Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.25. 12:27:31

Kössetek bele Abidalba, Militoba és Touréba!

Nálunk csak egy kétes igazolás érkezett, nálatok ezek szerint az összes az.... :?
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Belletti
Jugador del Barça

2007.08.25. 12:26:05

inkább lenne Oleguer labdaszedő, én is megnéztem az adatlapját, több mint 107 meccset játszott a celtában, szóval tapasztalatban nem lenne hiány, ráadásul 2 szeres spanyol válogatott
Marian Cozma!
messi1234
Barça C

2007.08.25. 12:24:19

Jó lesz ha Oleguer marad szögletzászló!!! :roll:
Szerintem jó igazolás lenne az az Angel!!! :wink: :wink:
Belletti
Jugador del Barça

2007.08.25. 12:20:19

Ez jó hír, lehet, hogy Rijkaard rádöbbent, hogy Oleguer nem a legjobb a jobb oldalon, de akkor miért adta el Bellettit?
Marian Cozma!
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.08.25. 11:54:24

Most olvastam a sport.es-en hogy Angerl iránt érdeklődünk (Celta Vigo-jobb bekk asszem) de csak ha jól értelmezem, nem 100%
Andris
Adminisztrátor

2007.08.25. 11:43:16

ElRamos írta:Félig vigyorogva olvastam vissza a fórumban, ugyanis itt mindenki a Madrid igazolásairól beszél :)
Én nem csodálkoznék ezen, ha megnézed, majd mindegyik igazolásotoknak van olyan pontja, amely nevetséges.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
zizou fan
Jugador del Barça

2007.08.25. 10:56:11

Úgy látom megint a Madrid igazolásai voltak porondon. Hülyeség erről beszélgetni, hisz minden NÉZŐPONT kérdése. A madridi átigazolásokat többféleképpen is lehet elemezni.

Dudek: Lehet azt mondain, hogy tapasztalt, öreg róka, aki mindenképp biztos cserének számít Casillas mögött, ha esetleg Iker lesérülne, ráadásul ingyen jött. De lehet azt is mondani, hogy fölösleges volt ilyen jó kapust a padra szerződtetni, és igazából sok potyagólt képes kapni.

Metzelder: Lehet azt mondani, hogy magas, nem is olyan öreg, mégis tapasztalt, válogatott védő, aki ingyen jött, de azt is lehet mondani, hogy Pepe és Cannavaro mögött valószínűleg gyakran kispados lesz, ahová megint csak felesleges volt ilyen játékost igazolni.

Saviola: Lehet azt mondani, hogy egy, amolyan tökéletes cserecsatár, akit olykor a kezdőbe is lehet rakni, jó játékos és képes gólokat szerezni, ráadásul ő is ingyen jött, de azt is lehet mondani, hogy egy mocskos áruló, és igazából nem is olyan jó képességű.

Pepe: Lehet azt mondani, hogy egy viszonylag fiatal, aránylag magas, bár kissé tapasztalatlan középhátvéd, akinek még szoknia kell az új környezetet, de azt is lehet mondani, hogy egy forrófejű kőbuknó, aki 30 millióért (amit 5 részletben fizet ki a Madrid, de akkor is 30) nagyon drága, és nem érte meg.

Sneijder: Lehet azt mondani, hogy egy fiatal, sikerre éhes, tehetséges holland játékos, aki jól lát a pályán és ugyan nyert már trófeákat az Ajaxszal (így némi tapasztalata is van) igazán fontos címet nem sikerült elhódítania, de azt is lehet mondani, hogy az eddigi meccsein nem nyújtott annyira jó teljesítményt, és nem kéne alapembernek lennie. (megjegyzem, róla általában a barcások is jó véleménnyel vannak).

Drenthe: Lehet azt mondani, hogy egy még fiatalabb, méginkább sikerre éhes, tehetséges, technikás szélső, aki esetleg még a balhátvéd posztján is képes játszani, de azt is lehet mondani, hogy egy hazug bunkó.

Heinze: Lehet azt mondani, hogy egy tapasztalt, sokat megélt, mégse ANNYIRA nagyon öreg (29 éves) balhátvéd, de azt is lehet mondani, hogy nem hiányposztra érkezett, nem is ANNYIRA fiatal, és abszolút felesleges, ráadásul nem is olyan jó képességű.

Robben: Lehet azt mondani, hogy egy fiatal, mégis tapasztalt holland játékos, aki sok mindent tud a labdával és jól is támad, de azt is lehet mondani, hogy egy gyenge, sérülékeny játékos, aki ráadásul drága is volt.

Tessék. Látható, hogy minden CSAK nézőpont kérdése...
ElRamos
Jugador del Barça

2007.08.25. 09:35:26

Félig vigyorogva olvastam vissza a fórumban, ugyanis itt mindenki a Madrid igazolásairól beszél :)

Való igaz, talán túl sok az érkező, és nem tudnak csapatként játszani. Ahhoz hónapokig együtt kell játszani.

