akkor már gratulál"unk"..Mr. Master írta:..
Egyébként nem tudom mondtam-e már, de gratulálok a Realnak a madridi derbin elért eredményéért![]()
![]()

akkor már gratulál"unk"..Mr. Master írta:..
Egyébként nem tudom mondtam-e már, de gratulálok a Realnak a madridi derbin elért eredményéért![]()
![]()
Tegnap engem is elküldtetekBuitre írta:az ilyet tényleg nem értem... miért kell méltatlanul szidni egy sok munkával fenntartott oldalt azért, mert egy elvakult veri a nyálát?Huzzál haza a [auto_cenzúra] Madridistádra
Akkor is valszeg meglehetett rá az okom...ra95 írta:loool, ugyanezt mondtad nekem is![]()
loool, ugyanezt mondtad nekem isnoname írta:Láthatod h itt mindenkit idegesítesz csak,akkor miért nem húzol végre el innen?Vagy a madridistán már senkit se érdekelsz és azért okoskodsz itt?RealMadridMan18 írta:Hát igen Nyert a Real Madrid de t mit is mondtatok hogy elbukjuk? Hát nem... Sevilla is nyerni fog 1 csunya meccsen :/, Remélem holnap jo meccs lessz s a Barca kikap 1 gólzáporos mérkőzésen... Na mind1 joéjt
Szerintem a második hely nem jelent vezető pozíciót. Már madridistáknaál nem lehet tudni. Mert náluk a 2 több, mint a négy.ra95 írta:igaz, én is jókat szoktam röhögni rajtatokcsak azért aljas a Madrid (mármint a Real) mert mindig úgy nyernek, hogy aki ellenük szurkol, mindig beleélheti magát a sikerbe
ezt szerintem direkt csinálják...![]()
A meccsről: nagyon jó meccs volt, és ehhez kellett egy jó Atlético is, akinek majd minden támadásában benne volt a gólveszély. Az első félidőben Ramos nagyon jhól toltat, de egész meccsre igaz volt. Ki lehet emelni még Robinhót, Raúlt, Casillast a végén bemutatott nagy védéséért és a meccs legjobbka Sneijder volt, aki nagyszerűen ívelt, passzolt, lőtt![]()
Mi tagadás most nem lehet panasz "antifocira" nagyon élvezetes, nyílt meccs volt, és ezt nem azért írom mert a Real nyert.
Ja még annyi, h. Metzeldert én féltettem a gyors Atl csatároktól, de nagyon jól helytállt, lehet rá számítani.
Lehet hátradőlni és megnézzük mit alkotnak a többiek. Nem lesz nehéz meccsetek, de akármi megtörténhet így a szezon elején.
Jó megint vezetni a tabellát
Láthatod h itt mindenkit idegesítesz csak,akkor miért nem húzol végre el innen?Vagy a madridistán már senkit se érdekelsz és azért okoskodsz itt?RealMadridMan18 írta:Hát igen Nyert a Real Madrid de t mit is mondtatok hogy elbukjuk? Hát nem... Sevilla is nyerni fog 1 csunya meccsen :/, Remélem holnap jo meccs lessz s a Barca kikap 1 gólzáporos mérkőzésen... Na mind1 joéjt
De nagy arca lett valakinek hirtelenRealMadridMan18 írta:Hát igen Nyert a Real Madrid de t mit is mondtatok hogy elbukjuk? Hát nem... Sevilla is nyerni fog 1 csunya meccsen :/, Remélem holnap jo meccs lessz s a Barca kikap 1 gólzáporos mérkőzésen... Na mind1 joéjt
Hivatalos tájékoztatás: a spanyolországi Audiovisual Sport és a MediaPro nevű tévés cég egyelőre nem tudott megállapodni egymással, így az első bajnoki forduló nyitánya kizárólag Spanyolországban látható tévén keresztül. A többi közvetítésre jogosult sportcsatorna (például: Sky, ESPN, Sport Klub) így nem sugározhatja a mérkőzést.Boixos írta: egyébként most mi a túró volt ezzel a közvetítési balhéval, csak a real meccsét nem adták? a sev-é simán lement.
Miért ki vagy te itt hogy megmond az embereknek hogy ki hova menjen?? Nem vagy te itt modi vagy adminHuzzál haza a [auto_cenzúra] Madridistádra,és ne itt osszad az észt!
Szerintem meg te vegyél vissza majd ha ti nyertek akkor irjál igy vissza mert most még nektek0 pontotok van s mig nincs meg a 3 pont addig ilyet ne irsz szoval QSSSRealMadridMan18 írta:
Hát igen Nyert a Real Madrid de t mit is mondtatok hogy elbukjuk? Hát nem... Sevilla is nyerni fog 1 csunya meccsen :/, Remélem holnap jo meccs lessz s a Barca kikap 1 gólzáporos mérkőzésen... Na mind1 joéjt
Huzzál haza a [auto_cenzúra] Madridistádra,és ne itt osszad az észt!Nyertetek egy meccset és már el vagy szállva magadtól...Vegyél vissza!!!
Huzzál haza a [auto_cenzúra] Madridistádra,és ne itt osszad az észt!Nyertetek egy meccset és már el vagy szállva magadtól...Vegyél vissza!!!RealMadridMan18 írta:Hát igen Nyert a Real Madrid de t mit is mondtatok hogy elbukjuk? Hát nem... Sevilla is nyerni fog 1 csunya meccsen :/, Remélem holnap jo meccs lessz s a Barca kikap 1 gólzáporos mérkőzésen... Na mind1 joéjt
A Sevilla szebb és jobb focit játszik mint a te kis Madridod...Nem tudod megmondani mi is lett a Real Madrid-Sevilla szuperkupa döntő meccs???RealMadridMan18 írta:Sevilla is nyerni fog 1 csunya meccsen
Erre csak annyit tudok mondani: Bla-bla-bla.RealMadridMan18 írta:Hát igen Nyert a Real Madrid de t mit is mondtatok hogy elbukjuk? Hát nem... Sevilla is nyerni fog 1 csunya meccsen :/, Remélem holnap jo meccs lessz s a Barca kikap 1 gólzáporos mérkőzésen... Na mind1 joéjt
igaz, én is jókat szoktam röhögni rajtatokcsak azért aljas a Madrid (mármint a Real) mert mindig úgy nyernek, hogy aki ellenük szurkol, mindig beleélheti magát a sikerbe
ezt szerintem direkt csinálják...