Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Boixos testvernel a pont.Boixos írta:egyszerűen nem értem, h a maxit mi a [auto_cenzúra] nem játszatja a rijkaard?? kerüli, mintha leprás lenne.
Itt mindenkinek meg kell küzdeni a helyéjért! Ez van nagy nevekkel a cserék előtt... Ha nem tetszik (szerintem nekik ezzel semmi bajuk!), akkor nem kell a Barcában játszani.... Ha neked meg nem tetszik, akkor meg szurkolj kis csapatnak... Egy sztárcsapatban meg kell küzdeni a helyért.BS írta:Ez nem igaz. Ha Iniesta továbbra is csak perceket vagy még annyit sem (mint pl most nevezve sincs), még a télen el fog menni, ahogy Maxi is. Hiába mondják mindeketten, hogy lojálisok a klubbhoz, mégiscsak sportolók, és aki valaha is sportolt csapatban versenyszerűen, az tudja, hogy mindenki játszani akar, s csak egy ideig lehet bírni a mellőzés korántsem kellemes érzését.
Szóval Giuly és Marquez ki, helyettük Iniesta és van Bommel, és csereként (legalább 30 percre) Maxi.
Visca el Barca!
A szüleidet nevezheted szerencsétlennek de engem nem.Mental_Theo írta:Ne mondd hogy Rijkaard [auto_cenzúra] edző te szerencsétlen.talán jobban tudja mint te.
Az egy dolog hogy nem értesz vele egyet,de ha [auto_cenzúra] edzőnek találod nem kell a Barcának drukkolni.egész eddig szerettétek,most hirtelen [auto_cenzúra] edző lett...hmm
Persze,hogy nem teszi,még azért nem hülyült meg!roniebarca írta:-----------------------------Valdés-----------------------------
--Belletti---------Puyol-------------Márquez-----------Gio---
--------Iniesta-----------V.Bommel------------Xavi----------
---Messi-----------------------------------------Ronaldinho---
-----------------------------Maxi-------------------------------
Ez lenne a legjobb felállás az Osasuna ellen.De szerintem a coach nem fogja betenni Maxit.Sajnos
ez már ott meghalt, h Iniesta és Maxi nincs is nevezve... Egyébként Eto'ot csak betenném, Iniesta helyett meg Deco és akkor így általánosságba nem roszroniebarca írta:-----------------------------Valdés-----------------------------
--Belletti---------Puyol-------------Márquez-----------Gio---
--------Iniesta-----------V.Bommel------------Xavi----------
---Messi-----------------------------------------Ronaldinho---
-----------------------------Maxi-------------------------------
Ez lenne a legjobb felállás az Osasuna ellen.De szerintem a coach nem fogja betenni Maxit.Sajnos
Én megfogtam volnaCharlie írta:Mert te azt állítod hogy védhető volt Savioé és Munitisé is?
C.
Én Ezqu helyett MAxit vittem volna, Marquezt a védelembe raktam volna Oleguer helyére és Oleguer helyett Iniestat vittem volna. DE RIJKAD EGY [auto_cenzúra] EDZŐ FÉL A VÁLTOZTATZÁSTÓL !Chris írta:ÍME az Osasuna elleni keret:
Valdés, Jorquera,
Puyol, Belletti, Edmilson, Sylvinho, Oleguer,Van Bronckhorst,
Xavi, Van Bommel, Deco, Márquez,
Messi, Larsson, Eto'o, Ronaldinho y Ezquerro, Giuly
aki hiányzik: MOTTA, MAXI, INIESTA
Mondom, én kétszer láttam védeni eddig, és zsír volt.Fernando írta:Attól nem lessz jobb kapus Jorquera hogy Valdés bénázik, Jorquera sem nagy szám