Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk Wales egyáltalán nem rossz, a gól meg sokadjára visszanézve tényleg kapushiba. Bemozdult előre. Szlovákokat megölik, a gól után nem tudnak elmenni a tizenhatosig se nagyon.visca el barca írta:látod Bob, erről beszéltem, hogy két ilyen csapatnak semmi keresnivalója itt. aki kíváncsi rájuk, nézze őket streamen a selejtező alatt, egy EB legyen az elit csapatok tornája, vagy olyanoké, akik legalább próbálnak vmit focizni
a csodás szabadrúgás gól meg nem ez volt, hanem amit messi vert panamának. a majom pont odarúgta ahol a kapusnak állnia kellett volna
Az utolsó mondattal teljes mértékben egyet értekBob_Marley írta:Te is írod volt balhé tegnap is, s szó sem volt más szurkolókról. Ugyanezt a viselkedést elítélem legyen angol, orosz, francia vagy Fradi drukker vagy bánom is én. Nem egy videó van, hogy az angolok tegnap őrjöngtek a rendőrök meg kimentek. Akkor ezek szerint ma meg a Marseille szurkolók is rátettek, azt ugyanúgy borzalmasnak ítélem meg. És nem hiába van az a mondás, hogy ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel. De nézzük inkább a meccset, erről kell szóljon mintsem bármilyen vandál szurkolóról.
Tudom mar tegnap is volt egy kis balhé. Én nem is az angolokat akartam felmenteni csak erősnek éreztem, hogy erről csak az angolok tehetnek. Se a franciákat se az oroszokat nem kell félteni, hogy ha egy kis balhéról van szó.Bob_Marley írta: @Alfa én erről nem olvastam, csak azt hogy az angolok összetűzésbe kerültek a francia rendőrökkel. A dobálós Marseille vagy bármilyen szurkolókat ugyanúgy elítélem. Az meg hogy akkor nyilván elkezdenek ők is dobálni meg nem is kommentálom. Nem csak ma volt balhé.
Azért nem kell mindent az angolokra verni. Konkrétan van videó ahogy az angolok békésen ülnek erre megjelentek a semmiből a marseille-i szurkolók és elkezdték sörös üvegekkel dobálni az angolokat. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy ők is elkezdtek dobálózni. Akkor a franciákat is ki kéne tiltaniBob_Marley írta:Jól van, az idióta angol szurkolók megint nem bírnak magukkal....Francia rendőröknek nincs elég bajuk.....Tiltanám ki az összes csapatukat megint aztán lehetne gondolkozni. Hihetetlen milyenek vannak még mindig. Legalább otthon "parádéznának" és nem Marseilleben.
Igaz, de én nem írnám le Svájcot, az első meccs senkinek sem könnyű ezeken a tornákon. A románok ellen lesz az igazi erőfelmérőjük, az sorsdöntő összecsapás lehet számukra.Svájciaktól meg ennél jóval többet vártam, még ez az egy félidőn keresztül emberhátrányban játszó (és amúgy sem túl meggyőző) albán válogatott is meg tudta őket izzasztani
Nekem is kifejezetten tetszik srác, hibák még vannak a játékában, de az látszik, hogy nagyon tehetséges.Embolo miatt nezem en is, eddig nem rossz - fiatal tehetseghez kepest. Kar azert a lovesert, de amugy egesz okosan jatszik. Meg ha nem is jon minden be neki.
Csak ha megnézzük az utolsó VB-t, pont az láthattuk, hogy a papíron nagy csapatok elég rendesen megszenvedtek a kicsikkel, sőt, az olaszok, angolok el is véreztek Costa Rica kárára, és a hollandok is csak büntetőkben bírtak velük.visca el barca írta:hát de nem? most van európában X csapat, aztán kijut az EB-re a 90%-uk. így a selejtezőknek sincs semmi értelme. vb-t is ezért utálom, mert szupertornát szeretnék nézni nem trinidadot, zambiát meg albániátBob_Marley írta:veb majd jól lefikázza a meccseket, hogy ez meg az nem kéne EB-n legyen
De azért nem értek egyet ezzel, mert pont ez a lényege ezeknek a tornáknak, hogy a "kicsiket" is megtudd nézni. Nálam legalábbis igen, ez amolyan "olimpiás" berögzülés.visca el barca írta:hát de nem? most van európában X csapat, aztán kijut az EB-re a 90%-uk. így a selejtezőknek sincs semmi értelme. vb-t is ezért utálom, mert szupertornát szeretnék nézni nem trinidadot, zambiát meg albániátBob_Marley írta:veb majd jól lefikázza a meccseket, hogy ez meg az nem kéne EB-n legyen
hát de nem? most van európában X csapat, aztán kijut az EB-re a 90%-uk. így a selejtezőknek sincs semmi értelme. vb-t is ezért utálom, mert szupertornát szeretnék nézni nem trinidadot, zambiát meg albániátBob_Marley írta:veb majd jól lefikázza a meccseket, hogy ez meg az nem kéne EB-n legyen
A szlovák focit én abból kifolyólag, hogy itt élek, követem, és igenis voltak komoly eredményeik az elmúlt években, teljesen megérdemelten jutottak ki, a csoport második helyére is simán jónak tartom őket. Wales tényleg az lehet a kérdés, hogy Bale milyen szinten tudja húzni őket, oroszokat meg semmivel sem tartom jobbnak a szlovákoknál, az elmúlt években nem egyszer ki is kaptak tőlük. Az angoloktól sem vagyok elájulva, de szerintem a csoportelsőséget még behúzzák.wales-szlovákia
egy meccs aminek semmi keresnivalója az eb-n... ha a majomképű jó napot fog ki, ő eldöntheti a meccset, amugy meg meg nem tudom, hogy ez a a rúgd előre és majd lesz valami wales-i foci mire lesz elég. 1-1
angol-orosz
angolok körül megint nagy a hype, fiatalok, lelkesek, majd most megmutatják, sztem simán benne van, hogy a oroszok elverik őket... ráadásul itt a csapategységgel, meg össeszokottsággal sincs gond, mert lényegében egy zenit-cszka vegyes csapat...itt egy meglepi 0-1-et érzek