Erős a keretünk, ami nagyon jól fog jönni ebben a szezonban. Sajnos nekem is az az érzésem, hogy a vezetőség olykor ész nélkül igazolgat. Robben teljesen felesleges volt, hisz itt van Drenthe. Hátvédnek nem jó, de szélsőnek már annál inkább.

Ma estek kiderül hogy mit tud a csapat. Kemény ellenfél lesz az Atletico, ők mindíg azok... :roll:

Casillas-Ramos-Pepe-Cannavaro-Torres-Diarra-Guti-Sneijder-Robinho-Baptista-van Nistelrooy

Talán ez lenne a legértelmesebb kezdő... :roll:
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
huszi

2007.08.25. 08:31:55

nyilvan nem kulon-kulon a jatekosok szemelyevel van a gond, hanem csapatkent nem fognak tudni egyutt dolgozni... legalbbis jo ieig biztos nem... ha jol megnezzuk a 8 igazolasbol 6 -7 barmikor kezdo is lehetne... es ha ezeket az emerekt igy be is rakja jatszani schuster... akkor azokat a meccseket ugy nagyjabol el is fogja vesziteni a csapat...sokszor egy csapat megsinyli 2-3 uj kezdojatekos erkezeset is... nem hogy 6-7 jatekoset... minden esetre nagyon kivancsi vagyok a bajnoki nyitanyra... de azert 9 meccsbol 6ot elveszteni a felkeszulesen... es azota meg jott ket uj jatekos... akik szinten alapembernek szamithatnak...
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.25. 08:16:15

lionelmessi19 írta:
tegnap, 18:45 - ... Ezt megerősítheti, hogy Calderón azt nyilatkozta egy médiumnak, hogy igaz sokat költöttek, de ha nagyon fontos, 40 milliót még fel tudnak szabadítani....
Alvesről van szó...

még 40et a 120 mellé, vegyünk egy 10. védőt is!! :lol:
Hát hogy lehessen válogatni a bajnokság minden meccsén más védősornak kell játszani ez olyan mint a gazdagoknál a ruha 2x nem veszik fel itt sem fog 2x ugyanaz a sor játszani mert megtehetik.... :roll: :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.08.25. 01:22:01

tegnap, 18:45 - ... Ezt megerősítheti, hogy Calderón azt nyilatkozta egy médiumnak, hogy igaz sokat költöttek, de ha nagyon fontos, 40 milliót még fel tudnak szabadítani....
Alvesről van szó...

még 40et a 120 mellé, vegyünk egy 10. védőt is!! :lol:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Belletti
Jugador del Barça

2007.08.24. 20:20:15

tipikus madridista duma, nem lényeg mit mond, szerintem át se gondolta. Ezt írta le a sajtófelelősük vagy ki , ezért ezt kellett mondania.
Marian Cozma!
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.08.24. 20:15:09

A real oldalon azt olvastam egyszer, "hogyha ezt meg azt meg azt meg azt leigazoljuk akkor utolérjük abayernt meg a barcát" :DEz debilség.Másrészt összevissza igazoltak , összevissza beszéltek . Guti :a barca szárokat igazol , mi csapatot építünk. Na erről ennyit , másrész henry kivételével sztárt nem igazoltunk.Ezt guti akkor mondta amikor már nem sikerült leigazolniuk: C.ronaldót , kakat , quaresmát. Szóval nem rajtuk múlott hogy akkor nem igyzoltak "néhány" sztárt .Most meg...
Kép
Kép
Kép
Belletti
Jugador del Barça

2007.08.24. 20:06:00

Ezt Scorpio írta? egyébként tényleg bölcs
Marian Cozma!
zizou fan
Jugador del Barça

2007.08.24. 20:02:51

Sajnos a bajnokság rossz tulajdonsága, hogy az a bajnok aki az utolsó forduló után az első!
Bölcs megnyilvánulás. :D
Belletti
Jugador del Barça

2007.08.24. 19:33:15

nem vagyok ideges, inkább nevetek az ilyen madridistákon, akinek nincs jobb dolga, úgyhogy idejön és osztja az észt, hogy ők jól igazoltunk, mi meg rosszul. Lehet azért jár ide mert madridistán már nem érdekel senkit.
Marian Cozma!
Tim
Mezei fórumozó

2007.08.24. 19:29:24

Belletti!Ne húzd fel magad,nem érdemes..még akkor sem ha egyébként igazad van :wink: .Jó lenne ha kezdődne már a bajnokság,akkor talán kevesebbet rugóznánk a margit igazolásain.Aztán idővel kiderül,hogy ki igazolt jobban :twisted:
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.08.24. 19:21:53

