ezt jól összehoztad:DŐ nem az a szétfutom az életem, jó passzokat adok játékos. A passzai nagyon jók
De értjük, hogy mire gondoltál.
ezt jól összehoztad:DŐ nem az a szétfutom az életem, jó passzokat adok játékos. A passzai nagyon jók
Éppen arról van szó h egy ilyen formában és mentalitásban játszó Ronnie abszolút nem eszi meg keresztbe őket, azzal pedig nem fogja motiválni Dunga h folyton behivja a csapatba, ezzel is tudatva h biztos helye van. Nem azt mondom h Dunga olyan szuper edző lenne, de Ronnieval kapcsolatban sztem igaza van. Az emberek pedig teljes mértékben támogatják és mögötte állnak Barcelonában. Már persze ha Ő is AKAR teljesíteni.torrentkiller írta:Azért egy kicsit gondolj bele az Ő helyzetébe is. Ha Te mondjuk ilyen szintű játékos lennél, és látod hogy olyan játékososkat hív be a kapitány hejetted, akit még úgy is keresztbe megeszel reggelire hogy nem vagy formában, az neked mennyire esne jól??? Am meg még régebben maga Dunga nyilatkozta hogy csak önbizalom kell neki, és újra a régi lessz. Látnia kell hogy az emberek mögötte vannak és támogatják. Sztem most pont nem azt csinálja Dunga...DavidsNeD írta: Hát szvsz pedig teljes mértékben igaza van Dungának. Önbizalmat meg tud(na) szerezni a klubcsapatában is.
Azért egy kicsit gondolj bele az Ő helyzetébe is. Ha Te mondjuk ilyen szintű játékos lennél, és látod hogy olyan játékososkat hív be a kapitány hejetted, akit még úgy is keresztbe megeszel reggelire hogy nem vagy formában, az neked mennyire esne jól??? Am meg még régebben maga Dunga nyilatkozta hogy csak önbizalom kell neki, és újra a régi lessz. Látnia kell hogy az emberek mögötte vannak és támogatják. Sztem most pont nem azt csinálja Dunga...DavidsNeD írta: Hát szvsz pedig teljes mértékben igaza van Dungának. Önbizalmat meg tud(na) szerezni a klubcsapatában is.
Nana! Azért ne kerekítsünk ennyire felfele, 2 éve ilyenkor még a Chelsea elleni nyolcaddöntő után voltunk. Amúgy a tavalyi év nálam még teljesen oké volt. Visszafogottabb teljesítmény 20 góllal. Hullámvölgynek az őszi alakításait nevezném, de abból már kijött.Attya írta:2 éves hullámvölgy és még nincsen vége ( ha 1általán vége lesz).....
Pontosan ezért nem kellett volna megvenni. Az egyetlen ész nélküli (by Laporta, akit amúgy kedvelek) igazolásunk volt az utóbbi időben meg is látszik. Gudjohnsen nem tudta anno helyettesíteni Larssont, de Henry se ér a közelébe. Sőt, szerintem még Giuly-vel is beljebb lennénk. Számomra ezekből is az derül ki, hogy R10-nek simán helye van a kezdőben.Léfe írta:Henry azért nem érvényesül mert ezt a tohonya támadásvezetést nem neki találták ki.
kakának adta...valószínűleg azért mert nem volt méltó h viselje...Gomezinho írta:és miért vette el anno tőle a 10-es mezt?
a franc tudja, biztos nagy volt rá...Gomezinho írta:és miért vette el anno tőle a 10-es mezt?
Titinho írta:Hát én felgyújtom ezt a Dungát esküszöm...eddig se szerettem, sőt utáltam ezt az embert de mostmár tényleg kivan vele a ... De bezzeg Hernanes (Sao Paulo), Richarlyson (Sao Paulo), Josue (VfL Wolfsburg) és Baptista benne van a keretben. Na ez a szégyen...DUNGA A VILÁG SZÉGYENE VAGY TE GYÖKÉR
![]()
![]()
Remélem Ronnie 1x ha visszatér a válogatottba lő 2 gólt és ad 1 gólpasszt aztán Dunga orra alá dörgöli majd mindenki.
gondolom, dumáltatok.Gomezinho írta:...egyszerüen nem birja Ronaldinhot! Kész , tudom!
Sztem abban 1et értünk, hogy nem lehet a 2 évvel ezelőtti önmagához hasonlítani. Viszont a tavaly év végi és ez év eleji formájához midenképpen jobban játszik. Tavaly voltak olyan meccsek hogy csak sétálgatott a pályán és nem csinált semmit. Ehhez képest az ideji mozgása engem kezd emlékeztetni a régi R10re(ha még csak távolról, de akkor is).Attya írta: 2 éves hullámvölgy és még nincsen vége ( ha 1általán vége lesz)..... a jelenlegi Ronni ennél nem lesz jobb.... elhiheted, h a pupillám teljesen kivan tágulva mikor nézem a meccseket, de akkor is borzasztó aki ezt a teljesitményt értékeli!!!! Ne Oleguerhez hasonlítsd, hanem önmagához és ahhoz aki helyett játszik!