Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Entrenador del Barça
Nem kell tul nagy logika hozzá, hiszen a képesség nem uszik el. Két éve folyamatosan ezt irom. És ezt csak saját magának köszönheti. Tipikus akarati tényezők. Talán ha elmegy tőlünk megtudjuk az igazi okát miért gyenge a fizikuma. Nagyon sajnálon, de soha nem lesz a régi. Barcatomnak van igaza. Az idő ezt fogja mutatni. A türelem is lehet véges, akármekkora zseni is /volt ?/ Henry azért nem érvényesül mert ezt a tohonya támadásvezetést nem neki találták ki. Látni kell a mostani Arsenált, futnak mint a nyulak, mi meg lelassulunk a 16-os elött.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Léfe 2008.03.11. 17:58:44-kor.
Fecó
Hát Javi Venta nyilatkozata asszem végre egy igazán biztos képet ad Dinhoról, nem mintha nem tudtuk volna eddig is, hogy erőnlét, gyorsaság hiányzik, de azért a vele szemben álló játékos tudja igazán megmondani a frenkit, hogy szte mi változott. Jó ok tudtuk ezt, de legalább nem a szokásos szöveget hallottuk, hogy nagyon jó Dinho, csak türelem.
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nemcsak a bal oldal fekszik neki, hanem a középső rész is, jól tud szervezni, csak kár, hogy Eto'o őrlődött a védők gyűrűjében, amúgy jól megértik magukat. Henry más tészta. Ő nem való a Barçába. Ronaldinho pedig szépen lassan újból vezére lehet a Barcelonának.

- Dave87
- Capitá del Barça
Ronaldinho jol jatszott tegnap. Szerintem nem volt gond a mentalitasaval, es nala ez eleg, mert a tobbi teruleten tudja azt hozni, amit kell. Most kikaptunk, mar nem lehet mit tenni...Pedig ha ezt a ket meccset behuztuk volna!!!!!! Szamunkra ez volt a bajnoksag egyik/ ha nem a legnagyobb fordulopontja.
En tovabbra is azt mondom (és tegnap is ezt vettem eszre), h Henry es Eto'o igy, ebben a hadrendben nem fer meg egymas mellett. Ezt nagyon sajnalom egyebkent. Viszont megertem Riijkardot, h mindkettot betette.
Abidal megint jol tekerte. Thuram viszont nagyon forgott.
En tovabbra is azt mondom (és tegnap is ezt vettem eszre), h Henry es Eto'o igy, ebben a hadrendben nem fer meg egymas mellett. Ezt nagyon sajnalom egyebkent. Viszont megertem Riijkardot, h mindkettot betette.
Abidal megint jol tekerte. Thuram viszont nagyon forgott.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave87 2008.03.11. 11:28:34-kor.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
off:Henry azért nem volt felesleges vétel ha azt a 8(??) gólt nem rugja akkor még itt se tartanánk...Rdinho írta:Szégyen,nevetséges,undoritó játék volt a tegnapi Barca produkció...szégyen!!!naon felhúztam a csapaton magam most,és nem Ronaldinhon mert továbbra is azt tartom hogy egyre jobb a tegnapi meccsen rajta és Eto'o-n látszott a küzdeni akarás...de ez az Henry felesleges vétel volt hihetetlen!!! ha nem ment a lábára a labda egy 2métert nem tudna futniszégyen...!!!!!

De ezt ne itt folytassuk.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Szégyen,nevetséges,undoritó játék volt a tegnapi Barca produkció...szégyen!!!naon felhúztam a csapaton magam most,és nem Ronaldinhon mert továbbra is azt tartom hogy egyre jobb a tegnapi meccsen rajta és Eto'o-n látszott a küzdeni akarás...de ez az Henry felesleges vétel volt hihetetlen!!! ha nem ment a lábára a labda egy 2métert nem tudna futni
szégyen...!!!!!

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nem tudom mit kell piszkálódni...
A villareal nem hagyta játszani a csapatot, és már bocsi, de igen csak dobogós volt a legtöbbet küzdő játékosok között.
Sztem 3-4 éve nem láttam méterről becsúszni egy lecsorgó labdáért.
Ha a szabija meg bemegy...
