2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Meccs idején nem jó! Jó lenne tisztázni mikor, mert nekem lenne egy pár dolgom. A 7.óra csak VV nem jó?mypeter írta:az este 10-zel 1 pici gondom van, de ha mindenki arra szavaz, akkor megoldom: 10kor kezdődik egy online döntőm, ahol elég nagy a tét....
és ha nem muszáj nem játszanék amellett másik asztalon is. Ha muszáj megoldom, de inkább akkor játsszunk a meccs alatt, VV siess haza.
nekem jó meccs utánVictorValdes19 írta:csak az a baj,hogy nem tok pontos időt mondani...nem tom,hogy mikor lenne jó 100%-ra..... mondjuk az este 10 óraaddigra gondolom hazaérek
Ez am jó kérdés, hogy ki csinálja az asztalt.fUtBoLiStA írta:2-es asztal!
Ahogy látom mindenkinek jó a ma 17:00 óra! Tehát akkor mehet délután 5-kor!
Meg van már, hogy az asztalt ki csinálja meg? Nehogy asztal nélkül maradjunk...
VictorValdes19 írta:nekem nem hiszem,hogy jólenne a 7 óra akkor fogok hazaérni köbö,s még temetőbe is kéne menni de ha a többieknek jó a 7 óra akkor ne rajtam múljon,nyugodtan játszátok lemypeter írta:4es aasztal: holnap 7 óra???
mypeter: OK
Tessék!Perrero írta:nekem is jó, linkelje vki a progit
danke
nekem nem hiszem,hogy jólenne a 7 óra akkor fogok hazaérni köbö,s még temetőbe is kéne menni de ha a többieknek jó a 7 óra akkor ne rajtam múljon,nyugodtan játszátok lemypeter írta:4es aasztal: holnap 7 óra???
mypeter: OK
ozsimiki írta:Minden asztaltól az első 2 egyenesen jut be a döntőbe![]()
3. és a 4. helyezett pedig vígaszágra.
Pontozást később írom be.
2es asztal! Slither/ Perrero elvállalja egyikőtök az aszal készítést? ha infó kell azzal kapcsban (mert mindenhol természetesen egységesnek kell lennie!) akkor pü,msn,teló...és segítek
Hagyjad csak, nem olyan fontos...Slither írta:Szombat késődélután 5 óra:
Fcjoc ->OK
VIII.Henrik ->OK
Perrero ->OK
Slither ->OK (lehet le kéne töltenem a progit)
Futbolista ->OK
Szajko->OK