Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ahogy figyeltem, mindig sima nike, vagy egyedi VV-s nike kesztyűje volt az utóbbi években.csababarca írta:Valaki tudja,hogy milyen kesztyűben véd pontosan? mert régen nike volt,de már egy ideje nem az.
Egy kapusbarátomnak kéne az infó.
Viszont az a kevés közül van pár ami ha bement volna, szerintem nem lehetett volna szólni érte.LG írta: De azért olyan sok dolga így sem volt.
De azért olyan sok dolga így sem volt.fcbpete írta:37 percre van Miguel Reina FCB rekordjától, mindezt akkor abszolválta amikor egyik alap belső védőnk se játszhatott szinte semmit, plusz új játékrendszert alkalmazunk(3 védő 4 helyett). Nem akármi
http://www.youtube.com/watch?v=LONzOXsA ... r_embedded
Minden meccsre. Holnap megdöntheti. A spanyol bajnoki rekordot nem tudom, és azt sem hogy abban hogy áll VV, de abban még biztosan odébb vagyunk, különben abból is lenne már hír.Tocy írta:És ez minden meccsre érvényes, vagy csak a bajnokságra? Tehát elég lehoznia 37 percet a Plzen ellen, vagy majd csak a Bilbao ellen?
MessiFan írta:És mennyi a világrekord? VdS tartja ha jól tudom. Megdönthetné azt is
De a spanyol kupában mindenképp Pintonak kell védenie mert szegény még 1 meccsen se játszott.
ki tudja, mi lesz, benne van a pakliban bármi, főleg ha jön pique és puyol is.Az IFFHS, a nemzetközi futballstatisztikai szervezet egyébként számon tartja a leghosszabb ideig góltalan kapusokat. Ezen a listán egy brazil kapus, Mazarópi az első, akinek 1816 percen át nem tudtak gólt lőni. A legjobb európai a belga Dany Verlinden 1390-nel, valamint Edwin van der Sar, aki három éve 1311 percig őrizte hibátlanul a kapuját.
Ahogy mindig, most is Pinto lesz az első számú kapus a kupában!MessiFan írta:És mennyi a világrekord? VdS tartja ha jól tudom. Megdönthetné azt is
De a spanyol kupában mindenképp Pintonak kell védenie mert szegény még 1 meccsen se játszott.
765 rémlik nekem egy nyilatkozatból, ahhoz kell hozzácsapni a mait.papek89 írta:Most, hogy a Mallorca ellen se kapott gólt, hány percnél tart már?
"A Barcelona tíz találkozón mindössze hat gólt kapott, öt meccse egyet sem. Pontosabban 577 perce érintetlen a hálója. A kapus annak külön örül, hogy a védelem "tisztán" dolgozik. Dani Alves a BATE ellen, azaz négy összecsapással ezelőtt kapott sárgát utoljára - a belső védelem még régebben."
Azóta volt a Sevilla (0-0) meg a Granada (1-0) meccs... szóval az plusz 180 perc (hosszabbítás nélkül)... 757... hosszabbítással együtt (5 + 3): 765 perc
Ó hacsak a fülét rágták volna érte...Capon írta:Hááát nyilván nem a pénzért csinálta. (bár sosem lehet lebecsülni az emberek kapzsiságát)
Nekem is elsőre az ugrott be, hogy lehet anyuci kedviért ment bele, ki tudja mennyit rágták otthon a fülét érte.
Én el tudom képzelni, hogy ez a fotózás az asszonyka kedvéért történt, nem pedig Victor anyagi problémái miatt
én nem értem, miért van szükség egy valdesnek ilyenekre. gondolom nem éhbért kap barcelonában, hogy mutogatniuk kelljen magukat ilyen szerepben, és még azt a pici magánéletét, ami otthon a hálószobában van, egy jó nagy részben kitálalják...
Erről történetesen a MarcaToons Casillas vs. Valdes jelenete ugrott be, mindenesetre kíváncsi vagyok, milyen jellegű lehetett ez a meccsab1daL írta:A Barcelona kapusa ugyanis a marca.com információi szerint megnyerte a házi külön meccset Pepe Reinával szemben
Megadta volna. Ez biztos. Tavaly vagy tavaly előtt volt ilyen a holland bajnokságban is. Fair play módra visszarúgta a csávó a saját tizenhatosáról az ellenfél kapusának a labdát, csak sajnos úgy eltalálta hogy kiívelte a filót. Gól.Kalap1988 írta:Szerintem, ha bemegy nem adják meg ( ha ezt megteheti a bíró), mert egy sérülés után a Barca kirúgta a labdát és a Sociedad épp visszaadta, én talán épp ezért nem hibáztatom annyira Victort, nyilván arra gondolt, hogy nem neki adják vissza. Egyéb helyzetben biztosan nem sétál így háttal....ferninho írta:akkor azt te is tudod, hogy Valdes volt a "hülye", mert egy kapus soha nem sétálhat így visszafele...shutterisland írta: én kapus vagyok, de lehet, hogy földbe gyökerezett volna a lábam a meglepődöttségtől
amúgy érdekes lett volna ha bemegy...
Szerk: Játékvezetői labda volt, de Sociedadosok rúgták vissza..
Szerintem, ha bemegy nem adják meg ( ha ezt megteheti a bíró), mert egy sérülés után a Barca kirúgta a labdát és a Sociedad épp visszaadta, én talán épp ezért nem hibáztatom annyira Victort, nyilván arra gondolt, hogy nem neki adják vissza. Egyéb helyzetben biztosan nem sétál így háttal....ferninho írta:akkor azt te is tudod, hogy Valdes volt a "hülye", mert egy kapus soha nem sétálhat így visszafele...shutterisland írta: én kapus vagyok, de lehet, hogy földbe gyökerezett volna a lábam a meglepődöttségtől
amúgy érdekes lett volna ha bemegy...
akkor azt te is tudod, hogy Valdes volt a "hülye", mert egy kapus soha nem sétálhat így visszafele...shutterisland írta: én kapus vagyok, de lehet, hogy földbe gyökerezett volna a lábam a meglepődöttségtől