Tudom, de azért irtam be, hogy szóljak, el lett irva.House írta:sajnos, most Barca sincs csúcsformában..KakáACM22 írta:Atlético sincs éppen csúcsformában, hiszen csak döntetlent játszott otthon a Recrével szemben, kikapott a Sevillától, és csupán egy 2-2-őt ért el a Porto ellen a BL-ben. Két közepes formában játszó csapat, de rendkívül fontos pontok…
Az Atletico 3-0ra verte idegenben a Recrét.
Bajnoki Mérkőzések 08-09
-
- Entrenador del Barça
sajnos, most Barca sincs csúcsformában..KakáACM22 írta:Atlético sincs éppen csúcsformában, hiszen csak döntetlent játszott otthon a Recrével szemben, kikapott a Sevillától, és csupán egy 2-2-őt ért el a Porto ellen a BL-ben. Két közepes formában játszó csapat, de rendkívül fontos pontok…

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Andris
- Adminisztrátor
Johan Cruyf óta, és nála sem fordult elő, hogy egy vérbeli középcsatár futkározzon a balszélen, de nevezzük inkább csak tötymörgésnek. Egészen addíg, amíg meg nem érkezett Henry.
Tökéletes a 4-3-3, és teljesen indokolatlan két középcsatárral játszani ezt a felállást. Ez tökéletesen látszik a játékon az elmúlt soksok meccsen.
Nem akarok más felállást. Viszont botrányosnak tartom mostmár, hogy felnőtt emberek nem tudnak szöveget értelmezni. Feltételezem csak figyelmetlenség.
Tökéletes a 4-3-3, és teljesen indokolatlan két középcsatárral játszani ezt a felállást. Ez tökéletesen látszik a játékon az elmúlt soksok meccsen.
Nem akarok más felállást. Viszont botrányosnak tartom mostmár, hogy felnőtt emberek nem tudnak szöveget értelmezni. Feltételezem csak figyelmetlenség.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.03.01. 12:47:08-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Atlético sincs éppen csúcsformában, hiszen csak döntetlent játszott otthon a Recrével szemben, kikapott a Sevillától, és csupán egy 2-2-őt ért el a Porto ellen a BL-ben. Két közepes formában játszó csapat, de rendkívül fontos pontok…
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kedves Andris!
Ez a felállás az elmúlt 20 évben 8 bajnoki címet, 2 BL-t, 3 Spanyol Kupa-győzelmet, egy KEK-et, Európai és Spanyol Szuperkupát eredményezett a Barcelona számára. Ezért nem értem, miért tartod rossz felállásnak, vagy olyannak, amin változtatni kellene.
Több alkalommal leírtuk páran, hogy ez a rendszer Johan Cruyff edzősége óta honosodott meg nálunk, és minden korosztályos csapatunk ebben a rendszerben tanul, sajátítja el a foci alapjait.
Nem mondom, hogy egy-egy meccsen, meglepetésként nem kellene más felállást is megvalósítani, de hogy huzamosan nem állnak fel másképp, arra mérget lehet venni.
Ez a felállás az elmúlt 20 évben 8 bajnoki címet, 2 BL-t, 3 Spanyol Kupa-győzelmet, egy KEK-et, Európai és Spanyol Szuperkupát eredményezett a Barcelona számára. Ezért nem értem, miért tartod rossz felállásnak, vagy olyannak, amin változtatni kellene.
Több alkalommal leírtuk páran, hogy ez a rendszer Johan Cruyff edzősége óta honosodott meg nálunk, és minden korosztályos csapatunk ebben a rendszerben tanul, sajátítja el a foci alapjait.
Nem mondom, hogy egy-egy meccsen, meglepetésként nem kellene más felállást is megvalósítani, de hogy huzamosan nem állnak fel másképp, arra mérget lehet venni.

-
- Entrenador del Barça
ha valakinek nem tetszik a 4-3-3, írjon Pepnek egy e-mailt, vagy hívja fel, hogy mehet a barcától, mert Pep-nek a 4-3-3 az alap.lionelmessi19 írta:Elképesztő, hogy akár hányszor írom le, egyszerűen nem érted meg.gekkodan írta:1670 éve nem láttam 2 csatáros Barcát, de legalábbis egy jó ideje nem. Szóval aki arról filózik itt oldalakon át, hogy 4-4-2 lesz, az nyugodjon meg: nem lesz az![]()
3 csatáros játékrendszer, amitől képtelenek vagyunk elszakadni, de csak két igazi csatár. Nekem mindegy hogy a háromból melyik kettő, bár természetesen szivem szerint a franciát hagynám ki leginkább.
