Barca vs. Real
- Belletti
- Jugador del Barça
ez a külömbség a barca és a reál között, a real azért vásárol, hogy megmutassa , hogy "húú most mi voltunk a fa.a gyerekek, hogy 130 millát költöttünk." A Barca meg azért igazol mert szükséges.
Marian Cozma!
- noname
- Llegenda del Barça
Én is szinte ugyanezt Írtam.Még Drenthét megértem, de mindjárt jön valaki h nincs még véletlenül se igazunk.Belletti írta:Án nem értem a realt hiába vesz 8 új játékost attól nem jobb lesz csak még jobban szétesik a csapat. Mondjuk Snejder és Metzelder igazolását még megértem, de a többire nem volt szükség. Csak jobban szétesik az egyébként sem acélos csapategység a realnál.

A Fifa egy szégyen
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Ezért igazolták cipészt!Belletti írta:Án nem értem a realt hiába vesz 8 új játékost attól nem jobb lesz csak még jobban szétesik a csapat. Mondjuk Snejder és Metzelder igazolását még megértem, de a többire nem volt szükség. Csak jobban szétesik az egyébként sem acélos csapategység a realnál.

- Belletti
- Jugador del Barça
Án nem értem a realt hiába vesz 8 új játékost attól nem jobb lesz csak még jobban szétesik a csapat. Mondjuk Snejder és Metzelder igazolását még megértem, de a többire nem volt szükség. Csak jobban szétesik az egyébként sem acélos csapategység a realnál.
Marian Cozma!
-
- Barça B
Lehet hogy lesz 1 nevető 3. mert nagyon erős Bajnokság lessz!Szerintem jobb lenne megvárni a bajnokság végét. Aztán majd jöhetnek sírni a Realosok, és azt fogják mondani, hogy csak szerencsével lettünk bajnokok.
Nem mintha tavaly a realnak nem lett volna mázlija.
De én Real szurkolo vagyok s ezért szerintem Real lesz a Bajnok s lehet hogy nem a Barca lesz a 2. de lehet fordtva is ez Foci...
- albicelesteX
- A Vadász
lehet akármilyen névvel példálózni!de 8 új játékosnak szerintem nem sok értelme van!

- Belletti
- Jugador del Barça
jó talán előre iszom, aminek legtöbbször rossz vége van, de remélni szabad. Egyébként ha ezzel a kerettel sem nyerünk semmit, akkor baj lesz, amit sajnos rijkaard fog megszívni, de remélük a legjobbakat.
Marian Cozma!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sajnos a bajnokság rossz tulajdonsága, hogy az a bajnok aki az utolsó forduló után az első!
Majd a következő bajnokságban jobban figyel a csapat, s nem lesz gond!
Kétszer nem lehet elkövetni ugyan azt a hibát! Igaz Madrid többször ugyan azt a hibát csinálja, így ez nem igaz!
Majd a következő bajnokságban jobban figyel a csapat, s nem lesz gond!
Kétszer nem lehet elkövetni ugyan azt a hibát! Igaz Madrid többször ugyan azt a hibát csinálja, így ez nem igaz!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Hátrább az agarakkal sztem... Ne igyál előre...Belletti írta:Szerintem jobb lenne megvárni a bajnokság végét. Aztán majd jöhetnek sírni a Realosok, és azt fogják mondani, hogy csak szerencsével lettünk bajnokok.

szóval ha most nyertek akkor jogtalanul mondhatjuk, hogy szerencsétek van (jó hogy előre tudod), de ti jogosan mondjátok, hogy szerencsénk volt amikor nyertünk... ObjektívBelletti írta:Szerintem jobb lenne megvárni a bajnokság végét. Aztán majd jöhetnek sírni a Realosok, és azt fogják mondani, hogy csak szerencsével lettünk bajnokok.

Gracias Dios por ser MADRIDISTA!
- Belletti
- Jugador del Barça
Szerintem jobb lenne megvárni a bajnokság végét. Aztán majd jöhetnek sírni a Realosok, és azt fogják mondani, hogy csak szerencsével lettünk bajnokok.
Marian Cozma!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Mert aztán ő olyan nagyon sokat költött... nem ment úgy a pénz szórása mint gaspart idején...ra95 írta: Ez Pérez érájának a hagyatéka(a pénz nem akadály), és a világ leggazdagabb (és legjobb) klubja címének árnyoldala.
Kinek ez kinek az
vitatkozni fölösleges bajnokság előtt 
off: haggyuk abba az ien "alig írok vmit több legyen a hsz-em" dolgot szól ez az "újoncoknak" - sry !

off: haggyuk abba az ien "alig írok vmit több legyen a hsz-em" dolgot szól ez az "újoncoknak" - sry !
Mint mindig, pl tavaly 30Tök mind1 hagyuk abba hisz úgyis a barca nyer!!![]()
![]()

Ez rohadt értelmes vita... hadd csatlakozzak:
Majd a bajnokság végén kiderül ki a bajnok
Majd a bajnokság végén kiderül ki a bajnok

-
- Barça B
Idézet:
Üdvözlök mindenkit, még új vok itt!De a legnagyobb csapat a világon a barca!!
Isten hozott!
De a Real Madrid nagyobb csapat a világon mint a Barca :/
Majd az Atleticótól kiderül!!

Kicsit gondold átMiért, nálunk a Gaspart érában nem volt költekezés? És annak miért nincs hagyatéka? Mert most nem hülyék vezeteik a klubbot.
Jössz Sneijderrel példálózva... az az egy, aki annyi volt amennyi. De itt főleg Pepe, Robben áráról van szó.

Oké: Robben. Azt hiszem már kb 1 hónapja mennek a tárgyalások. 1 hónapja 21 millóról indultak, most 36-nál álltak le. Az idő a Chelseanek dolgozott, minél jobban fogy annál kiszolgáltatottabb a Real. Még jobb idő előtt megegyezni, mielőtt vmi horroriumot kérnek, a Reálnak meg ha tényleg kell Robben (éspedig kell) kénytelen kifizetni, és egyébként is Abramovic hajthatatlan, azt mondja: 36, nemjó?, akkor 40. Kb ezt csinálta 1 hónapig.
Pepe esetében mintha valóban elfelejettek volna alkudozni

Tény, hogy jó védőnek volt titulálva több szakember szerint is, és a Chelsea és a Barca is kész volt leigazolni.
- messi1234
- Barça C
RealMadridMan18 írta:Isten hozott!Üdvözlök mindenkit, még új vok itt!De a legnagyobb csapat a világon a barca!!
Majd az Atleticótól kiderül!!

Miért, nálunk a Gaspart érában nem volt költekezés? És annak miért nincs hagyatéka? Mert most nem hülyék vezeteik a klubbot.
Jössz Sneijderrel példálózva... az az egy, aki annyi volt amennyi. De itt főleg Pepe, Robben áráról van szó.

ujujujjujujjjCsak nehogy kiderüljön, hogy azért kerülnek többe ezek a játékosok, (ha a Madrid akarja megvenni őket), mert abból az extrabevételből visszakapnak valakik... Talán azok, akik szorgalmazzák és adják a pénzt ezekre a "luxuscikkekre"?

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
-Emerson egy nagyszerű játékos. Itt voltak problémái a közönséggel, és nem érezte jól magát, ezért is ment a Milánba, ahol úgy tűnik nem hülyék dolgoznak.-Capello
Kicsit mintha lehulyezte volna Calderonekat
:D
Kicsit mintha lehulyezte volna Calderonekat

Tiziano Crudeli fan 

-
- Barça B
Isten hozott!Üdvözlök mindenkit, még új vok itt!De a legnagyobb csapat a világon a barca!!