Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gekkodan írta:
Ha 20 malac között csak 1 van aki nem gágog, egy idő után az is elhiszi, hogy gágogni kell és az egész csorda kacsákkal fog haverkodni.
Én még mindig tartom, hogy simán "Barca-szintű".haze71 írta:Mondtam már, hogy nem Barca szint...
Jah persze. Ahogy Puyol, Milito és Zambrotta sem.haze71 írta:Mondtam már, hogy nem Barca szint...
az a baj, hogy az egész védelmet padoztatni kéne, de akkor ki fog védekezni?Zsolti írta:Biztos,hogy jót tenne neki egy kis padozás....kicsit rendberakná a dolgokat a fejében...mert ennyire nem felejthetett el focizni. Az egész védelemmel egyetemben.
Ez jó kérdés... de az is hogy miért nem hozta le az edző, ha látta hogy nem emgy a 2. félidőbe neki. Bár amikor feljött Giovani és Guddy akkor már eldőlt a meccs...Los Banditos írta: Nem értem, hogy miért nem Sylvinho kezd, amikor ő sokkal jobb formában van, mint a francia.[/color]
Pontosan, új edző kell.Emlékeztek év elején a Bilbao elleni meccsre, szinte a csapat legjobbja volt, forgatott be mindenkit, betört a 16osra.LG írta:Benne volt a golban ő is. Az év eleji bombaformához képest nagyon vissaesett. De az egész csapat. A keretünk messze kimagaslik, de a játékosaink valos tudásuk kb. 50 százalékát nyujták. Vmi miatt a csapat nem működik. És nem 1-2 játékost kell fikázniTavaly miket kapott szegény Béla vagy Giuly. Erre most az uj csapatukban ujra jol játxanak. Az uj igazolásaink év elején ugy töntek jobbak lexnek, de aztán ők is vissza estek. Szoval: Pár játékos lecserélése nem megoldás.
Elősször edzőt kell lecserélni
Nekem is. De érted mit mondtam. Egy jó formában lévő R10-el még hatékonyabb lenne a dolog. Sőt nem is R10-ről beszélek, egy jó baloldali támadóról, névtől függetlenül. Abidal zseniális.lionelmessi19 írta:Ma szerintem pont hogy nem volt olyan szokásosan halk. Néha úgy mozgatott ki két szembejövő ellenfelet is egyszerre, h csak néztem. Gólról sem igazán tehet, inkább Militonak v Valdesnek illett vna elkapni azt a labdát. Amúgy pedig ő simán bírja a pályának a teljes befutását.
Nagyon nagyon tetszett.