Nálunk csak egy kétes igazolás érkezett, nálatok ezek szerint az összes az....

Én nem csodálkoznék ezen, ha megnézed, majd mindegyik igazolásotoknak van olyan pontja, amely nevetséges.ElRamos írta:Félig vigyorogva olvastam vissza a fórumban, ugyanis itt mindenki a Madrid igazolásairól beszél![]()
Hát hogy lehessen válogatni a bajnokság minden meccsén más védősornak kell játszani ez olyan mint a gazdagoknál a ruha 2x nem veszik fel itt sem fog 2x ugyanaz a sor játszani mert megtehetik....lionelmessi19 írta:Alvesről van szó...tegnap, 18:45 - ... Ezt megerősítheti, hogy Calderón azt nyilatkozta egy médiumnak, hogy igaz sokat költöttek, de ha nagyon fontos, 40 milliót még fel tudnak szabadítani....
még 40et a 120 mellé, vegyünk egy 10. védőt is!!
Alvesről van szó...tegnap, 18:45 - ... Ezt megerősítheti, hogy Calderón azt nyilatkozta egy médiumnak, hogy igaz sokat költöttek, de ha nagyon fontos, 40 milliót még fel tudnak szabadítani....
Akkor ezek szerint, mindeki bohócoborzill írta:Akkor van nagy baj, ha az ilyen szakértőnek kikiáltott bohócok szavára ad valaki.
Nem ezen a 4 millán fogok veled összeveszni,egyébként a legtöbb real hírt a madridistáról jön. Okostojás, nem én írok hülyeségeketra95 írta:na ezt te sem gondolod komolyan, ne írj hülyeségeketez a külömbség a barca és a reál között, a real azért vásárol, hogy megmutassa , hogy "húú most mi voltunk a fa.a gyerekek, hogy 130 millát költöttünk." A Barca meg azért igazol mert szükséges.![]()
Marcelót annó 6,5 millióért vettük, nem 10-ért, és érdekes felröppen egy hír nektek máris kommentálnotok kell... Várjátok meg amíg hivatalos lesz, beszéltek arról, hogy ha nem kölcsönbe, stb... inkább várjátok meg míg eldől, aztán okoskodjatok.
Baptista elmegy (?) és most akkora játékos, nemrég arról volt szó, hogy milyen túlkínálat van a csatárok terén...
Zagyváltok össze-vissza, egy a lényeg:a Real az [auto_cenzúra]
Én nem látom ilyen vészesnek a helyzetet. Idei igazolásainkról véleményem:Ha már nagy madridista Tornyi Barna barátunk is azt mondja, hogy ebben a realban nem lát jövőt, meg hogy össze-vissza igazoltak, akkor tényleg nagy baj van
Nyilván néhány nézőt érdekel, hogy mit mondanak, de én még arra se méltatom az ilyen stúdió beszélgetéseket, h meghalgassam.oborzill írta:Akkor van nagy baj, ha az ilyen szakértőnek kikiáltott bohócok szavára ad valaki.