük,akkor még jobb is az utánpótlásotok,de ez az egy meccs nem tükrözi sztem a valóságot.Bár most pár évig erre verhetitek a melleteket.De igazad van,az ember becsülje meg azt a kicsit is,ami jut neki (ill a csapatának jelen esetben)
Lehet,h arcolásnak tűnik ez a szöveg,de igencsak veszett fejsze nyele szerű érv volt ez a részedről.
egyébként meg veletek kapcsolatban is elég szép neveket hoznak fel, kíváncsi leszek hogyan fogtok zárni aug 31-én, hány igazolással, és mi lesz pl a nagy sztárnak kikiáltott Bojannal, aki ha megy (nem tudom mennyire pletyka és mennyire nem az), eléggé érdekesnek fog tűnni számomra ez a "mi bizony odafigyelünk a saját nevelésekre" szöveg

Erre meg cs annyit,h attól,ha néha elengedünk egy-két fiatalt,nem fogunk kevésbé figyelni rájuk!Nem az összeset fogjuk/akarjuk megtartani

Csak a legjavát

Erre viszont nagyon odafigyelünk.