Victor Valdés
nézd meg légyszíves mégegyszer az esetet.lluisllach89 írta: Ilú!
Azért kevés ismétlést láttunk erről az esetről. De tartom hogy iszonyatos reakcióidő kellett volna hogy ez SZÁNDÉKOS is legyen. Pedig eleve nem semmi amilyennel ő rendelkezik.
És egy profinál nem uralkodhatnak el az érzelmei, csak sípszó után van hogy megvadul a Madrid ellen
De olyat, hogy a kiszorított helyzetbe kerülő Cr-t buktatta volna lehetetlen reakcióidővel?
Kétlem.
Callejón beadta,Valdes egy kicsit elszámította magát és csak kicsit tudott beleérni. ha jól megnézed pont ráesett Ronaldo combjára, térdére.
ezek után indult CR a labdáért és tette ki a kezét Valdes.
nem kellett ehhez semmi extra reakcióidő, hiszen tudta, hogy ott van mellette CR és megy a labda után....
madridista
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nagyokat fogott ma, így tovább Victor! Szerintem is szándékos volt a könyökös, bár mivel Cé volt az áldozat, lehet ez is megzavarta a bírót.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez az ember elképesztő hova fejlődik. Emlékszem még arra a korszakra, mikor a fórum fele egy új kapus leigazolását tartotta a legfontosabbnak, mára azthiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy top 3. Keresve sem találnánk nála jobbat, ez egyértelmű.
Bravo, Victor !
Bravo, Victor !

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Director del Fútbol
Ilú!Ilúvatar írta:Szándékos volt sztem, nem szép tőle.lluisllach89 írta: Amikor hátranézett és kitette a könyökét? Szándékos 11-es?
Amúgy nálam ő a MoM. Neki köszönhetjük hogy nem beégve léptük le a pályáról.
Azért kevés ismétlést láttunk erről az esetről. De tartom hogy iszonyatos reakcióidő kellett volna hogy ez SZÁNDÉKOS is legyen. Pedig eleve nem semmi amilyennel ő rendelkezik.
És egy profinál nem uralkodhatnak el az érzelmei, csak sípszó után van hogy megvadul a Madrid ellen

De olyat, hogy a kiszorított helyzetbe kerülő Cr-t buktatta volna lehetetlen reakcióidővel?
Kétlem.
Szerintem sem volt szándékos, nem csak a reakcióidő miatt, hanem főleg az ok miatt? Miért tette volna? kifelé gurult a laszti az oldalvonal felé, ha eléri,akkor sincs semmi, nem lett volna gólhelyzet, szóval teljesen értelmetlen 11est kockáztatott volna vele. Szóval a szándékosságot én kizárom. Ozsi

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Akkor gratulálok Valdesneklluisllach89 írta: Amikor hátranézett és kitette a könyökét? Szándékos 11-es?
Adná az ég hogy az legyen! Mert akkor a világ valaha volt legjobb reflexével rendelkezik. Végre kiszorítva Casillas a válogatottból!

nah, én mint olyan ember aki Valdest nem tartom összességében jó kapusnak egy kicsit meg is lepődtem a teljesítményén, sőt...
de csak sikerült neki bebizonyítania miért is vagyok az előbb említett véleményemben még mindig 100% -ig biztos...
de csak sikerült neki bebizonyítania miért is vagyok az előbb említett véleményemben még mindig 100% -ig biztos...
Valdes ráesett Ronaldora, azért tudta, hogy ott van CR.... és így már is nem akkora varázslás az egész...Adná az ég hogy az legyen! Mert akkor a világ valaha volt legjobb reflexével rendelkezik. Végre kiszorítva Casillas a válogatottból!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2011.08.14. 23:59:40-kor.
madridista
-
- Director del Fútbol
Amikor hátranézett és kitette a könyökét? Szándékos 11-es?MessiFan írta:Ha leszámítjuk, hogy nagyon gci módon felbuktatta Ronaldot, akkor ő az MVP.Fecooo írta:Man of The Match!!!!
megkockáztatom, h élete meccse...
Adná az ég hogy az legyen! Mert akkor a világ valaha volt legjobb reflexével rendelkezik. Végre kiszorítva Casillas a válogatottból!

ugye erre szokta az alapmoderálás azt írni, hogy népművészeti cserépedény. mert ez az volt, feleslegesen csinálta, ártalmatlan helyzetben, most lehet majd megint hisztizni ezen.
Ha leszámítjuk, hogy nagyon gci módon felbuktatta Ronaldot, akkor ő az MVP.Fecooo írta:Man of The Match!!!!
-
- Director del Fútbol
Mivel nem szoktak ellenünk virgonckodni ennyire ezért tuti. Lehet venni fogok 1 VV mezt azon gondolkodom éppen, nem hittem volnaFecooo írta:Man of The Match!!!!

Becsszó.

Man of The Match!!!!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem olyan nagy baki ez. Megpattant az egyik védőn..9Dave írta:Nagyot bakizott az olaszok ellen![]()
http://www.youtube.com/watch?v=BPM9FrN- ... ded#at=119
1:55 -nél látható
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- 9Dave
- Capitá del Barça
Nagyot bakizott az olaszok ellen

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- Capon
- Llegenda del Barça
Úgy látom VV ezzel nagyobb hírnévre tett szert mint a BL győzelmeivel, minden sportoldalon fent van a videó, pedig még csak nem is érdekes (szerintem).ab1daL írta:Ismét egy videó, ismét Valdés a középpontban:
http://www.youtube.com/watch?v=FyBDrO3J ... r_embedded
A Cowboy stadion tetején található eredményjelzőt találta el Victor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
"Gratulálunk! A javítási költség 25.000 dollár lesz!"ab1daL írta:Ismét egy videó, ismét Valdés a középpontban:
Am én inkább a másik kapuba rúgtam volna a labdát. Az nehezebb

- ab1daL
- Director del Fútbol
Ismét egy videó, ismét Valdés a középpontban:

- ab1daL
- Director del Fútbol