Eric Abidal
-
- Capitá del Barça
Ez undorító amit ez az ember meccsek óta művel. A katasztrófa védelem leggyengébb pontja. Azt nem tudom mit keres a csapatba. Helyezkedési hibák sokszor ragad be mint egy kezdő oly könnyen haladnak át rajta mintha egy bolya lenne.
gekkodan írta:
Ha 20 malac között csak 1 van aki nem gágog, egy idő után az is elhiszi, hogy gágogni kell és az egész csorda kacsákkal fog haverkodni.

-
- Director del Fútbol
Mire számítunk amikor egy keretben van több mint 20 futballista. Ha rossz a forma, pocsék az eredmény és nincs motiváció, akkor egy idő után ez mindenkit lehúz.
Abidal jó játékos, nagy klasszis, de ne várjuk már azt, hogy majd akkor mindenki sz@r, de ő lefocizza a fél világot. Ezek természetes dolgok.
Ha 20 malac között csak 1 van aki nem gágog, egy idő után az is elhiszi, hogy gágogni kell és az egész csorda kacsákkal fog haverkodni.
Abidal jó játékos, nagy klasszis, de ne várjuk már azt, hogy majd akkor mindenki sz@r, de ő lefocizza a fél világot. Ezek természetes dolgok.
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Szerintem Abidaltól jobb balszélső nem is kell! most nincs sajnos formában de jó lesz majd meglátjátok! a formahyanyatlást Puyolról duplán ellehet akkor mondani!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
sztem nem a képességeivel van a baj. év elején tudta hozni magát, kiválóan játszani. most csak a csapat szintjére esett vissza. egyébként az igaz h meccek óta nagyon gyenge, és csak frankie hülyesége, hogy ennek ellenére nem a 100x jobb formában lévő brazil kezd...
-
- Hírhozó-cikkíró
Mostanában tényleg gyengén játszik. Év elején még aktív volt, sokat elfutott a szélen, voltak értelmes beadásai is, hátul masszív volt. Mostanra mindez már csak a múlté. Az viszont erős csúsztatás, hogy nem ütné meg a szintet. Remélem a Schalke ellen Sylvinho kezd.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Én még mindig tartom, hogy simán "Barca-szintű".haze71 írta:Mondtam már, hogy nem Barca szint...
Ha nem esett volna vissza a teljesítménye a védelem többi tagjával együtt, akkor nem is lenne miről beszélni.
Meg ha ez alapján nézzük, jelenleg nem sok Barca-szintű játékos van nálunk.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2008.03.30. 22:08:47-kor.
Jah persze. Ahogy Puyol, Milito és Zambrotta sem.haze71 írta:Mondtam már, hogy nem Barca szint...

Mondtam már, hogy nem Barca szint...
- senzu
- Entrenador del Barça
az a baj, hogy az egész védelmet padoztatni kéne, de akkor ki fog védekezni?Zsolti írta:Biztos,hogy jót tenne neki egy kis padozás....kicsit rendberakná a dolgokat a fejében...mert ennyire nem felejthetett el focizni. Az egész védelemmel egyetemben.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Tényleg érdekes dolgokat művel mostanában, ahogy az egész védelem, az egész csapat, Sylvinhót pedig 33 évesen követeljük a csapatba... Ez minden elmond a mai állapotokról.

Teljesen egyetértek Lossal...Szilvinnyó tök nagy formában játszik, miért nem lehet őt játszatni? Úgy mentek el Abidal mellett ahogyan akartak, Harmatgyenge volt Thurammal egyetemben.
Nembaj, nem kell a fiatal védő, Garay sem kell, minek...

Nembaj, nem kell a fiatal védő, Garay sem kell, minek...

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ez jó kérdés... de az is hogy miért nem hozta le az edző, ha látta hogy nem emgy a 2. félidőbe neki. Bár amikor feljött Giovani és Guddy akkor már eldőlt a meccs...Los Banditos írta: Nem értem, hogy miért nem Sylvinho kezd, amikor ő sokkal jobb formában van, mint a francia.[/color]
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az első félidőben szerintem az idei legjobbját nyujtotta, viszont amit a második félidőben összeszerencsétlenkedett...
Nem értem, hogy miért nem Sylvinho kezd, amikor ő sokkal jobb formában van, mint a francia.