Én igen sokat láttam idén olyat, hogy valamelyik szélen Hleb vagy Iniesta kezdett.
Egyébként néha elgondolkozok, hogy hogy is van az, hogy akik anno Franket szídták a nulla taktikai repertoárja miatt, és pont azért, hogy mindit 4-3-3ban lépünk pályára, most nincsenek azon a véleményen, hogy a szemmel láthatóan indokolatlan felálláson legalább valami minimális módosítás történjen.. ez nem feltétlenül (neked is? nem emlékszem) neked szól Dani, bárki másnak akinek az utóbbi időben nem tetszett az én elképzelésem. Sokan voltak köztük ilyenek.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Andris
- Adminisztrátor
Elképesztő, hogy akár hányszor írom le, egyszerűen nem érted meg.gekkodan írta:1670 éve nem láttam 2 csatáros Barcát, de legalábbis egy jó ideje nem. Szóval aki arról filózik itt oldalakon át, hogy 4-4-2 lesz, az nyugodjon meg: nem lesz az

3 csatáros játékrendszer, amitől képtelenek vagyunk elszakadni, de csak két igazi csatár. Nekem mindegy hogy a háromból melyik kettő, bár természetesen szivem szerint a franciát hagynám ki leginkább.
Én igen sokat láttam idén olyat, hogy valamelyik szélen Hleb vagy Iniesta kezdett.
Egyébként néha elgondolkozok, hogy hogy is van az, hogy akik anno Franket szídták a nulla taktikai repertoárja miatt, és pont azért, hogy mindit 4-3-3ban lépünk pályára, most nincsenek azon a véleményen, hogy a szemmel láthatóan indokolatlan felálláson legalább valami minimális módosítás történjen.. ez nem feltétlenül (neked is? nem emlékszem) neked szól Dani, bárki másnak akinek az utóbbi időben nem tetszett az én elképzelésem. Sokan voltak köztük ilyenek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.03.01. 12:34:04-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
1670 éve nem láttam 2 csatáros Barcát, de legalábbis egy jó ideje nem. Szóval aki arról filózik itt oldalakon át, hogy 4-4-2 lesz, az nyugodjon meg: nem lesz az 

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Egyet értek, én is kedvelem.Fernando írta:
Szerk.: Én Gudjohnsent és Keitát se falábúznám azért le. Én például kedvelem az izlandi játékstílusát, kell egy ilyen ember is ide. Kűzd hajt, és ha játszik szerintem nem játszik rosszul. Lőtt is 1-2-t gólt idén.
És hozzá kell tenni, hogy az az egy két gól élet mentő szokott lenni amit ő lő.
Nem zavar sok vizet, mindenképpen meg kell tartani.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Andris
- Adminisztrátor
Tudom tudom, ez is bánt sokakat, de Guddyt sajnos én igen. Egyszerűen szerintem nem megfelelőek a képességei. Keitát nem, őt még nem láttam eleget játszani.
- József Attila
- József Attila
- Fernando
- Llegenda del Barça
Megnézném mit játszana Hleb Busquets posztján a bal középpályás szerepkörében.
Szerk.: Én Gudjohnsent és Keitát se falábúznám azért le. Én például kedvelem az izlandi játékstílusát, kell egy ilyen ember is ide. Kűzd hajt, és ha játszik szerintem nem játszik rosszul. Lőtt is 1-2-t gólt idén. Keita meg szerintem még szimplán nem illeszkedett be, az idény végére ő is belejöhet, de fontos gólokat szerzett őis, és szerintem már annyira nem rossz az összjátékban sem, mint szezon elején.
