EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.11. 12:36:06

Azért a helyszínen nagy buli a megnyitóünnepség meg a rendező országnak is becsületkérdése ez. És a franciák nagyon készülnek(tek) egy ideje. Lett olyan amilyen, de ez hagyomány és én pl minden esemény megnyitóját megszoktam nézni. :D Most is végigszenvedtem, pedig Guettta félke nyomorék zene nagyon messze áll tőlem. Mondom, kb olyan volt mintha mi egy Kis Groffót küldenék fel ha nálunk lenne az EB. Szánalmas volt.

Annak meg személy szerint nagyon örülök, hogy pl S.Agüero is tegnap megjegyezte a románoknak szorít és ugye a magyar zászlót meg a románok alakították ki. Erről kell szóljon egy EB meg a sport. A sok okos hülye nacionalista meg a Parlamentekben bokszolja le, de magyar, román, szlovák és a többi ugyanolyan ember és EGYENLŐ ember.

veb majd jól lefikázza a meccseket, hogy ez meg az nem kéne EB-n legyen. :D Én ezzel sem értek egyet, mert egy ilyen esemény mindig felüdülés a kicsiknek is, s odateszik magukat. Ahogy egy Costa Rica az VB-n, vagy Kolumbia úgy pl egy Wales is most lehet meglepi. Én nagyon várom ezeket a meccseket is, mert nem nagyon látom ezeket a játékosokat és egy világeseményen meg lehet látni hol tart egy Albánia, egy Wales egy Izland és a többi. Most hogy mi is kint vagyunk, nagyon gyermeki érzelmek kavarognak bennem és minden meccset iszonyat várok. :D
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.06.11. 12:13:15

nekem az este csúcspontja Héder Barna volt a stúdióban, amikor elővett egy kereplőt és benyomta a "Magyarország kereplek" szöveget. ott valami megtört bennem és a deák térre is 5 másodperces néma csend ült.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.11. 12:10:51

nyitó meccshez képest jó volt ez a tegnapi, főleg a második félidő. nem tudom, hogy a románoktól mit volt mindenki elájulva, egy lelkesen bekkelő csapat, semmi több. franciák ha nem ilyen beszhari módon nyomják, hanem tényleg nekiállnak presszionálni simán kitömhették volna őket. náluk a védelmet érzem gyengének, rami meg evra vicc, főleg utóbbit simán lehet verni csak futni kell mellette ezerrel.

mára

albánia A - albánia B

albánia A-nak sima lesz, tele vannak jó játékosokkal, ráadásul csapatként is elég jól működnek. 3-0

wales-szlovákia

egy meccs aminek semmi keresnivalója az eb-n... ha a majomképű jó napot fog ki, ő eldöntheti a meccset, amugy meg nem tudom, hogy ez a a rúgd előre és majd lesz valami wales-i foci mire lesz elég. 1-1

angol-orosz

angolok körül megint nagy a hype, fiatalok, lelkesek, majd most megmutatják, sztem simán benne van, hogy a oroszok elverik őket... ráadásul itt a csapategységgel, meg össeszokottsággal sincs gond, mert lényegében egy zenit-cszka vegyes csapat...itt egy meglepi 0-1-et érzek
az orosz tiktosszolgálat amugy is elintézte :mrgreen:
https://twitter.com/UEFAEURO/status/741576589541048320" target="_blank
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.06.11. 12:35:52-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.11. 11:50:34

palesz77 írta: Az a megnyitó amúgy.. Jézusom, lehet én voltam túl kritikus állapotban, de én ilyen béna ünnepséget még nem láttam.. :D Hajdú B osztásai voltak egyedül jók - "a sokszínűség jegyében nem egy ütemre táncolnak a táncosok" :lol: -, a végén meg amikor Guetta megjelent, és majomkodott egy sort, hát az mindennek a teteje volt. Monduk haverommal jót röhögtünk, amikor benyomta a Bulletproof-ot - nem tudom mi a címe -, a körülmények tükrében elég bátor választás volt.. :lol:
Kedvenc Hajdú B. mondás tegnapról: "Ezt is megéltük :egy román-francia területi vitát egy magyar dönt el" :lol: . Egyébként ezeket a megnyitó ünnepségeket nem tudom, hogy miért erőltetik. Nem hiszem, hogy sok olyan ember van aki izgatottan várja a megnyitót és sajnálkozik, hogy ha vége van. Ez maximum azoknak a barátnőknek es feleségeknek megváltás akiket odakényszerítenek a TV elé :D .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.11. 11:24:16

