Hát megpróbálhatna Ibra támadó kp-t játszani mint Eto'o a Mallorcában, vagy megpróbálhatna annyi zsugát adni mint Eto'o de nem sikerülne neki..Eto'o lát a pályán. A Barcában nemgyszer visszalép középpályára amire Ibra is képes lenne persze, csak nem lenne értelme... A svéd (mint a legtöbb nagy gólvágó egyébként...Inzaghi, Batistuta stb..) csak a kaput látja. Eto'o észben simán veri a svédet.ozsimiki írta:szntem is kacsa,de a kiidézett rész, SZERINTEM nagy hülyeség. Ibra egy ősparaszt,de játékintelligenciában szerintem egyáltalán nincs Eto'o mögött. ettől még nem kell ide, főleg nem Eto'o helyet.cruyff írta: játékintelligenciában (is) kb 3 klasszissal veri a svédet...
Samuel Eto'o #3
-
- Entrenador del Barça
VISCA EL BARCA!
Legközelebb olvass vissza. Egyébként igen.Barcagirl24 írta:ki tudna valaki segíteni, Forlan ugye most 2 góllal van Samu előtt?

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
-
- Jugador del Barça
igen
- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
ki tudna valaki segíteni, Forlan ugye most 2 góllal van Samu előtt?
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim

www.barcelona.gportal.hu - hobbim

- tomabence
- Jugador d'estrella
Ez nem csak azon múlik, hogy Eto'o lő-e 3 gólt, ahoz h ő aranycipős legyen kell az is, hogy Forlan ne találjon be.westerngom írta:- remélem a a pályára lépők segíteni fogják Samut és rúgatnak vele 3 gólt, mert megérdemelné azt a fránya aranycipellőt! Go "boxos", go!
- westerngom
- Entrenador del Barça
- remélem a a pályára lépők segíteni fogják Samut és rúgatnak vele 3 gólt, mert megérdemelné azt a fránya aranycipellőt! Go "boxos", go! 

Ide olyan játékosok kellenek akik kihajtják a belüket, támadóként visszajönnek védekezni és sötöbö....
A svéd nem ilyen. Tudása nagy, de nem egy küzdő tipus.
A svéd nem ilyen. Tudása nagy, de nem egy küzdő tipus.
Komolyan mondom nem értelek titeket. Minek Ibrát pont Eto helyére tenni.Messa írta:Nem tudom, nekem annyira nincs ellenemre Ibra. Tudom, hogy milyen dolgai vannak, és hogy milyen játékos.
Én nem ellenzem az idehozatalát, de Eto'o-ról semmi pénzért nem mondanék le. Így persze rögtön felmerül, hogy hova férne be, mikor ott van Bojan a padon.
Szerintem a Pep-ék sem bolondultak meg, Eto'o-t nem fogják szvsz eladni.
Én nem vitatom Ibra tudását, hiszen egy technikailag borzasztóan képzett játékosról van szó.
Viszont egy ilyen szezon után Samutól megválni...
Rájukbízom.
Játszhat a bal oldalon is Henry helyén akinek valjuk be nincsen sok már hátra a 31 évével.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem tudom, nekem annyira nincs ellenemre Ibra. Tudom, hogy milyen dolgai vannak, és hogy milyen játékos.
Én nem ellenzem az idehozatalát, de Eto'o-ról semmi pénzért nem mondanék le. Így persze rögtön felmerül, hogy hova férne be, mikor ott van Bojan a padon.
Én nem vitatom Ibra tudását, hiszen egy technikailag borzasztóan képzett játékosról van szó.
Rájukbízom.
Rájukbízom.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Kár, hogy nem játszanak. Alves sérült, ha jól tudom. Messi meg megy Argentínába. Meccse lesz. Mikor, azt nem tudom. A jövő héten valamikor. Messi 4. lesz a spanyol bajnokság góllövő listáján. Pár meccsen ugye nem játszott. A real madrid egyik támadójának 20 gólja van. Messinek 23. Eto remélem, gólt fog rúgni.HAnonymus írta:A nagycsapattal megyünk La Corunába (csak Messi és Alves marad itthon, ők szerintem még nem józanodtak ki), remélem még egyszer utoljára csoda történik és visszaelőzi Forlánt. Baromira megérdemelne egy egyéni címet.
Nem hinném, hogy nem józanodtak ki, bár ki tudja.
Forlán 31 - Eto'o 29
Jó lenne, ha valahogy Eto'o kaparintaná meg a gólkirályi címet, amivel valószínüleg az Aranycipő is együtt járna.
Hajrá Eto'o!
Jó lenne, ha valahogy Eto'o kaparintaná meg a gólkirályi címet, amivel valószínüleg az Aranycipő is együtt járna.
Hajrá Eto'o!