Amúgy én már egy ideje nem adok a sportszakértők véleményére kedvenc csapatommal kapcsolatban, néha mondanak jókat, de néha orbitális baromságokat is, Nyilasitól ragadt meg a legjobban 1-2 éve, hogy Ronaldinho amiatt nem játszik jól ,mert kirakta Frankie papa a jobb oldalra, pedig tavaly milyen jól ment neki középen, miközben végig a bal oldalon játszott akkor is, ez nagyon szúrta a szememet annak ellenére hogy alapból szeretem Nyilasit.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.08.24. 19:18:13

oborzill írta:Akkor van nagy baj, ha az ilyen szakértőnek kikiáltott bohócok szavára ad valaki.
Akkor ezek szerint, mindeki bohóc :(
Ugyanezt mondta Várhidi Peti és Hegyi Iván is és még sorolhatnám.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Belletti
Jugador del Barça

2007.08.24. 18:48:26

ra95 írta:
ez a külömbség a barca és a reál között, a real azért vásárol, hogy megmutassa , hogy "húú most mi voltunk a fa.a gyerekek, hogy 130 millát költöttünk." A Barca meg azért igazol mert szükséges.
na ezt te sem gondolod komolyan, ne írj hülyeségeket :roll:

Marcelót annó 6,5 millióért vettük, nem 10-ért, és érdekes felröppen egy hír nektek máris kommentálnotok kell... Várjátok meg amíg hivatalos lesz, beszéltek arról, hogy ha nem kölcsönbe :lol: , stb... inkább várjátok meg míg eldől, aztán okoskodjatok.

Baptista elmegy (?) és most akkora játékos, nemrég arról volt szó, hogy milyen túlkínálat van a csatárok terén...

Zagyváltok össze-vissza, egy a lényeg:a Real az [auto_cenzúra] :roll:
Nem ezen a 4 millán fogok veled összeveszni,egyébként a legtöbb real hírt a madridistáról jön. Okostojás, nem én írok hülyeségeket
Marian Cozma!
MyStiQ
Barça B

2007.08.24. 18:47:41

Ha már nagy madridista Tornyi Barna barátunk is azt mondja, hogy ebben a realban nem lát jövőt, meg hogy össze-vissza igazoltak, akkor tényleg nagy baj van
Én nem látom ilyen vészesnek a helyzetet. Idei igazolásainkról véleményem:

Dudek: Ingyen jött, semmi bajom vele. Cserének jött, így legalább nem kell egy fiatal Castillás kapust beáldoznunk, hogy nézze a meccseket a padról.

Heinze: Először nem értettem, hogy minek jött, de most, hogy Marcelot el akarjuk passzolni ( remélem csak kölcsönbe ) érthetőbb a szerződtetése.

Pepe: Gondolom vannak itt olyan emberek, akik Pepét csak azóta látják játszani, amióta a Real Madridba szerződött. Itt valóban nem nyújtott eddig maradandót ( még finoman is fogalmaztam :) ), de én még várnék a megítélésével. 30 millió euró volt, ami egy védőért elég sok. Lényeg a lényeg : Fejben rendbe kell tenni, utána remélhetőleg meccsről-meccsre jobb lesz.

Metzelder: Ingyen jött, ettől függetlenül sokra tartom. Örülök neki, hogy megszereztük.

Drenthe: Hülyeség lenne védőként alkalmazni.

Sneijder: A legjobb igazolásunk az egész átigazolási szezonban. Hiányposztra érkezett. Remekül lő távolról, nagyszerű passzai vannak.

Robben: Drenthe leigazolása után úgy éreztem, hogy nem fog jönni, és lám, mégis megszereztük. Jó játékosnak tartom, csak nagyon sérülékeny. Szerintem a spanyol foci jobban fog feküdni neki, mint az angol.

Saviola: Nálam ő a tökéletes cserecsatár.

"Röviden" ennyi a véleményem az új embereinkről. Azt nagyon sajnálom, hogy a "szakértők" nem ismerik el például Wesley Sneijdert, pedig szerintem nem egy ügyetlen srácról van szó.
Andris
Adminisztrátor

2007.08.24. 18:31:44

oborzill írta:Akkor van nagy baj, ha az ilyen szakértőnek kikiáltott bohócok szavára ad valaki.
Nyilván néhány nézőt érdekel, hogy mit mondanak, de én még arra se méltatom az ilyen stúdió beszélgetéseket, h meghalgassam.

Semmitmondó, értelmetlen. Főleg ilyen "szak"emberekkel.
- József Attila
oborzill
Barça C

2007.08.24. 18:25:39

Akkor van nagy baj, ha az ilyen szakértőnek kikiáltott bohócok szavára ad valaki.
Real Madrid
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.08.24. 18:15:23

Ha már nagy madridista Tornyi Barna barátunk is azt mondja, hogy ebben a realban nem lát jövőt, meg hogy össze-vissza igazoltak, akkor tényleg nagy baj van :lol:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.24. 17:35:50

Most látom csak, kiket igazoltak. :D

Krojf komával teljesen egyetértek. 8)
Lezárt