Alfa írta:Szakadok :lol: .A megnyitóünnepségen ugye minden egyes résztvevő ország zászlaja megjelent a koreóban. Ebbe még nincs semmi extra. Viszont a román szektorra pont a magyar zászlót osztották, ők még nagy büszkén tartották a magasba :lol: :mrgreen: . Mekkora trollok ezek a franciák :mrgreen:
Az a megnyitó amúgy.. Jézusom, lehet én voltam túl kritikus állapotban, de én ilyen béna ünnepséget még nem láttam.. :D Hajdú B osztásai voltak egyedül jók - "a sokszínűség jegyében nem egy ütemre táncolnak a táncosok" :lol: -, a végén meg amikor Guetta megjelent, és majomkodott egy sort, hát az mindennek a teteje volt. Monduk haverommal jót röhögtünk, amikor benyomta a Bulletproof-ot - nem tudom mi a címe -, a körülmények tükrében elég bátor választás volt.. :lol:
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.11. 10:54:00

Szakadok :lol: .A megnyitóünnepségen ugye minden egyes résztvevő ország zászlaja megjelent a koreóban. Ebbe még nincs semmi extra. Viszont a román szektorra pont a magyar zászlót osztották, ők még nagy büszkén tartották a magasba :lol: :mrgreen: . Mekkora trollok ezek a franciák :mrgreen: .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77

2016.06.11. 10:31:21

Barca333 írta:Kérdezném azokat akik több olasz és angol focit néznek, hogy mit látnak Pogbában és Martialban?
Nyilván nem ez volt a max amit tudnak. Pogba keresztlabdáit mondjuk nekem élmény volt nézni, meg csinált néhány szebb dolgot, de tényleg nem volt nagy meccse. Viszont szerintem látszott, hogy ő és Payet az, akiktől lehet várni valamit szervezés címszó alatt. Támadásépítésben a 2 legfontosabb emberük.

Martial meg alig játszott valamit.. Itt van a Pool elleni gólja pl, ezt tudja. Jól cselez, jók a megindulásai, egész jó befejező. Mindezt fiatalon, brutál fizikummal, jó sebességgel. Nem fog minden meccsen világot megváltani, vagy nem fogja ő húzni most a válogatottat - szerintem -, de nagyon ügyes gyerek, aki szerintem több veszélyt tudna teremteni egyéni megoldásokból, mint a tegnap fent levők. Viszont Giroud ugye küzdeni meg mandinernek jó ha ott van a 16-oson belül, Griezmann meg szintén jó mezőnyben, csak ők ketten nem tudnak maguknak helyzetet teremteni, nagyon kellenek a társak hozzá. Ezért ha a Pogba-Payet duó nem brillírozik, akkor ők se fognak. Tegnap Payet hál istennek megtette, teremtett 8 helyzetet, és jól játszott, kioszthatott volna 3-4 gólpasszt is legalább az említett duónak. Remélhetőleg a következő meccseken Pogba is beszáll a buliba, és akkor tényleg jó játékot játszhatnak a franciák..
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.11. 09:20:59

Előre szólok, nem ismerem a francia focit, nem figyelem őket.

Nem vagyok a híve egy meccsből leszűrni dolgokat, de Evra oldala igencsak sebezhető, sokszor átjátszották, nincs oda egy fiatalabb bekk?

Én simán árnyékékkel játszanék a helyükben, Griezman-nal legfelül, vagy 2 csatárral, amiben nincs klasszikus center. Annyi jó focista van közepén előrejatékban, h kár bármelyik centernek elvenni egy helyet.

Payet be is játszotta magát végleg a kezdőbe, jobban megnézném őt közepén játszani, adnám neki az irányítást, bár fogalmam nincs mit játszuk a PL-ben.

Pogbának nagyon kevés területe volt, ez annyira nem ízlik neki, ettől még meghatározó alakja lesz a válogatottnak ezen az EB-n.

Meglepően jól játszottak a románok, egyben látszik is, h hátul sebezhető a francia válogatott, de 8-ban, 4-ben vélhetően ott lesznek.
Tromort77

2016.06.11. 00:46:35

O Captain! My Captain! Hát pénzes fantasy-ben ezért volt Payet a kapitányom. Lehet közösbe is őt kellett volna választani. :D

Én imádom ezt az embert. Nagyszerűen játszott. Tőle lehetett várni a kreativitást. Volt még 4-5 gyönyörű labdája. Simán zárhatta volna több asszisztal is a meccset. Giroud meglőtte a szokásos hülye gólját. Ami hozzáteszem teljesen szabályos volt. Kapus könnyelműen ugrott ki. Giroud egyszerűen jobban ugrott fel. Az ilyen gólokhoz nagyon ért. Ugyanakkor sok bénázása is volt, remélem Payet-tel összeszokik mert akkor sok gól lehet benne még. Kezdésnek egyébként jó volt. A románok meg nagyon szervezetten tolták. Kassai meg méltó volt a kezdéshez. Evra viszont... pont egy ilyen rutinos védőtől nem várnál ilyet. Vele még lesz baj a védelemben.