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
- westerngom
- Entrenador del Barça
- szerintem itt a PONT! illetve lassan belefáradhatnánk ebbe a témába, hogy Samu elmegy és ki jön helyette, mert ez már dögunalmas szájtépés!cps46 írta:Felőlem akár lehet Ibrahimovic 5 klasszissal jobb játékos Eto'o-nál. Nem érdekel. A lényeg, hogy Samu a MIENK, és a legjobb helyen van itt. Ráadásul a pályán az a pozíció neki van kitalálva.
Az meg a világ legnagyobb hülyesége, hogy egy 150 gólos Barçában könnyű ennyi gólt szerezni. Inkább azért rúgtunk ennyit, mert Eto'o elég sokat hozzátett a játékával és a góljaival. BL döntőn meg a helyzetkihasználás 1/1 + hajtotta az MU védőit, mint állat, akik elég sokszor hibáztak is emiatt. Ergo megdöglik a pályán a csapatért, amit manapság nem sok középcsatárról mondhatunk el, Ibráról meg pláne nem.

Kicsit inkább sütkérezzünk a dicsőségben, mint, hogy mindig a felhőt keressük az égen!

mivel a döntő előtt én is hangot adtam annak a véleményemnek(is), hogy Eto'o gólképtelenségi sorozata akár a vesztünket is jelentheti, itt az idő, hogy most kalapot emeljek előtte!!!
persze az is tény hogy ( mondjuk így:megjósoltam) reális lehetőségként kezeltem miszerint éppen itt jöhet a változás és hál' istennek bejött!
sokadszor megnézve a gólt most csak Eto'o szemszögéből: félelmetes, hogy mennyire tökéletesen alakult minden!
-az akció szélsebes volt
-a lövőcsel rendkívüli ütemérzékkel jó időzítéssel
- a lövés a lehető legutolsó még hatásos pillanatban, kellő erővel, jól helyezve és az éppen alkalmas rúgó technikával!
-most megkapta az égiek segítségét is(talán) azért mert néhány centin és tized másodpercen múlott, hogy a kapus lába nem úgy ér hozzá, hogy a lövés kipattanjon. azért mondom hogy talán mert inkább a fent felsoroltak természetes következménye a gól és nem a szerencséé.
ha így "dolgozna" a Deportívo ellen is még nincs veszve az a gólkirályság!
persze az is tény hogy ( mondjuk így:megjósoltam) reális lehetőségként kezeltem miszerint éppen itt jöhet a változás és hál' istennek bejött!
sokadszor megnézve a gólt most csak Eto'o szemszögéből: félelmetes, hogy mennyire tökéletesen alakult minden!
-az akció szélsebes volt
-a lövőcsel rendkívüli ütemérzékkel jó időzítéssel
- a lövés a lehető legutolsó még hatásos pillanatban, kellő erővel, jól helyezve és az éppen alkalmas rúgó technikával!
-most megkapta az égiek segítségét is(talán) azért mert néhány centin és tized másodpercen múlott, hogy a kapus lába nem úgy ér hozzá, hogy a lövés kipattanjon. azért mondom hogy talán mert inkább a fent felsoroltak természetes következménye a gól és nem a szerencséé.
ha így "dolgozna" a Deportívo ellen is még nincs veszve az a gólkirályság!
-
- Entrenador del Barça
Felőlem akár lehet Ibrahimovic 5 klasszissal jobb játékos Eto'o-nál. Nem érdekel. A lényeg, hogy Samu a MIENK, és a legjobb helyen van itt. Ráadásul a pályán az a pozíció neki van kitalálva.
Az meg a világ legnagyobb hülyesége, hogy egy 150 gólos Barçában könnyű ennyi gólt szerezni. Inkább azért rúgtunk ennyit, mert Eto'o elég sokat hozzátett a játékával és a góljaival. BL döntőn meg a helyzetkihasználás 1/1 + hajtotta az MU védőit, mint állat, akik elég sokszor hibáztak is emiatt. Ergo megdöglik a pályán a csapatért, amit manapság nem sok középcsatárról mondhatunk el, Ibráról meg pláne nem.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Én azt mondom,hogy Ibra játéktudásilag a Világ Top5-ben bennevan ,akárki akármit mond.
Bődületes erő, pontosság,testi erő,helyzetkihasználás,gyorsaság.
Viszont egy tuskó paraszt,és ezért semmiképp se jöjjön ide. kész.
Bődületes erő, pontosság,testi erő,helyzetkihasználás,gyorsaság.
Viszont egy tuskó paraszt,és ezért semmiképp se jöjjön ide. kész.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
szntem is kacsa,de a kiidézett rész, SZERINTEM nagy hülyeség. Ibra egy ősparaszt,de játékintelligenciában szerintem egyáltalán nincs Eto'o mögött. ettől még nem kell ide, főleg nem Eto'o helyet.cruyff írta: játékintelligenciában (is) kb 3 klasszissal veri a svédet...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
A nagycsapattal megyünk La Corunába (csak Messi és Alves marad itthon, ők szerintem még nem józanodtak ki
), remélem még egyszer utoljára csoda történik és visszaelőzi Forlánt. Baromira megérdemelne egy egyéni címet.

