2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Főleg ha Chelsea is besegít! Igaz most MU is jókat igazolt, talán drágán is!Belletti írta:Az a baj, hogy ezzel a Real irreálisan fel nyomja a játékosok árát. ha ezt olytatják, hamarosan egy gyengébb szintű játékosért is 10-15 millát fognak kérni.
Ezt most nekem emelted ki naggyal vagy úgy mindenkinek?Raziel írta:jó lehet igazad van,de akkoris akárhogy számolom,akkor a 3játékos volt nekik 93 Millió de a reális áruk lenne öszesen,40-45 millió a 3 játékosnak.
Hát ezt tényleg gazdasági sikernek könyvelhetik elvarga tamás írta:Ja, és a madridistán úgy összegezték az idei átigazolási időszakot, hogy messze ők jöttek ki belőle a legjobban, mert igaz, hogy 120 millió eurót költöttek, de közel 40-et kaptak. Eu ugye mínusz 80 millió, akárhogy is számolunk.
Mi kiadtunk 67-et, Giulyért kaptunk - már nem emlékszem mennyit -, most Bellettiért 5,5-et, Saviola után is asszem 2milliót. Ha Motta és Guddy elmennének, értük is egy 13-14 milla leesne, az 28 millió.
Lehet számolni, ezek a madridisták diletánsok. Mi összesen nem költöttünk annyit, amennyi mínusszal ők zárták ezt az átigazolási időszakot.
jó lehet igazad van,de akkoris akárhogy számolom,akkor a 3játékos volt nekik 93 Millió de a reális áruk lenne öszesen,40-45 millió kicsit ráfizettek, de ezt már megszoktuk.Mihu írta:Hülyeség....Robben sosem ér 20-22-t....most úgy őszintén. Elfogultság nélkül. Robben benne van a világ 15 legjobb labdarúgója közt? Dehogy van. Ha Henry-t vettük 24-ért akkor Robben nehogy már 22 legyen. Érte én max 12-t adtam volna ki de a Chelsea ebből most kumma jól jött kiRaziel írta: Pepe max 10-15öt ér.Sneijder is kb 15.Robben max 20-22.Ez igy lenne reális sztem,noname is irta h 50et érnek max,sztem is
Hülyeség....Robben sosem ér 20-22-t....most úgy őszintén. Elfogultság nélkül. Robben benne van a világ 15 legjobb labdarúgója közt? Dehogy van. Ha Henry-t vettük 24-ért akkor Robben nehogy már 22 legyen. Érte én max 12-t adtam volna ki de a Chelsea ebből most kumma jól jött kiRaziel írta: Pepe max 10-15öt ér.Sneijder is kb 15.Robben max 20-22.Ez igy lenne reális sztem,noname is irta h 50et érnek max,sztem is
Pepe max 10-15öt ér.Sneijder is kb 15.Robben max 20-22.Ez igy lenne reális sztem,noname is irta h 50et érnek max,sztem isnoname írta:Leht röhögni!14:37 - A 2007-es nyári átigazolási időszak eddigi legdrágább játékosai: 1. Torres (36,5 millió euró); 2. ROBBEN (36); 3. Anderson (32); 4. PEPE (30); 5. SNEIJDER (27).3-an majdnem 100 millába kerültek, közbe érhetnek összesen úgy 50-et.
Leht röhögni!14:37 - A 2007-es nyári átigazolási időszak eddigi legdrágább játékosai: 1. Torres (36,5 millió euró); 2. ROBBEN (36); 3. Anderson (32); 4. PEPE (30); 5. SNEIJDER (27).
Mikor volt ez az időszak?Sir Maxwell írta:game90: érted, mikor még valakiért nem jelentkezik be 20 csapat, és nem verik fel az árat fillérekért lehetett igazolgatni...
anno azért a nagyon jo játékosok voltak ilyen 10 millio eurok, nem 30-40-50...
Jól nyomja a srác csak az önzőséget kell kiverni belőle aztán jó leszRaziel írta:Alexandre Pato,brazil gyerek,jó játékos csak kicsit önzőCharlie írta:Ki az a Pato?
C.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=JvgS7AM5e1M (ebben Puyolt is megforgatta![]()
)
A kiscsapatok ellen természetesen nem kéne pontokat veszíteni mint tavaly de azt se felejtsétek el hogy tavaly egy rangadót sem nyertünk meg míg a Real szinte alig kapott ki ezeken a meccsekenBodi írta:Én nem gondolkozok kizárólag ebben a két meccsben,csupán megállapítottam,hogy Heinze nem jelenthet gondot Messinek.
Természetesen nem ezen a két meccsen múlik a bajnokság,de azért nagy jelentősége van.A kis csapatok ellen meg fele annyit pontot sem szabad elszórni,mint tavaly.