Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy Higuitára?barcafan írta:a kapus miért fut a pálya közepén? (célozván a biróraA. Gábor írta:na ez nagyon betett:
A 10 legidegesítőbb női kérdés a foci EB alatt:
Kik játszanak az izék ellen?
Átkapcsolnál amíg megnézem a Lucecítát?
Te, a Figónak van felesége?
Szerinted melyik csapatnak szebb a meze?
Akinek nincs labdája az miért fut?
A hosszabbításra is kiváncsi vagy?
Összesen hány félidő van?
A németek miért rúgnak olyan erősen?
Te, azért lassítják a képet mert a Vitray már öreg???)
Oké, nem fogyewltem. Bocs.Charlie írta:Én már elindítottam,és lezártuk az előzőt,az új "Madridban"Nem kéne egy újat kezdjünk? Ez már hosszú! Egyébként a sztori nekem sóis nagyon tetszik, amit eddig alkottunk:
Akkor el is indítom a következőt, a szabályok a régiek:
Egyszervoltígy kezdődik.
C.
Én már elindítottam,és lezártuk az előzőt,az új "Madridban"Nem kéne egy újat kezdjünk? Ez már hosszú! Egyébként a sztori nekem sóis nagyon tetszik, amit eddig alkottunk:
Akkor el is indítom a következőt, a szabályok a régiek:
Egyszervolt
De én ugy indultam el itt h realos vagyok, nem fogom sohasem letagadni se 1 modi, se 1 adminisztáror se SENKi kedvéért.. De ha elfogyik a reál az már már olyan mintha kifogyna belőlem is... ugyhogy lesz 1 apró módosítás az aláírásomban, az avatar meg egyenlőre maradBoixos írta:ez egy Barca fórumon asszem evidens.Colin írta:...De most már egyre kevesebb benne a real
De van abban vmi amit mondasz... a TI kedvetekért levettem a feliratom felét + lecseréltem az avataromat... De most már egyre kevesebb benne a realOrdog írta:Neeeeeeee azt neeeeeeeee... Jöhet a casillas+a pool mellé egy Milan kép.
Ám legyen Ordog csakis a te kedvedért gyökeresen megváltoztatom az aláírásomat és a képemet isOrdog írta:biztos szereted az Intert is nem??? Most nyerték meg a kupát... Na gyorsan tedd be, mert a végén még csalódnunk kell benned
van az aláírásomban bilbaos emberke? Kben meg ha teszek még1et az csakis az AC lehet... vagy.. lecserélem a Casillasos- Eto'o-s képet vmi anti-barcáraOrdog írta:Inkább az aláírásodba tegyél egy új csapatot vagy miittomén. Hiszen még csak egy Bilbaos, Margitos, Barcás és L'poolos van ott...
még nem tom ki lesz.. vagy mi lesz;) vmi senmlegeset keresek h ne legyen az mint a multkor OwennélCharlie írta:Inkább rajúl bávó galaktikus hátvédeteket rakd be.Colin írta:lassan avatart kéne cserélni. Jöhet vissza Owen?![]()
C.
Nemtudom eldönteni h ezt gúnynak vagy bóknak vegyemOrdog írta:Annyira azért nem tértünk el a humortól. Vicces jelenség vagy te így is Colin: