Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A lényeg, hogy jól látod a dolgokat, különösen Valdesszel kapcsolatban.Forever Barcelona írta:Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de szerintem a mi védőjátékunk messze nem tökéletes...Váldezről nem is beszélve!
Ha piacra dobják ezt a márkát, tuti csak ezt fogom viselni életem végéig...Rajmó írta:Nemtom volt-e már mindenesetre Jó hír![]()
![]()
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20061127azfc.html
Nem tudom te hogy vagy vele,és hogy nézted,láttad a meccseinket,de Valdes-nek rengeteget köszönhetünk,nagyon jó formában van,annak ellenére,h vele is megesik,h néha rosszul jön ki....Forever Barcelona írta:Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de szerintem a mi védőjátékunk messze nem tökéletes...Váldezről nem is beszélve!
a srácok próbálkoznak, lövik a gólokat rendesen és hozzák a 3 pontot... dehát a sevilla meg a margó nem akarja ezt megérteni...Game90 írta:Csak most már ideje lenne több ponttal elszakadni a riválisoktól![]()
De annak is fogok örülni, ha a bajnokság végén is így marad a tabella
na igen, ezzel 1etértek veled.Dos Santos írta:A tavalyi és az idei Barca között annyi a különbséghogy míg tavaly az elsőszámú szempont a látvány, addig idén az eredményesség a cél.Ami a sérülések ismeretéban értelemszerű.
Igen, ez nagyon érdekes! Hetek, hónapok óta arról beszélünk, hogy hol van a tavalyi Barca, meg hogy szegény Eto'o így, meg úgy... és erre Ronaldinho vezeti a góllövő listát, mi meg a bajnokságot, nem is akárhogyan!!!ozsimiki írta:Most mondta a kommentár, a Celta-Zaragoza meccsen,h a Barca története legjobb szezonkezdetét produkálta!
Mert bár volt már olyan,h ugyanennyi ponttal (számszerint 29) álltunk ,viszont a gólkülönbségünk most a legjobb eddig +21 (31-10) !
Szóval a "válság"-os időszakban így nyomjuk,mi lesz ha csúcsformába kerülünk?
Jah, ebben lehet valami.............Los Barrachos írta:Érdekes, amikor Henk volt Frankito segítője, akkor jobbak voltak az eredmények, talán nem az a szerepe most Neeskensnek, mint tavaly és azelőtt Henknek, esetleg ez lehet az ok.windu írta:hee
belletti a bl döntőig a legrosszabbul fizetett playa volt nem hiszem hogy túl sokba van a padja és képes nagyon jó teljesítményre
maradjon csak
rijkaard munkáját nézd meg mikor annyi ideje volt itt mint neeskens
nem hiszem hogy sokkal többet láttál abból
szal korai még akármit is mondani ilyen téren
...
Van Basten mellett csak egy érvet tudok felmutatni, az a fiatalítás, másban nem annyira jó edző... A hollandokkal leszerepelt a vb-n a nyáron, talán túl sok fiatalt vitt ki...LG írta:Van Bastenmrmonster írta:"Johan Cruyff nem titkoltan Marco Van Bastent szeretné a csapat kispadján látni"
Rég hallottam már ekkora kamut.Hatalmas játékos volt, az igaz, de amit edzőként csinál, az szánalmas.
Rijkaardot csak akkor kéne elküldeni, ha idén nem nyernénk vagy BLt, vagy bajnokságot. Mert azért ezzel a kerettel egyiket megkéne nyerni.