Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ya igen...ezeknél is igaz.mrmonster írta:Lesnél is biztos, hogy közvetett szabi van, de ha jól tudom, talpalásnál és magas lábnál is.Charlie írta:Barcaforever,kezezésnél van ha minden igaz.LG jól mondod,poén akart lenni amit írtam.![]()
C.
Lesnél is biztos, hogy közvetett szabi van, de ha jól tudom, talpalásnál és magas lábnál is.Charlie írta:Barcaforever,kezezésnél van ha minden igaz.LG jól mondod,poén akart lenni amit írtam.![]()
C.
Bizony Mustang,szeretem nagon őket.A képemen ez 1 gyári gépVito írta:Charlie, jó a bódé az avatarodon!Charlie írta:Barcaforever,kezezésnél van ha minden igaz.LG jól mondod,poén akart lenni amit írtam.![]()
C.
Millen autó?
'67-es Shelby Mustang?
Sztem Charlie is tudta, csak poénbol mondtaHAnonymus írta:LOL, most volt az első edzés, úgyhogy valami DJ EKG csinálhatta neki a zenét. Az a cucc valami életfunkciókat mér![]()
![]()
![]()
Mit tom én, h ki ez...asszed minden csaj nevét megjegyzekm 1 északa után
Igazi Patriot!!LG írta:Ma itt a szlovákiai-magyar haverokkal játxottunk 1 meccsett e tothok ellenn, nemtom pontosan, h mennyi lett, csak h sok 1re nyertunk és 5 golt rugtam! Ezt csak azért írtam le, h lássátok milyen magyar hazafi vok![]()
Multkor vele szorakoztam egy kicsit.Egesz jol nyomta.