Nem értem, hogy miért nem Sylvinho kezd, amikor ő sokkal jobb formában van, mint a francia.

in to exile
Abi el "pepéskedi" az egészet!!!
I WANT SYLVINHO!
I WANT SYLVINHO!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Nem ment ma neki sem sajnos. A 2. golnál nagyot hibázott.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Pontosan, új edző kell.Emlékeztek év elején a Bilbao elleni meccsre, szinte a csapat legjobbja volt, forgatott be mindenkit, betört a 16osra.LG írta:Benne volt a golban ő is. Az év eleji bombaformához képest nagyon vissaesett. De az egész csapat. A keretünk messze kimagaslik, de a játékosaink valos tudásuk kb. 50 százalékát nyujták. Vmi miatt a csapat nem működik. És nem 1-2 játékost kell fikázniTavaly miket kapott szegény Béla vagy Giuly. Erre most az uj csapatukban ujra jol játxanak. Az uj igazolásaink év elején ugy töntek jobbak lexnek, de aztán ők is vissza estek. Szoval: Pár játékos lecserélése nem megoldás.
Elősször edzőt kell lecserélni
Most meg.....Visszakapja a lasztit és adja be mint Sylvinho.

-
- Eurobarca Staff
Abidal jól tolta ma. Az első félidőben nem volt hátul dolga elől viszont jól nyomta, volt egy hatalmas bombája, amit Hildebrand szögletre potyázott, persze a bíró szerint nem.
A második félidőben kicsit visszavett, viszont volt egy hatalmas mentése még a gól előtt srác ziccerben volt a tizenhatoson belül és ő hátulról becsúszva mentett egy hatalmasat, akkor csak néztem, valahogy így
A gólnál sajnos elhelyezkedte magát Militoval nem beszéltek, így ő is beváltott az emberre, a szél meg ottmaradt üresen, tipikus terültetvédekezési baki. Jól és biztatóan játszott, persze van még hova javulni, de remélhetőleg a csapattal fog tovább szépen, csendben.
A második félidőben kicsit visszavett, viszont volt egy hatalmas mentése még a gól előtt srác ziccerben volt a tizenhatoson belül és ő hátulról becsúszva mentett egy hatalmasat, akkor csak néztem, valahogy így

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Director del Fútbol
Nekem is. De érted mit mondtam. Egy jó formában lévő R10-el még hatékonyabb lenne a dolog. Sőt nem is R10-ről beszélek, egy jó baloldali támadóról, névtől függetlenül. Abidal zseniális.lionelmessi19 írta:Ma szerintem pont hogy nem volt olyan szokásosan halk. Néha úgy mozgatott ki két szembejövő ellenfelet is egyszerre, h csak néztem. Gólról sem igazán tehet, inkább Militonak v Valdesnek illett vna elkapni azt a labdát. Amúgy pedig ő simán bírja a pályának a teljes befutását.
Nagyon nagyon tetszett.
- Andris
- Adminisztrátor
Ma szerintem pont hogy nem volt olyan szokásosan halk. Néha úgy mozgatott ki két szembejövő ellenfelet is egyszerre, h csak néztem. Gólról sem igazán tehet, inkább Militonak v Valdesnek illett vna elkapni azt a labdát. Amúgy pedig ő simán bírja a pályának a teljes befutását.
Nagyon nagyon tetszett.
Nagyon nagyon tetszett.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Csendben azért emlékezzünk meg róla, halkan, de egyre biztosabban végzi a dolgát, egyedül akkor van gond, ha lyukas előtte a bal szárnyunk, 2 feladatra kevés már ő is. De impozáns a játéka és nagyon halkan, de számtalan helyzetben menti meg a csapatot. Jó igazolás volt.
Benne volt a golban ő is. Az év eleji bombaformához képest nagyon vissaesett. De az egész csapat. A keretünk messze kimagaslik, de a játékosaink valos tudásuk kb. 50 százalékát nyujták. Vmi miatt a csapat nem működik. És nem 1-2 játékost kell fikázni
Tavaly miket kapott szegény Béla vagy Giuly. Erre most az uj csapatukban ujra jol játxanak. Az uj igazolásaink év elején ugy töntek jobbak lexnek, de aztán ők is vissza estek. Szoval: Pár játékos lecserélése nem megoldás.