EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.06.11. 19:07:38

Veb érdekes, hogy pont akkor szólod le a kis csapatokat amikor a magyar válogatott is kijutott. És ezek a kis csapatok még jobbak is mint a mieink. Albán, román nyílván nem, de szlovák, velsz előttünk járnak. Szóval akkor nekünk sincs keresnivalónk?
Nem lehet minden meccs parádé.

Bale gólja szerintem is a kapusé. Szinte a helyére rúgta. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.11. 19:04:53

visca el barca írta:látod Bob, erről beszéltem, hogy két ilyen csapatnak semmi keresnivalója itt. aki kíváncsi rájuk, nézze őket streamen a selejtező alatt, egy EB legyen az elit csapatok tornája, vagy olyanoké, akik legalább próbálnak vmit focizni

a csodás szabadrúgás gól meg nem ez volt, hanem amit messi vert panamának. a majom pont odarúgta ahol a kapusnak állnia kellett volna :D
Mondjuk Wales egyáltalán nem rossz, a gól meg sokadjára visszanézve tényleg kapushiba. Bemozdult előre. Szlovákokat megölik, a gól után nem tudnak elmenni a tizenhatosig se nagyon.

Skrtel meg szépet tarolt, lehetett volna fújni mert fejet is ért, de amúgy nekem speciel nagyon tetszett. :D Így kell az ugribugri csatárok ellen, odamenni testtel aztán keresd a hangyákat a fűben Samu. :D
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.11. 18:55:48

Csalódás eddig meccs. Kár, hogy az elején nem ment be Hamsik szólója, parádés gól lett volna. Aztán kár a bekapott szabadrúgásért, főleg, hogy Bale lőtte, simán védhető volt, amúgy meg nem sok vizet zavar a 100 milliós szupersztár. Viszont a walesi középpálya a gól után kézben tartotta a dolgokat, kivéve talán az utolsó 5 percet, az tetszett. Azt kéne a szlovákoknak folytatni, akkor lehet keresnivalójuk.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.11. 18:54:08

látod Bob, erről beszéltem, hogy két ilyen csapatnak semmi keresnivalója itt. aki kíváncsi rájuk, nézze őket streamen a selejtező alatt, egy EB legyen az elit csapatok tornája, vagy olyanoké, akik legalább próbálnak vmit focizni

a csodás szabadrúgás gól meg nem ez volt, hanem amit messi vert panamának. a majom pont odarúgta ahol a kapusnak állnia kellett volna :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.06.11. 18:56:04-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.11. 18:43:58

Bob_Marley írta:Te is írod volt balhé tegnap is, s szó sem volt más szurkolókról. Ugyanezt a viselkedést elítélem legyen angol, orosz, francia vagy Fradi drukker vagy bánom is én. Nem egy videó van, hogy az angolok tegnap őrjöngtek a rendőrök meg kimentek. Akkor ezek szerint ma meg a Marseille szurkolók is rátettek, azt ugyanúgy borzalmasnak ítélem meg. És nem hiába van az a mondás, hogy ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel. De nézzük inkább a meccset, erről kell szóljon mintsem bármilyen vandál szurkolóról.
Az utolsó mondattal teljes mértékben egyet értek :). A többit inkább hagyjuk, szóljon a fociról ez az EB.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.11. 18:40:51

Te is írod volt balhé tegnap is, s szó sem volt más szurkolókról. Ugyanezt a viselkedést elítélem legyen angol, orosz, francia vagy Fradi drukker vagy bánom is én. Nem egy videó van, hogy az angolok tegnap őrjöngtek a rendőrök meg kimentek. Akkor ezek szerint ma meg a Marseille szurkolók is rátettek, azt ugyanúgy borzalmasnak ítélem meg. És nem hiába van az a mondás, hogy ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel. De nézzük inkább a meccset, erről kell szóljon mintsem bármilyen vandál szurkolóról.
Kép
Kép
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.11. 18:27:39

Bob_Marley írta: @Alfa én erről nem olvastam, csak azt hogy az angolok összetűzésbe kerültek a francia rendőrökkel. A dobálós Marseille vagy bármilyen szurkolókat ugyanúgy elítélem. Az meg hogy akkor nyilván elkezdenek ők is dobálni meg nem is kommentálom. Nem csak ma volt balhé.
Tudom mar tegnap is volt egy kis balhé. Én nem is az angolokat akartam felmenteni csak erősnek éreztem, hogy erről csak az angolok tehetnek. Se a franciákat se az oroszokat nem kell félteni, hogy ha egy kis balhéról van szó.

Itt a videó, hogy ha esetleg érdekel valakit

Az utolsó előtti mondatodhoz meg csak annyit, hogy megis mit is kellett volna csinálniuk ? Ha az embert megtamadják szeritnem nem egy elvetendő dolog, hogy ha visszatámad, inkább támadjon mint fusson.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.11. 18:17:16

Harmadik meccs, de már minden volt ezen az EB-n. :D Piros, tizi, hatalmas gól, csodás szabi gól, Lloris féle brutál védés, gólvonal mentés.....Lehet kicsit benne volt a szlovák kapus, de Bale rendesen eltalálta.

@Alfa én erről nem olvastam, csak azt hogy az angolok összetűzésbe kerültek a francia rendőrökkel. A dobálós Marseille vagy bármilyen szurkolókat ugyanúgy elítélem. Az meg hogy akkor nyilván elkezdenek ők is dobálni meg nem is kommentálom. Nem csak ma volt balhé.
Kép
Kép
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.11. 18:14:37

Bob_Marley írta:Jól van, az idióta angol szurkolók megint nem bírnak magukkal....Francia rendőröknek nincs elég bajuk.....Tiltanám ki az összes csapatukat megint aztán lehetne gondolkozni. Hihetetlen milyenek vannak még mindig. Legalább otthon "parádéznának" és nem Marseilleben.
Azért nem kell mindent az angolokra verni. Konkrétan van videó ahogy az angolok békésen ülnek erre megjelentek a semmiből a marseille-i szurkolók és elkezdték sörös üvegekkel dobálni az angolokat. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy ők is elkezdtek dobálózni. Akkor a franciákat is ki kéne tiltani :-k ? Persze nyilván máshol valószínűleg ők is provokáltak balhét, de akkor sem kéne mindent rájuk fogni...
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.06.11. 18:12:39

Garat nem kis gól vágott =D>
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.11. 17:58:02

Jól van, az idióta angol szurkolók megint nem bírnak magukkal....Francia rendőröknek nincs elég bajuk.....Tiltanám ki az összes csapatukat megint aztán lehetne gondolkozni. Hihetetlen milyenek vannak még mindig. Legalább otthon "parádéznának" és nem Marseilleben.

Albán-Svájc meg elég izgi lett, még fájhat ez a svájciaknak és majdnem iksz is lett. Le a kalappal Albánia előtt.

Na Wales-Szlovákia, kíváncsi vagyok a szomszédainkra. Wales meg surranópályás csapat, érdekes lesz baromira.

Este meg remélem a szbornaja megmutatja és odapakol az angoloknak, minél hamarabb lehet hazamenni és otthon verekedni.....
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.11. 17:17:05

Ward – Gunter, Chester, A. Williams, Davies, N. Taylor – Allen, Ramsey, Edwards, J. Williams – Bale.