https://gfycat.com/GrandioseHonestBluegill Payet =D>
Barca333
Jugador del Barça

2016.06.11. 00:19:59

Kérdezném azokat akik több olasz és angol focit néznek, hogy mit látnak Pogbában és Martialban? Az biztos hogy ma egyikük sem nyújtott olyat, mint amiket olvasni lehet róluk. Igaz Martial nem játszott sokat. Nálam Giroud sem volna kezdő csatár, gyakorlatilag jól fejel oszt kész. Igaz, ha van egy Payeted (Payet-d?) akkor ott beadások is lesznek. Ő volt az aki nélkül ma csak egy rakat jó játékos pocsék teljesítményét láthattuk volna. Na meg Griezmannt nem cseréném le, az ő játéka volt még ami tetszett a franciáknál. (És még Kanté volt magabiztos, szerintem ő vállalhatna többet a meccseken, bár azért sok román támadással nem kellett szembenéznie)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2016.06.10. 23:40:22

Azért ettől lényegesen jobban fognak focizni a franciák, a nyitó meccs otthon mindig nyomasztó, de behúzták. Ennek ellenére a német-spanyol kettőst sokkal jobbnak érzem. De elég korai még ítélkezni persze.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.10. 23:33:59

Alfa írta:Engem nem nagyon győztek meg a franciák. Alig volt komoly helyzetük, az első góljuk baromi szerencsés (és talán szabálytalan volt) míg a második is viszonylag a semmiből jött. Kiváló képességű játékosokból áll ez a keret, de ha valóban megakarják nyerni az EB-t akkor muszáj lesz fejlődniük.
Szerintem az egész EB erről szól, hogy szintet tudnak-e lépni. Én úgy érzem most már megérett erre a társaság, nem az első világeseménye a magnak és otthon is vannak. Az biztos, hogy bemelegítésnek ez nem volt rossz, egy masszív jól focizó román csapatot sikerült legyőzni. A csoportkörök/torna pedig erről szólnak, hogy tovább kell jutni, mindegy hogyan. A többiek elfognak verekedni a pontokért, Albánia meg kell legyen, Svájc ellen iksz is elég a végén, úgyis a B fog játszani.Ez a három pont sokat ér. Köszi Payet. :D
Kép
Kép
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.10. 23:15:14

Engem nem nagyon győztek meg a franciák. Alig volt komoly helyzetük, az első góljuk baromi szerencsés (és talán szabálytalan volt) míg a második is viszonylag a semmiből jött. Kiváló képességű játékosokból áll ez a keret, de ha valóban megakarják nyerni az EB-t akkor muszáj lesz fejlődniük.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.10. 23:02:37

palesz77 írta:Payet.. Pogbaval egyutt a legjobbak voltak ma egyertelmuen szerintem tamadasban, megerdemelte nagyon. A Kante-Matuidi paros meg vedekezesben kell nagyon, egyedul a tamadosornak kene osszekapni magat, es jok lehetnek a franciak. De ott elol egyelore vannak gondok.
Mondjuk én Pogbát most nem éreztem jónak, Kantét sokkal inkább és mezőnymunka terén pedig Griezmann is rengeteget tett hozzá. Pogba sok hibával játszott, attól függetlenül hogy voltak nagy labdái, de az kevés.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.10. 22:58:06

MessiNeymarSuarez írta:Ez a Payet gyerek mekkora gólt lőtt, atyaég :shock: :shock: :lol: :mrgreen: =D>

Nem sokáig lesz a West Hambe, az biztos
Úgy látszik, későn erő játékos ő is, toronymagasan ez a legjobb szezonja pályafutása alatt.
palesz77

2016.06.10. 22:54:15

Payet.. Pogbaval egyutt a legjobbak voltak ma egyertelmuen szerintem tamadasban, megerdemelte nagyon. A Kante-Matuidi paros meg vedekezesben kell nagyon, egyedul a tamadosornak kene osszekapni magat, es jok lehetnek a franciak. De ott elol egyelore vannak gondok.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.10. 22:52:02

Payet csere. :D Jól berakta. És még a tippem is jön és a meccs képes is olyan, amilyet várni lehetett, de a románoknak semmi szégyenkeznivalójuk, ennyi hogy a franciáknál több ilyen ember van, aki tud a "semmiből" gólt lőni. A románoknak ebből a csoportból tovább kell menni, mert jó focit tolnak.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.10. 22:49:16