Szerk.: Én Gudjohnsent és Keitát se falábúznám azért le. Én például kedvelem az izlandi játékstílusát, kell egy ilyen ember is ide. Kűzd hajt, és ha játszik szerintem nem játszik rosszul. Lőtt is 1-2-t gólt idén. Keita meg szerintem még szimplán nem illeszkedett be, az idény végére ő is belejöhet, de fontos gólokat szerzett őis, és szerintem már annyira nem rossz az összjátékban sem, mint szezon elején.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Andris
- Adminisztrátor
Azért csak nem...Etooka írta:Készítsd a zsebkendőketlionelmessi19 írta:Szerintem sírógörcsöt kapok, ha idegenben 3 csatárral + Gudjohnsennel kezdünk.

Guddy és Henry is tökéletes nulla az elmúlt időben a játékban. Henry lő gólt néha ami jól jön, még azt mondanám rá hogy már megszokhattam. Bár x-szer leírtam már hogy mennyire feleslegesnek tartom a 3 rendes csatárt, és soksok meccse egészen tisztán látszik is ez.
Nade hogy még ez a falábú izlandi... komolyan mondom inkább Keita. Ő se tud passzolni, főleg nem előre, de legalább néha fejel egy gólt, próbálkozik egy távoli lövéssel, középpályán nyeri a fejpárbajokat.
Ettől függetlenül nyerhetnének úgy is, de Messi/Eto'o meg Touré, esetleg Alves nyerné ismét a meccset, de Busqetsel és szerintem Hlebbel is jobb volna a játék, és még az eredményesebb sem kizárt.
Örülnék ha végre kapna megint lehetőséget a fehérorosz, mindegy hogy elején, végén, csak legalább 25-30 percet. És nem jobboldalt.
- József Attila
- József Attila
- Fernando
- Llegenda del Barça
És?LM10 írta:Ez kizárt hisz a napokban V.V. 2014-ig aláír!Fernando írta:
(Titokban bízom benne, hogy Pinto kezd.)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
egyetértek. inkább Busquets mint Gudjohnsen. nem akarom megsérteni senki érzéseit, de a lelkesedésén kívül mostanában semmit nem mutatlionelmessi19 írta:Szerintem sírógörcsöt kapok, ha idegenben 3 csatárral + Gudjohnsennel kezdünk.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Bizakodó vagyok, az Atletico szvsz. messze nem fog olyan játékot produkálni, mint az Espanyol, vagy a Betis.
(A Lyon ellen más volt a helyzet...)
Támadni fognak ők is, ezáltal végre nem végig felállt, 10 emberrel védekező csapat ellen kell majd játszanunk, legalábbis reményeim szerint.
Amit nagyon nagyon remélek, hogy Messi végre magára talál, és hosszú idő után megint láthatunk majd egy olyan meccset tőle, mint akár a Király Kupában a matracosok ellen idegenben.
A védelem tengelyében végre Puyol és Marquez, balszélen most mind Cácerest, mind Sylvinhot megnézném.
A középpályánk viszont a nevek alapján nem lesz valami acélos, Xaviban bízom azért, rá is ráférne már egy jó meccs.
Csatársorban én nem változtatnék, max. 2. félidőben behoznám Bojant.
(A Lyon ellen más volt a helyzet...)
Támadni fognak ők is, ezáltal végre nem végig felállt, 10 emberrel védekező csapat ellen kell majd játszanunk, legalábbis reményeim szerint.
Amit nagyon nagyon remélek, hogy Messi végre magára talál, és hosszú idő után megint láthatunk majd egy olyan meccset tőle, mint akár a Király Kupában a matracosok ellen idegenben.
A védelem tengelyében végre Puyol és Marquez, balszélen most mind Cácerest, mind Sylvinhot megnézném.
A középpályánk viszont a nevek alapján nem lesz valami acélos, Xaviban bízom azért, rá is ráférne már egy jó meccs.
Csatársorban én nem változtatnék, max. 2. félidőben behoznám Bojant.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Készítsd a zsebkendőketlionelmessi19 írta:Szerintem sírógörcsöt kapok, ha idegenben 3 csatárral + Gudjohnsennel kezdünk.

.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Kezdjünk csak Busquetsszel.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyon fontos lesz, mindenképpen be kell húzni, egyrészt, hogy a Madrid ne jöjjön még feljebb, és hogy kikászálódjunk ebből a hullámvölgyből. Talán a Liga szempontjából a legfontosabb meccs. Nem szabad hibázni, mert ez a 4 pont nagyon sovány... Remélem a srácok végre felébrednek ebből a 3 (?) hetes álomból.
