Majd holnap este 22.00 után rákapcsolnak...Game90 írta:A Real nem igazol már több játékost? Nagy a csend...

Majd holnap este 22.00 után rákapcsolnak...Game90 írta:A Real nem igazol már több játékost? Nagy a csend...
Akkor inkább R10. Ha választanom kellene, akkor simán Eto'o. Ha Rijkaard megfelelően rotálja őket, akkor nem lesz belőle sértődés. De hangsúlyozom, ehhez Rijkaard pedagógiai érzékére lesz hatalmas szükség. Ebben elvileg jó...antiimperialista írta: Szerintem Henry érkezésével már nem olyan fontos, inkább csak feszültséget fog gerjeszteni a csapaton belül, hogy mindketten itt vannak...
Úgy érted Eto'o nem pörög megfelelően? Akkor szerinted ki igen? Nála többet nem sokan futnak a csapatból... Ráadásul csatárként, ami még inkább nagy szó.Mr. Master írta:Ami mostanában kettesbe van kapcsolva... jobb esetben... Inkább egy gyengébb teljesitményü motort látnék végig ötösben pörögni...
Az nem balhé, ha be akarják állítani, és nem hajlandó? Az én szememben ez óriási vétség, még akkor is, ha rijkaardnak akkor tényleg hamarabb be kellett volna küldenie.Ordog írta:mit balhézott volna??? vagy lemaradtam valamiröl?
Ami mostanában kettesbe van kapcsolva... jobb esetben... Inkább egy gyengébb teljesitményü motort látnék végig ötösben pörögni...grecki írta:Eto'ot én bíz' sosem adnám el... De ti ezexerint igen. Ő a csapat motorja.
Szerintem Henry érkezésével már nem olyan fontos, inkább csak feszültséget fog gerjeszteni a csapaton belül, hogy mindketten itt vannak...grecki írta:Eto'ot én bíz' sosem adnám el... De ti ezexerint igen. Ő a csapat motorja.
Hid el..meg lehetne oldani...Nehogy már egy 18 éves gyerek ne tudjon átszokni a bal oldalra...Los Banditos írta:Tudtam, hogy valakit elfelejtettem, ráadásul a kiskedvencemet...Egyéb dos Santos posztja ugynaz, mint Leo-é, úgyhogy ez a felállás már alapból rossz.
Én osztom Zsolti véleményét, régen is azzal ment elöre a csapat, hogy a csatárjaink hajtottak, mint állat. Ráadásul volt egy játékosunk a régi Ronaldinho képességeivel, most ugyanez megvan Messi személyében, és a tüz mind a három fiatalunkban, és Henryban is meg van. Ráadásul ebben az esetben ha a kettejüket és Guddit eladnánk, visszahozhatnánk quaresmát...Zsolti írta:Lehet ez is jobb lenne,mint egy impotens Ronaldinho,meg egy ripacs Etoo......... Amúgy meg Dos...Henry.....Messi.....Los Banditos írta:Igen? És akkor majd Henry-Krkic-Dos Santos csatársorral fogunk játszani? Vagy majd jön a jegesmaci és megváltja a világot?Zsolti írta:felőlem mehetne mind a kettő...![]()
Már balhézott...Ordog írta:Megse forduljon a fejetekben hogy eladjuk amíg nem balhézik valami nagyot:))
Öcsi! Ne akarj mindjárt az első hozzászólásodban kioktatni.Messiaskii írta:Méghogy Messi az U20-as vb-n volt nagy ász ? Te vak vagy ? Előtted áll az évszázad futballistája !!! Lemerném fogadni hogy messinek nem kell 1 év sem és minden klubb sírva könyörögve fog utánna kapkodniEgyébként meg nem értem mér nem képes senki sem meglátni benne végre Lionel Messit , nem maradonát és mér hiszi azt mindenki, hogy azért mert maradona rossz útra tért ezért messi is rossz útra fog térni ...
Lehet ez is jobb lenne,mint egy impotens Ronaldinho,meg egy ripacs Etoo......... Amúgy meg Dos...Henry.....Messi.....Los Banditos írta:Igen? És akkor majd Henry-Krkic-Dos Santos csatársorral fogunk játszani? Vagy majd jön a jegesmaci és megváltja a világot?Zsolti írta:felőlem mehetne mind a kettő...![]()
Igen? És akkor majd Henry-Krkic-Dos Santos csatársorral fogunk játszani? Vagy majd jön a jegesmaci és megváltja a világot?Zsolti írta:felőlem mehetne mind a kettő...
felőlem mehetne mind a kettő...Los Banditos írta:Messi az U20-as VB-n volt nagyon nagy ász. Ott bezsebelte a legjobb játékosnak járó díjat és ő lőtte a legtöbb gólt is.Az U21-es válogatottban sosem lépett pályára.
Eto'ot eladni?Okos... Sokkal inkább Ronaldinhot kellne eladni, de mielöbb. Bár, így hogy Samu megsérült ez igen merész húzás lenne...
Az egy dolog hogy nem ott születtek(kivétel persze Bojan) de azt is nézd hogy hány évesen kerültek a Barcáhozra95 írta:Látom azt a vitát az indította el, hogy leigazoltuk a 15 éves Neymart... De mi ez, ha nem utánpótlás nevelés? Fiatalon igazolunk játékosokat, akikből nagy zsugások lehetnek, és nem később vmi kiforrott játékost. Gondolkozzatok is egy kicsit Messi, Dos Santos és Bojan sem katalóniában született...
Ezt én se írhattam volna le szebben. Ráadásul akkor nem várhatnánk olyan balhékat a csapatban, amilyenektől tartok...Zsolti írta:...felőlem már nyáron is mehetett volna..én nem szeretem,mert kezelhetetlen.Mellesleg Henry jobb nála, és Krkicsnek,meg Dosnak kell a lehetőség.
Az a vicc,hogy énis így gondolom...felőlem már nyáron is mehetett volna..én nem szeretem,mert kezelhetetlen.Mellesleg Henry jobb nála, és Krkicsnek,meg Dosnak kell a lehetőség.Keelhaul írta:Eto'o megsérült, ha jól vettem le. Szerintem jól jártok vele, télen akár el is adhatjátok, semmi szükség nincs rá. Lehet, hogy nem lesz csodanégyes, de játék talán lesz Eto'o nélkül.
Etoo játékával nincs baj!Őt nem kell motiválni, ő anélkül is mindig motivált és ezt tavaly is bizonyította!A baj itt mással van.Keelhaul írta:Eto'o megsérült, ha jól vettem le. Szerintem jól jártok vele, télen akár el is adhatjátok, semmi szükség nincs rá. Lehet, hogy nem lesz csodanégyes, de játék talán lesz Eto'o nélkül.