Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kedvenc Hajdú B. mondás tegnapról: "Ezt is megéltük :egy román-francia területi vitát egy magyar dönt el"palesz77 írta: Az a megnyitó amúgy.. Jézusom, lehet én voltam túl kritikus állapotban, de én ilyen béna ünnepséget még nem láttam..Hajdú B osztásai voltak egyedül jók - "a sokszínűség jegyében nem egy ütemre táncolnak a táncosok"
-, a végén meg amikor Guetta megjelent, és majomkodott egy sort, hát az mindennek a teteje volt. Monduk haverommal jót röhögtünk, amikor benyomta a Bulletproof-ot - nem tudom mi a címe -, a körülmények tükrében elég bátor választás volt..
Az a megnyitó amúgy.. Jézusom, lehet én voltam túl kritikus állapotban, de én ilyen béna ünnepséget még nem láttam..Alfa írta:Szakadok.A megnyitóünnepségen ugye minden egyes résztvevő ország zászlaja megjelent a koreóban. Ebbe még nincs semmi extra. Viszont a román szektorra pont a magyar zászlót osztották, ők még nagy büszkén tartották a magasba
![]()
. Mekkora trollok ezek a franciák
![]()
Nyilván nem ez volt a max amit tudnak. Pogba keresztlabdáit mondjuk nekem élmény volt nézni, meg csinált néhány szebb dolgot, de tényleg nem volt nagy meccse. Viszont szerintem látszott, hogy ő és Payet az, akiktől lehet várni valamit szervezés címszó alatt. Támadásépítésben a 2 legfontosabb emberük.Barca333 írta:Kérdezném azokat akik több olasz és angol focit néznek, hogy mit látnak Pogbában és Martialban?
Szerintem az egész EB erről szól, hogy szintet tudnak-e lépni. Én úgy érzem most már megérett erre a társaság, nem az első világeseménye a magnak és otthon is vannak. Az biztos, hogy bemelegítésnek ez nem volt rossz, egy masszív jól focizó román csapatot sikerült legyőzni. A csoportkörök/torna pedig erről szólnak, hogy tovább kell jutni, mindegy hogyan. A többiek elfognak verekedni a pontokért, Albánia meg kell legyen, Svájc ellen iksz is elég a végén, úgyis a B fog játszani.Ez a három pont sokat ér. Köszi Payet.Alfa írta:Engem nem nagyon győztek meg a franciák. Alig volt komoly helyzetük, az első góljuk baromi szerencsés (és talán szabálytalan volt) míg a második is viszonylag a semmiből jött. Kiváló képességű játékosokból áll ez a keret, de ha valóban megakarják nyerni az EB-t akkor muszáj lesz fejlődniük.
Mondjuk én Pogbát most nem éreztem jónak, Kantét sokkal inkább és mezőnymunka terén pedig Griezmann is rengeteget tett hozzá. Pogba sok hibával játszott, attól függetlenül hogy voltak nagy labdái, de az kevés.palesz77 írta:Payet.. Pogbaval egyutt a legjobbak voltak ma egyertelmuen szerintem tamadasban, megerdemelte nagyon. A Kante-Matuidi paros meg vedekezesben kell nagyon, egyedul a tamadosornak kene osszekapni magat, es jok lehetnek a franciak. De ott elol egyelore vannak gondok.
Úgy látszik, későn erő játékos ő is, toronymagasan ez a legjobb szezonja pályafutása alatt.MessiNeymarSuarez írta:Ez a Payet gyerek mekkora gólt lőtt, atyaég![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem sokáig lesz a West Hambe, az biztos
Giroud nagyon kell, Chirices-Grigore páros ellen kell aki párharcot fog. Még őt is nem egyszer eltűntették. Én se Pogbat hoztam volna le hanem Matuidit, de ő tudja. Payetnál is írtam hogy csere lehet aztán adott egy gólpasszt.palesz77 írta:Pogba le, ez erdekes.. Payet es o az egyetlen, akik tudnak valamilyen szinten jatekot szervezni, biztos nem hoztam volna le. Nalam Giroud jott volna, meg ha el is birkozgat az ellenfellel..
sztem meg csak annyi kellene, hogy nekiálljanak darálni. 5 ember védekezik azon az egy szerencsétlen románon, teljesen feleslegesen. az egyik középső védőt vagy kantét simán be lehetne áldozni és behozni még 1 csatárt előre.looka írta:Minden ötletet nélkülöz a franciák középpályája, még a szélekről időnként veszélyesek tudnak lenni, de így is nagy változások kellenek a győzelemhez.