- LM10
- Director del Fútbol
Tegnap írtam hogy szerintem milyen kezdő lesz nemtom hogy csináltam de Piqué és Iniesta is ott volt.
---------------------V.V.----------------------
Alves------Márquez------Puyol-------Sylvinho---
----------------------Touré----------------------
----------Xavi-------------------Gudjohnsen-------------
---Messi---------------Eto'o---------------Henry
A védelemben a középső védők és Alves nem meglepetés a balszélre viszont tuti h Sylvinho megy ki mert a kispadra is kell egy középső védő.
A középpályán is Touré és Xavi helye biztos de mivel mostanában Busquets sokat játszott bizots hogy Gudjohnsen kezdhet.
A csatároknál sem hiszem hogy lesz meglepetés, hétközben kupa meccs ott kell majd Bojan.
---------------------V.V.----------------------
Alves------Márquez------Puyol-------Sylvinho---
----------------------Touré----------------------
----------Xavi-------------------Gudjohnsen-------------
---Messi---------------Eto'o---------------Henry
A védelemben a középső védők és Alves nem meglepetés a balszélre viszont tuti h Sylvinho megy ki mert a kispadra is kell egy középső védő.
A középpályán is Touré és Xavi helye biztos de mivel mostanában Busquets sokat játszott bizots hogy Gudjohnsen kezdhet.
A csatároknál sem hiszem hogy lesz meglepetés, hétközben kupa meccs ott kell majd Bojan.
nagyszerű felvezető cikk Etooka, csak egy apró hiba van benne. nem harmadszorra, hanem negyedszer találkozik a 2 csapat egymással ebben a szezonban.
mindent bele a győzelemért! Pep nagy ember, ennyire kiáll a csapata mellett, kitűnő pedagógus és nagyszerű ember!
mindent bele a győzelemért! Pep nagy ember, ennyire kiáll a csapata mellett, kitűnő pedagógus és nagyszerű ember!
- LM10
- Director del Fútbol
Ma ezen a meccsen nagyon sok múlik! Ha vesztünk már csak 4 pont lenne az előny. Nyerni kell mert egyszer a Real elkezd megint botlani. Bízom a csapatban hogy ma jó játékkal nyerhetünk egy 1-2 vagy 0-2-vel kiegyeznék.
- albicelesteX
- A Vadász
Ettől a meccstől nagyon tartok!Vízválasztó lehet!Ha most kikapunk akkor tényleg nagy bajban lehetünk!és nem lehet azt mondani hogy még mindig mi vezetünk!Guardiola nyilatkozatai meg kezdenek a tavalyi Frankes nyilatkozatokra hasonlítani!Remélem ma azért megverjük a Madridot és visszazökkenünk a rendes mederbe!Forca Barca!!!!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nos, nyert a Madrid - ebben biztos voltam.
Így viszont ma este a Caldertónban számunkra egyetlen elfogadható eredmény létezhet: a győzelem. Győzni kell, mert a vereséggel vészesen magunkra húznánk a Realt. Nem lesz egyszerű, mert nem a januári kupameccseken mutatott formában nyomjuk a játékot. De nagyon remélem, Pep mester átérzi a feladat nehézségét, mint ahogy a játékosok is. Akármilyen játékkal, bármilyen góllal, de meg kell verni a Matracosokat, hogy visszaálljon a 7 pontos különbség.
Bízom a fiúkban, remélem, nem kell csalódottan felállni a televízió képernyője elől 21 óra magasságában.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Így viszont ma este a Caldertónban számunkra egyetlen elfogadható eredmény létezhet: a győzelem. Győzni kell, mert a vereséggel vészesen magunkra húznánk a Realt. Nem lesz egyszerű, mert nem a januári kupameccseken mutatott formában nyomjuk a játékot. De nagyon remélem, Pep mester átérzi a feladat nehézségét, mint ahogy a játékosok is. Akármilyen játékkal, bármilyen góllal, de meg kell verni a Matracosokat, hogy visszaálljon a 7 pontos különbség.
Bízom a fiúkban, remélem, nem kell csalódottan felállni a televízió képernyője elől 21 óra magasságában.
CATALUNYA, TRIOMFANT!