Az ilyet annyira utálom, bezzeg amikor tavaly az uccsó fordulóban vágott egyet a Sevillának, mindenki Istenítette....szánalmas "szurkolók"salas9 írta:Persze nagy füttyszó Reyesnek,aki csak röhög az egészen...![]()
![]()
![]()
De miért a Simaot vitte le???![]()
![]()
Barca vs. Real
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Gzti kapufa szabadrúgásból!
Állítólag jól játszik a Madrid...
Állítólag jól játszik a Madrid...
in to exile
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Hát ha gólt rúg biztos hogy nagy lépést tesz a csapatbakerülésért!Hajrá Reyes bár még nem bocsátottam meg az utolsó fordulóba lőtt góljaidat!salas9 írta:Most fog beállni a Reyes...(Azt mondta gólt fog rúgni a Realnak.Remélem betartja a szavát!!!)
![]()
![]()

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Sneijder sajnos nagy vétel volt, eddig messze ő a legjobb!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Miért Canna teljesítménye az jelenleg? Ill azóta mióta ott van

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- salas9
- Entrenador del Barça
Nincs nagy bajom vele,de szerintem nem Real szintű játékos...ozsimiki írta:Metzelderrel mi a gond? Szerintem elég jó védő,és mostanság Cannánál nem nehezebb jobban teljesítenisalas9 írta:A sérüléssel bajlodó Cannavaro helyett Metzelder állt be a szünetben...
Pepe,Metzelder kettős középen?Szép egy védőkettős...
![]()
![]()
![]()
![]()

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Gondolom nem nagyon ismerik el a madridnál!ozsimiki írta:Metzelderrel mi a gond? Szerintem elég jó védő,és mostanság Cannánál nem nehezebb jobban teljesítenisalas9 írta:A sérüléssel bajlodó Cannavaro helyett Metzelder állt be a szünetben...
![]()
![]()
![]()
![]()

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Metzelderrel mi a gond? Szerintem elég jó védő,és mostanság Cannánál nem nehezebb jobban teljesítenisalas9 írta:A sérüléssel bajlodó Cannavaro helyett Metzelder állt be a szünetben...
![]()
![]()
![]()
![]()

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hm,ez egy teljesen korrekt cikk! Bravósalas9 írta:Madridistán:
"Kétségkívül az elmúlt bajnoki idény a valaha volt egyik legizgalmasabb küzdelmet hozta a Barcelona és a Real Madrid között, minek végén ez utóbbi gárda nevetett. A királyi gárda tehát címvédőként, de a fogadóirodák véleménye szerint messze nem favoritként vág neki az új idénynek, merthogy ezt a jelzőt csaknem valamennyi bukmékerirodánál a katalán gárda érdemelte ki. Frank Rijkaard csapata a nyáron olyan kiválóságokkal erősítette meg amúgy is bivalyerős keretét, mint Henry, Abidal vagy Gaby Milito, de az elefántcsontparti Yaya Touré is nagyon hasznos és elsősorban okos igazolásnak tűnik. Kérdés, hogy a gránátvörös-kék alakulat majd hogyan oldja meg a spanyol média által csak "fantasztikus négyesként" emlegetett Messi, Eto'o, Henry, Ronaldinho kvartett elhelyezését a pályán, s az, hogy az egyéni kvalitások mellé majd mennyire sikerül hozzátenni a sikerekhez szükséges harci szellemet és elszántságot."

- salas9
- Entrenador del Barça
Madridistán:
"Kétségkívül az elmúlt bajnoki idény a valaha volt egyik legizgalmasabb küzdelmet hozta a Barcelona és a Real Madrid között, minek végén ez utóbbi gárda nevetett. A királyi gárda tehát címvédőként, de a fogadóirodák véleménye szerint messze nem favoritként vág neki az új idénynek, merthogy ezt a jelzőt csaknem valamennyi bukmékerirodánál a katalán gárda érdemelte ki. Frank Rijkaard csapata a nyáron olyan kiválóságokkal erősítette meg amúgy is bivalyerős keretét, mint Henry, Abidal vagy Gaby Milito, de az elefántcsontparti Yaya Touré is nagyon hasznos és elsősorban okos igazolásnak tűnik. Kérdés, hogy a gránátvörös-kék alakulat majd hogyan oldja meg a spanyol média által csak "fantasztikus négyesként" emlegetett Messi, Eto'o, Henry, Ronaldinho kvartett elhelyezését a pályán, s az, hogy az egyéni kvalitások mellé majd mennyire sikerül hozzátenni a sikerekhez szükséges harci szellemet és elszántságot."

madridista online közvetítés: 20:41 - Elnézést kérünk mindenkitől, de az oldal túlterheltsége miatt az online közvetítés gyakorlatilag lehetetlenné vált. Itt a továbbiakban csak a gólokról fogunk beszámolni
- vagy csak nem adja semmi??? :roll: :lol:
- vagy csak nem adja semmi??? :roll: :lol:
-
- Llegenda del Barça
örülnék ha megégne a real, jó lenne, ha laza mínusz 3mal kezdenének hozzánk képest, persze ehhez meg kellene vernünk holnap a raszingot...
de van egy olyan érzésem, h az atletikónál megint előjön a szokásos rmadrid elleni teligatya-effektus...
de van egy olyan érzésem, h az atletikónál megint előjön a szokásos rmadrid elleni teligatya-effektus...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Állítólag kikelett volna állitani a férgesét, mert utolsó emberként szabálytalankodott, de a bíró végül megkegyelmezett.
in to exile
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Félidő 1-1....
-
- Entrenador del Barça
A próféta szóljon belőled Maestro!Gauchomester írta:Az első besárgult játékos Pepe![]()
![]()
![]()
Ha így folytatja, ismét a kiállítás sorsára kerül....de előtte azért rúghatna egy öngólt
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Az első besárgult játékos Pepe
Ha így folytatja, ismét a kiállítás sorsára kerül....de előtte azért rúghatna egy öngólt

-
- Entrenador del Barça
[/quote]OFF:Henrik!Te nézed a nip/tuck-ot?Én nagyon szeretem!
[/quote]
Jaja! Bírom én is, de erről a filmes topikban kéne dumálni.
Ekkora OFF-ot! Te Nóóórmális vagy?!
Miért itt beszélsz erről?! 

Jaja! Bírom én is, de erről a filmes topikban kéne dumálni.
Ekkora OFF-ot! Te Nóóórmális vagy?!

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
OFF:Henrik!Te nézed a nip/tuck-ot?Én nagyon szeretem!VIII.Henrik írta:Én is az Atletico-nak szurkolok. Már csak azért is, mert 4x-es pénzt fizetne egyedül.Na de amikor megtudtam kiket szerződtettek, simán befizettem. majd meglátjuk.
Más: Még a rojadirecta sem tud egy lehetőséget kínálni.De a bwin-en is csak audió közvetítés megy.
További jó szurkolást!