Kozacik - Pekarik, Skrtel Durica, Svento - Kucka, Hrosovsky, Hamsik - Mak, Duris, Weiss

közben az angolok már szétverték fél márszejt :D teljesen kész vannak, nem szomjasak na :D ezek tegnap dél óta folyamatosan tolják a szeszt :D mondjuk az oreosz ultrákat sem kell félteni, lesz még este akkora bokszmeccs, hogy ihaj :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.11. 16:58:50

Svájciaktól meg ennél jóval többet vártam, még ez az egy félidőn keresztül emberhátrányban játszó (és amúgy sem túl meggyőző) albán válogatott is meg tudta őket izzasztani
Igaz, de én nem írnám le Svájcot, az első meccs senkinek sem könnyű ezeken a tornákon. A románok ellen lesz az igazi erőfelmérőjük, az sorsdöntő összecsapás lehet számukra.
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.06.11. 16:52:29

Ha valami kiderült a mai Albán-Albán meccsből az az, hogy a (valódi :mrgreen: ) albánok kapusa, Etrit Berisha egy állat. Én pl eddig pl nem is hallottam róla, de Lazio kapusa, korábban svédországban védett, ahol az osztrák kommentátor szerint ott év kapusa is volt 2012-ben.

Ma sajnos az első gólnál szerintem egyértelműen hibázott, a meccs többi részén viszont volt nem egy elképsztő védése. Kb 3 egy-az-egyen szituációban védett nem kicsit, volt két-három nagy védése lábbal is. Nem hiába, jó magas gyerek. :mrgreen:

Svájciaktól meg ennél jóval többet vártam, még ez az egy félidőn keresztül emberhátrányban játszó (és amúgy sem túl meggyőző) albán válogatott is meg tudta őket izzasztani.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.11. 16:51:51

gazsi a végén összecsokizta magát az ajtó-ablakban... simán megérdemelték volna az albánok h kihozzák X-re
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.11. 16:47:37

Luzer svajciak majdnem elszorakoztak 80 ezrem :evil: :evil:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.11. 16:40:08

Seferovicnál nincs jobb csatáruk a svájciaknak? Nagyon gyámoltalan a kapu előtt.
Embolo miatt nezem en is, eddig nem rossz - fiatal tehetseghez kepest. Kar azert a lovesert, de amugy egesz okosan jatszik. Meg ha nem is jon minden be neki.
Nekem is kifejezetten tetszik srác, hibák még vannak a játékában, de az látszik, hogy nagyon tehetséges.

Most szépen ráfaraghattak volna megint a svájciak, meg is érdemelték volna, nagyon jólakottan játszanak a vezető góljuk óta.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.11. 16:37:01

Embolo miatt nezem en is, eddig nem rossz - fiatal tehetseghez kepest. Kar azert a lovesert, de amugy egesz okosan jatszik. Meg ha nem is jon minden be neki.

Kozben az Albanok majdnem egyenlitenek az elobb, az a Hysaj adta a passzt a vedelem moge akit nezunk mint jobbhatved jelolt. Aki nezi a meccset attol kerdezem, hogy hogy jatszik? Napoliba eleg joszokott lenni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.11. 16:20:36

A piros után sajnos leült a meccs, pedig helyenként Svájc kifejezetten szép támadásokat tud vezetni, erőltethetnék egy kicsit jobban is a dolgot. 11 emberrel albánoknak is voltak szép támadásai, szóval tényleg kár volt összehozni egy ilyen buta kiállítás.

Jön Embolo. Nagy tehetségnek mondják, szóval kiváncsi lesze rá. Szerk: Na, egy gólpassz értékű labdát ki osztott, csak Seferovic elrontotta.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.11. 16:10:47

Úgy látszik a védők jobban elfáradtak az idényben ma ez a hülye kezezés, tegnap Evra baromsága. :D Viszont nem lesz mindegy így se ez a meccs, mert a gk még számíthat a végén és szerintem ez a Románia-Albánia-Svájc trió egy súlycsoport és lesznek ikszek, ide-oda verések.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.11. 15:45:52

kár volt azért a hülye kezezésért, a svájciak nagyon bealudtak a gól után, simán egyenlíthettek volna az albánok. így "sajnos" elég sima lesz a vége..
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.11. 13:54:21

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:veb majd jól lefikázza a meccseket, hogy ez meg az nem kéne EB-n legyen
hát de nem? most van európában X csapat, aztán kijut az EB-re a 90%-uk. így a selejtezőknek sincs semmi értelme. vb-t is ezért utálom, mert szupertornát szeretnék nézni nem trinidadot, zambiát meg albániát :D
Csak ha megnézzük az utolsó VB-t, pont az láthattuk, hogy a papíron nagy csapatok elég rendesen megszenvedtek a kicsikkel, sőt, az olaszok, angolok el is véreztek Costa Rica kárára, és a hollandok is csak büntetőkben bírtak velük.

