Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én úgy tudom, hogy csak azért adták kölcsön a Milannak, hogy az olaszokkal eddzen. Meg amúgy se biztos, hogy beférne a Milanba.socio66 írta:Nem úgy volt hogy most játszik is? az elmúlt évekkel ellentétben..Los Banditos írta: Csak azért, hogy ott eddzen. Játszani egy percet sem fog.
a Milan szerződteti David Beckhametsocio66 írta:Nem úgy volt hogy most játszik is? az elmúlt évekkel ellentétben..Los Banditos írta: Csak azért, hogy ott eddzen. Játszani egy percet sem fog.
Nem úgy volt hogy most játszik is? az elmúlt évekkel ellentétben..Los Banditos írta: Csak azért, hogy ott eddzen. Játszani egy percet sem fog.
Csak azért, hogy ott eddzen. Játszani egy percet sem fog.bowlinggolyo írta:Hallotátok h Beckham az AC Milanhoz fog menni januártól?
LG írta:Miért lenne már megálapithatatlan melyik a jobb a csapatA jobb csapat nálam az, amelyik jobb játékosokból áll, jobban játszik, eredményesebb, és ebben az esetben ez az Inter.
Vagy most akkor pl. a Barca nem jobb csapat mint a Fradi, vagy ezt igy nem lehet megálapitani, vagy mi van![]()
A JOBB szó rossz erre, de azt meg lehet állapítani,hogy melyik a nagyobb csapat, az pedig az Inter, ha mindent összevetünk. szntem így érthetőbbbarca99 írta:Jáááj, ne csináld már!LG írta:Azt hiszem, a tegnapi meccs megmutatta, h mi reális helyzet. Nagyon jól esett a gyenge gyomromnak a tegnapi meccs, Ibra megint megmutatta, h magasan a világ legjobb csatára, nincs hozzá fogható.
Azt meg már régóta mondom, h a Romának kell egy normális kapus, mert ez a Doni egy vicc.
A hsz lényege nem az volt, hogy ki van jobb formában. Most őszintén: hogyan lehet ilyet megállapítani, hogy melyik a jobb csapat?
Egy szóval nem írtam, hogy jobb vagy rossz csapat egyik vagy másik. A jelenlegi formáról sem írtam. Annyit írtam, hogy szvsz megállapíthatatlan, hogy melyik a jobb csapat.
Na de majd az Inter - ASR után megnézzük mi a helyzet.![]()
Jáááj, ne csináld már!LG írta:Azt hiszem, a tegnapi meccs megmutatta, h mi reális helyzet. Nagyon jól esett a gyenge gyomromnak a tegnapi meccs, Ibra megint megmutatta, h magasan a világ legjobb csatára, nincs hozzá fogható.
Azt meg már régóta mondom, h a Romának kell egy normális kapus, mert ez a Doni egy vicc.
Esetleg olaszéknál a legjobb az meg hogy magasan azt te sem gondolhattad komolyan. Torres,Villa,Drogba és még Eto'o is jobb mint ez a undorító embermaradvány. Ronaldo-val mehet kezet fogni...LG írta: Ibra megint megmutatta, h magasan a világ legjobb csatára, nincs hozzá fogható.
Azt hiszem, a tegnapi meccs megmutatta, h mi reális helyzet. Nagyon jól esett a gyenge gyomromnak a tegnapi meccs, Ibra megint megmutatta, h magasan a világ legjobb csatára, nincs hozzá fogható.barca99 írta:Felesleges rápörögni a témára LG, szerintem egy szubjektív fasság, hogy melyik a jobb csapat. Így kijeleneteni, amiért most a 14. helyen vannak? Ugyanmár... 89-2004?LG írta:Miért, ne mond már, h a Roma jobb csapat, ugyan. Kaka az egész, ott viritanak a 14. helyen.Szóval lehet itt fejtegetni, egy ilyen kijelentés szvsz egyértelműen hülyeség. Nem mellékesen az eredmény még lehet, hogy nem minden.
Viszont egy Inter drukkernek úgy sem tudom bemagyarázni, hogy a csapata szr.
nem baj én az Internekvilmso94 írta:Én Milannak szurkolok nem az Internek.kleno04 írta:huhúúúúúúúúú
én is most nézem nagyot játszik az Inter csak így tovább
Én Milannak szurkolok nem az Internek.kleno04 írta:huhúúúúúúúúú
én is most nézem nagyot játszik az Inter csak így tovább
sport2szajko írta:Most megy az Inter-Roma bakker ááááá hol adja??