2007.08.23. 17:02:17
Na hála Istennek, a madrid megvette Robbent, ennek igazán örülök, hatalmas vásárt csináltak ezzel a bazári majommal, akitől csak örökölni lehet a labdát, vagy erőszakkal elvenni tőle.
Ja, és a madridistán úgy összegezték az idei átigazolási időszakot, hogy messze ők jöttek ki belőle a legjobban, mert igaz, hogy 120 millió eurót költöttek, de közel 40-et kaptak. Eu ugye mínusz 80 millió, akárhogy is számolunk. Mi kiadtunk 67-et, Giulyért kaptunk - már nem emlékszem mennyit -, most Bellettiért 5,5-et, Saviola után is asszem 2milliót. Ha Motta és Guddy elmennének, értük is egy 13-14 milla leesne, az 28 millió. Lehet számolni, ezek a madridisták diletánsok. Mi összesen nem költöttünk annyit, amennyi mínusszal ők zárták ezt az átigazolási időszakot. És az érkezettek közül csak Drenthe és Sneijder nevezhető jó vételnek, bár a Sneijderért kiadott 27 milla qumma sok, én 17-et adtam volna érte maximum. És ne mondják nekem, hogy azért kerültek ennyibe, mert az eladó klub felverte az árat, mikor megtudta, hogy a RM-ról van szó. Ez baromság. A Barcelona ugyanakkora klub, mint a Madrid, mégsem verték fel Abidal árát 20 millióra.