Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Rivaldinho írta:Mér ne lehetne 4 ? Madrid kikap, mi x-elünk![]()
![]()
Hát, nem lenne rossz...Gomezinho írta:de jó lenne 2 ponntal fordulni a jövőhétre!! mondjuk a 4 pont sem lenne rossz! aztán pár pontot elhullajtanak mi sorra nyerünk az EL Classicot behuzzuk csakösszejön!nagyon remélem igylesz
Teljes mértékben egyetértek, legalább bemutatkozhatna a Camp Nou-ba, kíváncsi vagyok, hogy hogy védene! Remélem ő fog játszani ma! (Imádom Valdes-t, de Pinto-nak is esélyt kell adni!)ke.andy írta:Sziasztok,
nem tudom ki mit szól hozzá, de én most lehetőséget adnék Pintonak is...
Hiszen a Valencia elleni kupameccsen biztos nem fog védeni...
Ha már megszereztük, adhatnánk egy kis esélyt neki...
Victort most nem bántom, bár nem a kedvencem, de hosszú a szezon ahhoz, hogy egyedül védje végig (mind a három frontot)... S Pintonak egy picit szoknia kellene a csapatot... A Levante ehhez megfelelő partner lehetne...
Tetszene...La Pulga írta:A tippem:
Barça - Levante 4 : 0
Eto'o , Messi , Ronaldinho , Henry
Nekem is tetszett, de Iniesta és Xavi is. És Celtic ellen Xavi, Zara ellen meg Ini padozott. Deco jön most, ha Frank igazságos. És lássuk be, három ilyen kpból szinte mindig mind1, melyik kettő van pályán. Bár most Iniestát kedvelem a legjobban, illetve Deconak kicsit más a feladatköre, stílusa, mint a két spanyolnak.takivini írta:Én maradnék a Celtic elleni felállással (kiv. Zambi Rafa helyére és persze puyol be középre) mert nekem nagyon tetszett Deco is.