Ez a Payet gyerek mekkora gólt lőtt, atyaég :shock: :shock: :lol: :mrgreen: =D>

Nem sokáig lesz a West Hambe, az biztos
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.10. 22:44:07

palesz77 írta:Pogba le, ez erdekes.. Payet es o az egyetlen, akik tudnak valamilyen szinten jatekot szervezni, biztos nem hoztam volna le. Nalam Giroud jott volna, meg ha el is birkozgat az ellenfellel..
Giroud nagyon kell, Chirices-Grigore páros ellen kell aki párharcot fog. Még őt is nem egyszer eltűntették. Én se Pogbat hoztam volna le hanem Matuidit, de ő tudja. Payetnál is írtam hogy csere lehet aztán adott egy gólpasszt. :)

Románok nagyon jó fegyelmezett focit tolnak.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.06.10. 22:38:29

Pogba le, ez erdekes.. Payet es o az egyetlen, akik tudnak valamilyen szinten jatekot szervezni, biztos nem hoztam volna le. Nalam Giroud jott volna, meg ha el is birkozgat az ellenfellel..
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.10. 22:25:36

Nem tudom miért, de a románoknak szurkolok, legyen meglepi. :D
1-1, jó lesz még ez, jön Coman.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.10. 21:55:16

Pogbánakl voltak elég lagymatag megoldásai, de mindkét lábbal tolt olyan keresztlabdákat, hogy hú.....Kanté meg olyan, hogy nem hallod a nevét de mindig ott van. :D Matuidi kicsit gyengébb most, de kétszer remekül lépett fel és játszotta át a középpályát, kár hogy nem kapta vissza a bogyót. Grizi hatalmasat melózik nincs vele gond. Giroud nem a labdaügyességéről híres, de így is volt két lehetősége. Payet kicsit eltűnt nekem, pedig az elején nagy megindulásai voltak. Ha cseréről van szó ő a legesélyesebb rá hogy lejön. Belső védelem látszik, hogy nem egy összeszokott páros, románok elmentek mellettük. Sagna kevésbé van játékban, Evra viszont akkora hibafaktor jelenleg hogy ott a románok nem egyszer elmentek és veszély volt belőle. Popa gyereket mi is ismerjük, hogy rohadt gyors, hát most már Evra is, de Stanciu is nagyon elfektette.

Románok jól tolják, bakker tök meglepődtem, hogy csak két kilométerrel futottak többet, meg lehet nézni minden labdáson négyen vannak!!!! Rohadt jól csinálják a területvédekezést, s a védelmük nagyon rendben van. Előrefele meg megtudtak lógni és nekik volt tiszta ziccerük, sőt tizit is kaphattak volna.

Érdekes meccs, ha a románok ezt hozzák továbbra is, akkor továbbfognak menni majd ebből a csoportból. A franciáktól több kell, de a félidő második felére jobban tudták a játékot forgatni, mert előtte kb 3 passz után vagy hiba volt, vagy szimplán elvették a románok.

szerk: Payet másodikra csinált két lehetőséget meg adott egy gólpasszt, na ennyit a cseréről. :D Giroud meg ezért van!!!!!!

Evra ma hihetetlen mekkora hibapont, s végig erre is mennek a románok és tizit is összehoz....Ilyen rutinnal, ennyire balfék módon odakapni. #-o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.06.10. 22:25:46-kor.
Kép
Kép
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.10. 21:53:17

Egy középpályás helyett fel kell hozni egy támadót a franciáknak, különben az életben nem lesz meg a dominancia. Matuidit szedném le talán, most ő a legkevésbé kiemelkedő. Martial vagy Coman bejöhetne, talán az előbbi jobb választás lenne.

Fejben nagyon lassúak a gallok, Pogba is mintha látná a jó megoldást, de fejben sokkal-sokkal lassabb, mint kéne. A középpályán kevés a mozgás, nem tudják gyorsan járatni a labdát. Kell az a csere...
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.10. 21:52:34

looka írta:Minden ötletet nélkülöz a franciák középpályája, még a szélekről időnként veszélyesek tudnak lenni, de így is nagy változások kellenek a győzelemhez.
sztem meg csak annyi kellene, hogy nekiálljanak darálni. 5 ember védekezik azon az egy szerencsétlen románon, teljesen feleslegesen. az egyik középső védőt vagy kantét simán be lehetne áldozni és behozni még 1 csatárt előre.

előbb vagy utóbb úgyis betalálnak, sima 2-0 a tippem
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
looka
Capitá del Barça

2016.06.10. 21:47:35

Minden ötletet nélkülöz a franciák középpályája, még a szélekről időnként veszélyesek tudnak lenni, de így is nagy változások kellenek a győzelemhez.
Lezárt