Szerintem itt az ideje befejezni a real szapulását és végre a mi csapatunkra koncentrálni.
Aztán majd az el classico után -amennyiben nyerünk- megint lehet osztani őket egy ideig.

mivel a sevilla-getafe most is megy a tv-ben, talán csak arra vonatkozottlionelmessi19 írta:
Ez szerintem csak erre a meccsre vonatkozott. Vagy nem?
Nem lenne jó, ha nem láthatnánk holnap a meccset.
Ha végig ilyen jól nyomják, akkor egy lazsáló Barca megint megéghet...Aprieto írta:Ahhoz mindenesetre kell egy nem kis elfogultság h azt mondja vki nem érdemelte meg a Real. Az előttem szóló példája alátámasztja ezt... minek köpni és fújni rájuk? Nem értettem én ezt soha
Majd holnap kiderül!lionelmessi19 írta:Ez szerintem csak erre a meccsre vonatkozott. Vagy nem?La Pulga írta:Hivatalos tájékoztatás: a spanyolországi Audiovisual Sport és a MediaPro nevű tévés cég egyelőre nem tudott megállapodni egymással, így az első bajnoki forduló nyitánya kizárólag Spanyolországban látható tévén keresztül. A többi közvetítésre jogosult sportcsatorna (például: Sky, ESPN, Sport Klub) így nem sugározhatja a mérkőzést.
Nem lenne jó, ha nem láthatnánk holnap a meccset.
Ez szerintem csak erre a meccsre vonatkozott. Vagy nem?La Pulga írta:Hivatalos tájékoztatás: a spanyolországi Audiovisual Sport és a MediaPro nevű tévés cég egyelőre nem tudott megállapodni egymással, így az első bajnoki forduló nyitánya kizárólag Spanyolországban látható tévén keresztül. A többi közvetítésre jogosult sportcsatorna (például: Sky, ESPN, Sport Klub) így nem sugározhatja a mérkőzést.
Hivatalos tájékoztatás: a spanyolországi Audiovisual Sport és a MediaPro nevű tévés cég egyelőre nem tudott megállapodni egymással, így az első bajnoki forduló nyitánya kizárólag Spanyolországban látható tévén keresztül. A többi közvetítésre jogosult sportcsatorna (például: Sky, ESPN, Sport Klub) így nem sugározhatja a mérkőzést.fcjoc írta:na neeeeAprieto írta:Az egész első forduló csak és kizárólag Spanyolországban látható tv-n !ezt am honnan szedi kedves Aprieto ?
na neeeeAprieto írta:Az egész első forduló csak és kizárólag Spanyolországban látható tv-n !
Próféta szóljon belőled kedves testvérem!Lionel86 írta:Ezt már off!!!! Pedig nagyon bíztam benne hog ymár az első fordulóban bukik a real, de nem baj nekenünk saját magunkal kell törödni nem kell nézni senkit minden meccset hozni de főleg a rangadókat azt nem lesz baj!!!Hajrá BARCA