Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Henry sem olyan,az olyanok plRivaldo11 írta:Nincs különbség. Én személy szerint Eto'ot jobb CSATÁRNAK tartom, mint Henryt. Thierry viszont a mezőnyben hasznosabb, bár Eto'o sem az a "csakállokazötösönésberúgom"jellegű játékos.
Elég hálátlan vélemény. Én szégyellném magam érte...antiimperialista írta: Szerintem Henry érkezésével már nem olyan fontos, inkább csak feszültséget fog gerjeszteni a csapaton belül, hogy mindketten itt vannak...
Azért egy lapon simán említhetőek kettenRaziel írta:Ezen kár vitatkozni...Henry jobb mint Eto'o,egyénileg is több mindent elért,cimekben,persze Eto'o fiatalabb még fejlődhet...de nem kéne egy lapon emliteni Henryval,Et'o is jo csatár,de Henrytol még egyenlőre nemjobb,majd a jövő eldönti hogy milesz.De ahogy felépül,nem lesz egyből kezdő az tuti
Ez azt jelenti,h apád jóval bölcsebb mint TeMessiaskii írta:Mintha apámat hallanámZozzy 5 írta:Eto'ot eladni óriási hülyeség lenne. Persze, itt van Henry, de ha esetleg Ő is lesérül? Vagy Ronnie? Most a brazil és a kameruni sincs jó formában, egyiknek komoly padozó kurát kéne kiírni, a másik meg sérült, de pont az lenne az erősségünk, ha a padról klasszisokat tudnánk előhúzni. Nem mondom, hogy nyáron akkora szükségünk volt Titire, de ha már itt van, és van egy állítólag pszichésen jó edzőnk, akkor rotáljuk őket megfelelően, és tudjunk mindíg nagyot húzni a kispadról egy-egy klasszissal...
Jujjj, az csunya volt, mikor Titi Fabregassal 1ütt oktatottMihu írta:Ezt komolyan gondoltad?....nem tudom miért Henryvel reklámozták a Joga Bonito-tFranco írta:
Etoo kisujjában több van mint henryban.(sajnos) NAgy hiba volt eladni.![]()
![]()
Mellesleg ezzel magatokat járatod le mert ő szívatott le titeket
![]()
Nekem is,de még mennyirecruyff írta:Hogy hol a fMessiaskii írta:Hát igen Eto'o nem fog sokáig tartani . Ha Henry belejön, akkor nincs ki ki tudná ütni főleg Eto'o nem .omban voltatok ti az elmúlt években azt nemtudom. Az ha egy szurkoló hálátlan egy játékoshoz, az egy dolog. De az, hogy még hülyeségeket is írkál róla, az már nekem egy kicsit sok.
Talán,ebben az évben,talán! Sérülés miatt...meg talán azért mert Ő még itt nem bízonyított....aztán utána Titi fiatalodni,Eto'o meg vénűlni fog csakLG írta:Azért Henry jobb mint Etoo, akármit is csinált a klubbért a kameruni. És ki is fogja őt szoritani sztem
Hogy hol a fMessiaskii írta:Hát igen Eto'o nem fog sokáig tartani . Ha Henry belejön, akkor nincs ki ki tudná ütni főleg Eto'o nem .
Ezt komolyan gondoltad?....nem tudom miért Henryvel reklámozták a Joga Bonito-tFranco írta:
Etoo kisujjában több van mint henryban.(sajnos) NAgy hiba volt eladni.
Kluivertinho írta:Eto'o-nak nagyobb a csel arzenálja? Henry ennyire falábú lenne?vaLe5 írta:Én ezt kizártnak tartomLG írta:Azért Henry jobb mint Etoo, akármit is csinált a klubbért a kameruni. És ki is fogja őt szoritani sztemElőszöris etoo fiatalabb , ugyanojan gólérzékeny , csak szerintem kicsit tehnikásabb. Ezt ugy érds nagyobb a csel arzenálja.És mindent megtenne a barcáért!!!Henry is ehez nem fér kétség , de etoo realos volt , onnét kiutálták és igy egészen más.
Mintha apámat hallanámZozzy 5 írta:Eto'ot eladni óriási hülyeség lenne. Persze, itt van Henry, de ha esetleg Ő is lesérül? Vagy Ronnie? Most a brazil és a kameruni sincs jó formában, egyiknek komoly padozó kurát kéne kiírni, a másik meg sérült, de pont az lenne az erősségünk, ha a padról klasszisokat tudnánk előhúzni. Nem mondom, hogy nyáron akkora szükségünk volt Titire, de ha már itt van, és van egy állítólag pszichésen jó edzőnk, akkor rotáljuk őket megfelelően, és tudjunk mindíg nagyot húzni a kispadról egy-egy klasszissal...
Eto'o-nak nagyobb a csel arzenálja? Henry ennyire falábú lenne?vaLe5 írta:Én ezt kizártnak tartomLG írta:Azért Henry jobb mint Etoo, akármit is csinált a klubbért a kameruni. És ki is fogja őt szoritani sztemElőszöris etoo fiatalabb , ugyanojan gólérzékeny , csak szerintem kicsit tehnikásabb. Ezt ugy érds nagyobb a csel arzenálja.És mindent megtenne a barcáért!!!Henry is ehez nem fér kétség , de etoo realos volt , onnét kiutálták és igy egészen más.
Én ezt kizártnak tartomLG írta:Azért Henry jobb mint Etoo, akármit is csinált a klubbért a kameruni. És ki is fogja őt szoritani sztem
Persze,jött Henry,akkor már nem is kell az az ember,aki kicsit többet tett a csapatért,és legalább olyan formában van mint Titiantiimperialista írta:Szerintem Henry érkezésével már nem olyan fontos, inkább csak feszültséget fog gerjeszteni a csapaton belül, hogy mindketten itt vannak...grecki írta:Eto'ot én bíz' sosem adnám el... De ti ezexerint igen. Ő a csapat motorja.
Már alig vároma híreket! 2007 aug 31barca99 írta:Majd holnap este 22.00 után rákapcsolnak...Game90 írta:A Real nem igazol már több játékost? Nagy a csend...