-
- Entrenador del Barça
A sportforumon írta valaki, hogy állítólag Ibráért 60 millát ajánlottunk, vagy 20 millát + Eto'o-t... szóval még mi fizetnénk Eto'o mellett....
egyszóval, magyarul ez TUTI KACSA. Eto'o úgy zárt cirka 30 bajnoki góllal, hogy nem ment neki a játék tavasszal... játékintelligenciában (is) kb 3 klasszissal veri a svédet...

VISCA EL BARCA!
hetekig nem lőtt gólt, de a legfontosabb pillatanban mégiscsak ő talált be. ha az nem lett volna gól, aligha hiszem, hogy ilyen 'könnyen' ment volna a döntő. Szép volt Samu, csak maradj nálunk 

ser del Barça es el millor que hi ha
Ez egy ökörség. Ibra ide?
Eto'o-t sokkal többre tartom mint sportolót, mint embert egyaránt.
Miért adnák el egy ilyen jó szezonja után?
Marha nagyot csalódnék a BARCA vezetőségében, ha ilyet meglépnének.
Eto'o-t sokkal többre tartom mint sportolót, mint embert egyaránt.
Miért adnák el egy ilyen jó szezonja után?
Marha nagyot csalódnék a BARCA vezetőségében, ha ilyet meglépnének.
Hajrá Barca! És a Honda!
-
- Llegenda del Barça
nagyon bízom benne, h ez az egész csak egy rossz vicc és nem fogják azt a taknyot idehozni, pláne nem az idényenként masszivan harminc körül termelő samu helyére. ha mégis megtennék, akkor laportáék egy kumma nagy mínusszal zárnák a barcelonai pályafutásukat, legalábbis nálam. és mindezt így a jelenlegi kánaán után.... idehoznák ibrahimovicsot, hogy aztán arra várjunk, h mikor kínálja fel a répáját az a gyökér a saját közönségének...? bahhhhh...
na de inkább az a tuti, h vmelyik itáliai újságírónak agyára ment a grappa egy kicsit.
na de inkább az a tuti, h vmelyik itáliai újságírónak agyára ment a grappa egy kicsit.
PUYOL-XAVI-INIESTA
áhhh.....sasi1 írta:Ha a Tv2 írja akkor komoly.manuel írta:Most irta a TV2 hogy a Barca tényleg megakarja venni Zlatant ez most tényleg komoly?????????????
Ők nagyon közel vannak a tűzhöz.

Ha a Tv2 írja akkor komoly.manuel írta:Most irta a TV2 hogy a Barca tényleg megakarja venni Zlatant ez most tényleg komoly?????????????
Ők nagyon közel vannak a tűzhöz.
Most irta a TV2 hogy a Barca tényleg megakarja venni Zlatant ez most tényleg komoly?????????????