Ha csak a kicsik csak pofozógépek lennének, akkor egyet is értenék, de nagyon nem azok, tegnap is simán partiban voltak a románok. (persze a nyitómeccsből nem szabad kiindulni, de én úgy gondolom, hogy ez a tendencia folytatódni fog, a kisebbeknek lesz keresnivalójuk, és néhány esetben talán többre is képesek lehetnek, mint szépen kikapni)

Szerintem a románok miatt mi is bizakodhatunk, hogy bizony nem lefutottak a csoportmeccsek sem, és egy Portugália ellen is reménykedhetünk egy szoros meccsbe, vagy kicsit többe is.

Az albánok meg jó erősek, hogy két csapatot is ki tudtak állitani az EB-re. :mrgreen:
Elég jó meccs eddig pedig alapvetően egyik csapat sem érdekel, de közben leküldtek egy albánt (a B csapatból :mrgreen: ), szóval azt hiszem eldőlt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.11. 13:20:23

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:veb majd jól lefikázza a meccseket, hogy ez meg az nem kéne EB-n legyen
hát de nem? most van európában X csapat, aztán kijut az EB-re a 90%-uk. így a selejtezőknek sincs semmi értelme. vb-t is ezért utálom, mert szupertornát szeretnék nézni nem trinidadot, zambiát meg albániát :D
De azért nem értek egyet ezzel, mert pont ez a lényege ezeknek a tornáknak, hogy a "kicsiket" is megtudd nézni. Nálam legalábbis igen, ez amolyan "olimpiás" berögzülés. :D Alig van időm meccseket nézni, spanyol francián, magyaron kívül kiestem mindenből és ezeken a tornákon lehet látni azokat, akiket év közben nem tudok megnézni. Érted pl a románoknál is a Popa, Stanciu, Pintilii gyerek tök jól mozgott. Ma a szlovákok vagy albánokra is kíváncsi vagyok. Szerintem pl az albánok megverik Svájcot. Wales ígéretes csapat és nem csak Bale miatt.

Ezzel az erővel akkor csak a döntőt lenne érdemes megnézni, mert oda jut el a két legjobb csapat. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.11. 12:56:22

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.11. 12:37:28

wales-szlovákia

egy meccs aminek semmi keresnivalója az eb-n... ha a majomképű jó napot fog ki, ő eldöntheti a meccset, amugy meg meg nem tudom, hogy ez a a rúgd előre és majd lesz valami wales-i foci mire lesz elég. 1-1

angol-orosz

angolok körül megint nagy a hype, fiatalok, lelkesek, majd most megmutatják, sztem simán benne van, hogy a oroszok elverik őket... ráadásul itt a csapategységgel, meg össeszokottsággal sincs gond, mert lényegében egy zenit-cszka vegyes csapat...itt egy meglepi 0-1-et érzek
A szlovák focit én abból kifolyólag, hogy itt élek, követem, és igenis voltak komoly eredményeik az elmúlt években, teljesen megérdemelten jutottak ki, a csoport második helyére is simán jónak tartom őket. Wales tényleg az lehet a kérdés, hogy Bale milyen szinten tudja húzni őket, oroszokat meg semmivel sem tartom jobbnak a szlovákoknál, az elmúlt években nem egyszer ki is kaptak tőlük. Az angoloktól sem vagyok elájulva, de szerintem a csoportelsőséget még behúzzák.
Lezárt