A villareal nem hagyta játszani a csapatot, és már bocsi, de igen csak dobogós volt a legtöbbet küzdő játékosok között.
Sztem 3-4 éve nem láttam méterről becsúszni egy lecsorgó labdáért.
Ha a szabija meg bemegy...

Kisebbfajta biológia csoda lenne, ha egyre idősebb, és egyre gyorsabb lenne.
Megmaradhat egy nagyon hasznos játékosnak, ha minden meccsen, edzésen úgy akar, mint mostanában. De nem tennék rá sok összeget, hogy még egyszer Aranylabdás formába kerül.
Szánalmas, hogy egyesek egy vélemény miatt lemennek kutyába...

Megmaradhat egy nagyon hasznos játékosnak, ha minden meccsen, edzésen úgy akar, mint mostanában. De nem tennék rá sok összeget, hogy még egyszer Aranylabdás formába kerül.
Szánalmas, hogy egyesek egy vélemény miatt lemennek kutyába...

-
- Jugador d'estrella
barcatom írta:Szerintem ti nem vagytok normálisak ha azt hiszitek Roni lesz még olyan mint régen!! Elmondom nektek már soha nem lesz olyan! Ma már csak egy jó labdakezelö, labdatartó, és jó passzoló,szabadrugás lövő!!! De ebbe viszont még jó!!
Kösz MESTER!
Maradtál volna csöndben te analfabéta! Én foglak legelőször kiröhögni amikor Ronnie szétalázza az ellent! Még jó hogy ilyen szakemberek vannak itt a fórumon.az általad felsorolt előnyein kívül magyarázd már el hogy mi kell még a focihoz hogy eredményes legyél! Megnéznélek játszani meg azokat is akik a cseleket várják Tőle! Lehet hogy azért nem cselez annyit mert a társakat is akarja játékba hozni, ugyanis a foci még mindig csapatjáték, és erre a társai is felhívták a figyelmét. Gondolokodjatok kicsit olyan méretekben amilyen a Barca, ha már ekkora FANOK vagytok! Nem FC Dinho a csapat neve hanem FC Barcelona! Gondolom Tőled biztos csak örökölni lehet a labdát! Sügér gyerek vagy nagyon
- Attya
- Jugador d'estrella
amióta itt van Henry inkább játszik bal oldalt mint középen ( sajnos)! Ha Messi nem sérült akkor nálam Ronni a jelenlegi formája alapján csak a 4ik számú csatár! És Krikic is van, h jobban játszik nála....goda06 írta:Ha jól tudok olvasni akkor azt írtam, hogy nem úgy játszik mint 2 éve, de...
Nem azt mondom, hogy önmagához képest jól játszik, hanem azt, hogy látszik rajta, hogy akar, és bizony vannak neki már olyan megmozdulásai, mint régen ( sokkal kevesebb, de van és ez az elmúlt másfél évhez képest sz.tem javulásnak mondható).
Amúgy az "aki helyett játszik" -ban kire gondoltál? Henry = középcsatár. Dos Santos = azért ennyire nem nézheted le Ronit.
Mindenesetre más a véleményünk. Én látok némi javulást ami bizakodásra adhat okot.
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
Ha jól tudok olvasni akkor azt írtam, hogy nem úgy játszik mint 2 éve, de...
Nem azt mondom, hogy önmagához képest jól játszik, hanem azt, hogy látszik rajta, hogy akar, és bizony vannak neki már olyan megmozdulásai, mint régen ( sokkal kevesebb, de van és ez az elmúlt másfél évhez képest sz.tem javulásnak mondható).
Amúgy az "aki helyett játszik" -ban kire gondoltál? Henry = középcsatár. Dos Santos = azért ennyire nem nézheted le Ronit.
Mindenesetre más a véleményünk. Én látok némi javulást ami bizakodásra adhat okot.
