És ezt kemény 1 forduló után.....
Nem értem. Egy meccsről volt szó. A tegnapiról. Semmi olyan nem volt benne, hogy ez lesz, azt írta, ami a tegnapi meccsen volt/történt.Ez nem semmi. Neked 90 perc elég volt h ezt megállapíthasd!!Grat!
És ezt kemény 1 forduló után.....
Nem értem. Egy meccsről volt szó. A tegnapiról. Semmi olyan nem volt benne, hogy ez lesz, azt írta, ami a tegnapi meccsen volt/történt.Ez nem semmi. Neked 90 perc elég volt h ezt megállapíthasd!!Grat!
Ezt kikérem magamnak, csak kedden kezdtemLord Dragon írta:off Nem, csak már vagy egy hete folyamatosan merevrészegre iszod magadDrigo írta:Most én vagyok annyira kómás, ...:D:D /off
Húbazz.Bajnita írta:Hát igen, nehéz. Neked elmagyarázni nagyon nehéz.![]()
De olvass utána, találsz információkat az Új Real Madridról, a lényeg:
Egy fantasztikus meccsen, egy fantasztikus Real Madridot láthattunk, 2 gól +3 kapufa. Újra színház a Bernabeu, újra magas szintű játékot látott a közönség. Persze neked hiába próbálom magyarázni, nemtudom mien meccset néztél, de nagyon tévedsz![]()
off Nem, csak már vagy egy hete folyamatosan merevrészegre iszod magadDrigo írta:Most én vagyok annyira kómás, ...
Ez nem semmi.Bajnita írta:Hát igen, nehéz. Neked elmagyarázni nagyon nehéz.![]()
Egy fantasztikus meccsen, egy fantasztikus Real Madridot láthattunk, 2 gól +3 kapufa. Újra színház a Bernabeu, újra magas szintű játékot látott a közönség. Persze neked hiába próbálom magyarázni, nemtudom mien meccset néztél, de nagyon tévedsz![]()
Ez no comment ugye te is tudod?Bajnita írta:Hát igen, nehéz. Neked elmagyarázni nagyon nehéz.![]()
Hát hogyne!De attól még hatalmas igazságon alapszik...
De attól még hatalmas igazságon alapszik...noname írta:Ezt nem most kellett volna...CS-KO írta:Kedves real szurkolók!
Nekem sajnos sikerült tegnap a madrid meccs 2. félidejét megnéznem és el kell hogy mondjam a véleményemet. Már nagyon régen a Barcának szurkolok, és a galaktikus madridot el is ismertem, mert ötletes, látványos közönségszórakosztató játékot játszottak. Erre az elmult évben és idén is egy antifocista kontrázós ötlettelen romboló társaságot hoztatok össze! A régi nagy madrid játékosok forognak a sírjukban ez a játék láttán! És jöhettek ezzel az eredményesség dumával, de azt hagyjátok meg a milánnak azok már profik benne! Szóval lehet hogy nem nyertünk mint ti de mi legalább megpróbáltunk a csapatunk munltjához méltó játékot bemutatni. Nem akarok senkit bántani ez az antifoci sok madrid szurkoló ismerősömet is bántja. Azért remélem jó kis versenyben verjük meg a madridot
Hát hogyne!Kedves real szurkolók!
Nekem sajnos sikerült tegnap a madrid meccs 2. félidejét megnéznem és el kell hogy mondjam a véleményemet. Már nagyon régen a Barcának szurkolok, és a galaktikus madridot el is ismertem, mert ötletes, látványos közönségszórakosztató játékot játszottak. Erre az elmult évben és idén is egy antifocista kontrázós ötlettelen romboló társaságot hoztatok össze! A régi nagy madrid játékosok forognak a sírjukban ez a játék láttán! És jöhettek ezzel az eredményesség dumával, de azt hagyjátok meg a milánnak azok már profik benne! Szóval lehet hogy nem nyertünk mint ti de mi legalább megpróbáltunk a csapatunk munltjához méltó játékot bemutatni. Nem akarok senkit bántani ez az antifoci sok madrid szurkoló ismerősömet is bántja. Azért remélem jó kis versenyben verjük meg a madridot
Ezt nem most kellett volna...CS-KO írta:Kedves real szurkolók!
Nem az a lényeg, hogy hol, hanem az, hogy ki...ra95 írta:ugyértem a madridistán.barca99 írta:Hol van itt kutya? Jah, hogy őt sem érdekli?ra95 írta:RMCF írt 2 hsz-t a barcavs.real topicba
Ott legalább jól játszotunk és helyzeteink is voltak de most...cruyff írta:Hol volt ez a sok okos madridista a sevilla elleni 5-ös után?![]()
![]()
Ez kb olyan volt mint a magyar-olasz 1-3. Mi ettől még nem leszünk kint az eb-n, az olaszok pedig világbajnokok. A 2005/06-os szezonban egy Alaves elleni 0-0-al kezdtünk, és a végén egy bajnoki cím és egy BL győzelem lett belőle. Erről ennyit.
ugyértem a madridistán.barca99 írta:Hol van itt kutya? Jah, hogy őt sem érdekli?ra95 írta:RMCF írt 2 hsz-t a barcavs.real topicba
Hol van itt kutya? Jah, hogy őt sem érdekli?ra95 írta:RMCF írt 2 hsz-t a barcavs.real topicba