Ahol vannak a napok írva felülre, ott rákattintasz a meccs után naprakurdt írta:Le lehet úgy egy meccset játszani, hogy ne kelljen megnézned (aka gyors szimuláció)?

Ahol vannak a napok írva felülre, ott rákattintasz a meccs után naprakurdt írta:Le lehet úgy egy meccset játszani, hogy ne kelljen megnézned (aka gyors szimuláció)?
Hát igen, ha még nem csináltál edzést nincs schedules mappa.Dotn93 írta:Letöltöttem a tugs traininget a http://onlinefm.hu/?p=5008&lang=hu#more-5008 oldalról, de nem is volt schedules mappa, mind1 csináltam, honnan látom h működik-e a dolog? Mentett állást is felülírja?
Az első mindaddig elő fog jönni, amíg a 09-es magyarosítást használod. Én visszamásoltam az eredeti file-ket és megszűnt a probléma.
- Program files/Sports Interactive/Football Manager 2010/Data/Graphic/Pictures/logos – amelyik könyvtár nincs, azt létre kell hozni.fcjoc írta:fm10-be a logókat hogy tudom berakni, hogy mutassa is? ty előre.
Ez még mindig probléma+mióta magyarosítottam az alábbi gondok jönnek fel:(főleg az 1.)LM10 írta:És ez még jól is folytatódott, de szeptember vége felé az eddigi uccsó 3 meccsemen csak szenvedtem. V,GY V volt. Hallottam oylanról, h kiismerhetik a taktikát, de ijen rövid idő alatt? És hol változtassak ijenkor, mikor azok amiket nemárt néha-néha változtatni, hogy ne legyek kiismerhető?LM10 írta:Kezdtem egy szezont az Atmával...nagy mozgás nem történt a keretben 4-4-2-ben eltaláltam a beállításokat, ötletes,sokgólos focit játszok. BL selejtezőben 0-3, majd 2.-0-ra nyertem a Stuttgart ellen(a 2. meccsen a 15.percben kiállították Juanitot). 1. bajnoki a Xerez ellen 0-6 lett Forlán 4-essel. Ennyit egyenlőre még jelentkezek.
És ez még jól is folytatódott, de szeptember vége felé az eddigi uccsó 3 meccsemen csak szenvedtem. V,GY V volt. Hallottam oylanról, h kiismerhetik a taktikát, de ijen rövid idő alatt? És hol változtassak ijenkor, mikor azok amiket nemárt néha-néha változtatni, hogy ne legyek kiismerhető?LM10 írta:Kezdtem egy szezont az Atmával...nagy mozgás nem történt a keretben 4-4-2-ben eltaláltam a beállításokat, ötletes,sokgólos focit játszok. BL selejtezőben 0-3, majd 2.-0-ra nyertem a Stuttgart ellen(a 2. meccsen a 15.percben kiállították Juanitot). 1. bajnoki a Xerez ellen 0-6 lett Forlán 4-essel. Ennyit egyenlőre még jelentkezek.
Tessék, innen is le lehet tölteni, csak be kell jelentkezni az oldalra (regisztráció után).LM10 írta:Ezt máshonnan le lehet szedni? Mert innen nemjó. Én nem a taktikát akakrom belőle kinézni, de ha ez az ami tavaly is megjelent 09-ben, akkor ebben vannak "szabályos" segítségek és tanácsok is.
Tulajdonképpen én is, csak a Barcát nem akarom égetni a kontárkodásommal, úgyhogy kezdtem egyet az ArsenallalVictor_Valdes írta:Öröm látni, hogy vannak itt még olyanok akik megszenvednek a sikerért.
Ezt máshonnan le lehet szedni? Mert innen nemjó. Én nem a taktikát akakrom belőle kinézni, de ha ez az ami tavaly is megjelent 09-ben, akkor ebben vannak "szabályos" segítségek és tanácsok is.Ezt töltsd le: http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=1118
Ez egy taktikai kézikönyv, hasznos!