Barca, Ronaldinho
- Attya
- Jugador d'estrella
2 éves hullámvölgy és még nincsen vége ( ha 1általán vége lesz)..... a jelenlegi Ronni ennél nem lesz jobb.... elhiheted, h a pupillám teljesen kivan tágulva mikor nézem a meccseket, de akkor is borzasztó aki ezt a teljesitményt értékeli!!!! Ne Oleguerhez hasonlítsd, hanem önmagához és ahhoz aki helyett játszik!goda06 írta:Nem játszik úgy, mint 2 éve, de az hogy sz.r nem lehet kijelenteni. Ha meg nem látod nála a fejlődést, akkor nyissad ki jobban a szemed. Ugyanis ha jól emlékszem, most volt túl egy "hullámvölgyön", ami után nem szokás csak úgy hirtelen csúcson lenni. Ez nem fanatizmus, hanem a valóság. (példa erre a 2008-as meccsek. A csapat legjobbjai között volt, és AKAR!)Én is csak azt tom mondani, h aki még hisz Ronaldinho-ban az nagyon elvakult fanatikus Ronni "FÁN"!!! Amikor azt mondjátok, h nem játszott rosszul, láttam benne fantáziát és, h már majdnem a régi.......... na akkor szoktam agybajt kapni!!! nkm személy szerint az a Ronni kéne aki 2 éve volt és nem az akinek van 10böl 2 jó passza és akit minden védő +ver 1az1be... Akinek az kielégítő, h nagyon hajtott és volt jó 2 szabadrugása annak naon kicsi a elvárása! Azért, mert annak idején segített a Barcának kimászni a gödörböl és "vele" feljutottunk a csúcsra, ezért nem kellene őt Isteníteni és mindig dicsérni és a kezdőbe rakni! Ő egy kiégett lelassult ( ellustult ) Focista.....sajnos! Egyszerüen dühít, h mien [auto_cenzúra] lett ( magához képest ).... Az a legrosszabb mikor látom, h minden védő simán leszereli és mindig csak hátrál a labdával!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
Nem játszik úgy, mint 2 éve, de az hogy sz.r nem lehet kijelenteni. Ha meg nem látod nála a fejlődést, akkor nyissad ki jobban a szemed. Ugyanis ha jól emlékszem, most volt túl egy "hullámvölgyön", ami után nem szokás csak úgy hirtelen csúcson lenni. Ez nem fanatizmus, hanem a valóság. (példa erre a 2008-as meccsek. A csapat legjobbjai között volt, és AKAR!)Én is csak azt tom mondani, h aki még hisz Ronaldinho-ban az nagyon elvakult fanatikus Ronni "FÁN"!!! Amikor azt mondjátok, h nem játszott rosszul, láttam benne fantáziát és, h már majdnem a régi.......... na akkor szoktam agybajt kapni!!! nkm személy szerint az a Ronni kéne aki 2 éve volt és nem az akinek van 10böl 2 jó passza és akit minden védő +ver 1az1be... Akinek az kielégítő, h nagyon hajtott és volt jó 2 szabadrugása annak naon kicsi a elvárása! Azért, mert annak idején segített a Barcának kimászni a gödörböl és "vele" feljutottunk a csúcsra, ezért nem kellene őt Isteníteni és mindig dicsérni és a kezdőbe rakni! Ő egy kiégett lelassult ( ellustult ) Focista.....sajnos! Egyszerüen dühít, h mien [auto_cenzúra] lett ( magához képest ).... Az a legrosszabb mikor látom, h minden védő simán leszereli és mindig csak hátrál a labdával!!!
Barca, Ronaldinho
-
Talán az egyetlen pozitívum a mai meccsen. Bár nem nagyon ment neki - főleg a szabadrúgáslövés - nagyon akart, és hasznosan játszott. Voltak neki nagy passzai, többek között a gólt megelőző. Remélem megtartja ezt a formáját.
- Attya
- Jugador d'estrella
Én is csak azt tom mondani, h aki még hisz Ronaldinho-ban az nagyon elvakult fanatikus Ronni "FÁN"!!! Amikor azt mondjátok, h nem játszott rosszul, láttam benne fantáziát és, h már majdnem a régi.......... na akkor szoktam agybajt kapni!!! nkm személy szerint az a Ronni kéne aki 2 éve volt és nem az akinek van 10böl 2 jó passza és akit minden védő +ver 1az1be... Akinek az kielégítő, h nagyon hajtott és volt jó 2 szabadrugása annak naon kicsi a elvárása! Azért, mert annak idején segített a Barcának kimászni a gödörböl és "vele" feljutottunk a csúcsra, ezért nem kellene őt Isteníteni és mindig dicsérni és a kezdőbe rakni! Ő egy kiégett lelassult ( ellustult ) Focista.....sajnos! Egyszerüen dühít, h mien [auto_cenzúra] lett ( magához képest ).... Az a legrosszabb mikor látom, h minden védő simán leszereli és mindig csak hátrál a labdával!!!barcatom írta:Szerintem ti nem vagytok normálisak ha azt hiszitek Roni lesz még olyan mint régen!! Elmondom nektek már soha nem lesz olyan! Ma már csak egy jó labdakezelö, labdatartó, és jó passzoló,szabadrugás lövő!!! De ebbe viszont még jó!!
DECO
DECO
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Sztem tegnapi meccsen egész jól és hasznossan játszott. Szép passzok, cselek, összeségébe minden. A kapufája viszont, az durva volt... látszott rajta, hogy nagyon beszerette volna lőni. Jól játszott tegnap, egyre jobb a teljesítménye véleményem szerint.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Hát öregem Te nagyon rosszul látod... Ronnie még lesz olyan jó, (ha nem jobb) mint régen volt... Ezt meg Te hidd el nekem!barcatom írta:Szerintem ti nem vagytok normálisak ha azt hiszitek Roni lesz még olyan mint régen!! Elmondom nektek már soha nem lesz olyan! Ma már csak egy jó labdakezelö, labdatartó, és jó passzoló,szabadrugás lövő!!! De ebbe viszont még jó!!
Azért reménykedjünk. ezért vagyunk szurkolók:D
Barca, Ronaldinho
- Victor_Valdes
Tény hogy javuló tendenciát mutat.goda06 írta:Szerintem ti nem vagytok normálisak ha azt hiszitek
Másodszor Roni technikailag az egyik legképzettebb focista. Szóval ha visszanyeri a régi gyorsaságát, akkor bizony megközelítheti(sőt...) a 2005-ös formáját.
Na ezekből adódóan bízunk mi benne
De a gyorsaságat már valószinű sose fogja visszanyerni.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
Először is az utóbbi meccseken látszik rajta hogy bizonyítani akar és bizony értékes tagja a csapatnak ( habár a tegnapi meccsen szürkébb volt mint a celtic ellen, de nem játszott rosszul. legalább a hosszúpasszaival picit változatosságot hozott és talán egyik legjobb volt )Szerintem ti nem vagytok normálisak ha azt hiszitek Roni lesz még olyan mint régen!! Elmondom nektek már soha nem lesz olyan! Ma már csak egy jó labdakezelö, labdatartó, és jó passzoló,szabadrugás lövő!!! De ebbe viszont még jó!!
Másodszor Roni technikailag az egyik legképzettebb focista. Szóval ha visszanyeri a régi gyorsaságát, akkor bizony megközelítheti(sőt...) a 2005-ös formáját.
Na ezekből adódóan bízunk mi benne
Barca, Ronaldinho
- barcatom
- Jugador del Barça
Szerintem ti nem vagytok normálisak ha azt hiszitek Roni lesz még olyan mint régen!! Elmondom nektek már soha nem lesz olyan! Ma már csak egy jó labdakezelö, labdatartó, és jó passzoló,szabadrugás lövő!!! De ebbe viszont még jó!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
- Blaugrana10
- Barça B
Hajra Ronaldinho!!!!!!!!! Ha az utobbi idokben gyengen is ment neki akkor is ki kell allani mellete. Latszik mar a javulas a jatekaban; es szerintem az o palyafutasaban benne van meg egy ev jatekosa elismeres.
-
- Jugador d'estrella
Az egy az egyeket is sztem már néha bevállalja, és az is látható hogy ha szorítják ki, akkor miközben fedezi a labdát, nem az jár az eszében hogy hátra passzoljon, hanem előre felé akarja megjátszani, és addig tartja amíg nem sikerül neki! nagyon jól halad a javulásban!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezen a mecsen már egy kicsit gyorsabbnak tűnt,ha ez még javítható,akkor jövő ősztől ismét láthatunk talán egy elképesztő R10et...mert ha nemcsak a fantasztikus lasztiit akarjuk látni,ahhoz még egy szinttel nagyobb sebesség kell....de jó úton halad...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.