Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És vajon azt írta a vicces gyerek, hogy mmm, milyen rosszul játszik ma a francia? Vagy hogy ma se tesz hozzá semmit a támadójátékhoz?LG írta:Sőt, még akkor is kapott kritikát vmi vicces gyerektől, amikor egyátalán nem játszott
Én sem értem, miért Henry lett elővéve. Én a védelmet venném elő, hiszen miattuk kerültünk 2 gólos hátrányba, amely akár több is lehetett volna, a Betisnek szinte minden támadásában ott volt veszély.messi6502 írta:
Jah és szerintem nem véletlen, hogy a fél fórum Henryt veszi elő, vagy szerinted ez 1 összeesküvés?...
Volt 10 elfutása bal oldalt, 5 oldalháló, 5 bedobás másik oldalt, nagyszerű teljesítmény..
Szívemből szóltál. Én már párszor megvívtam ezt a szélmalomharcot...sikertelenül.Mikaos írta:Én úgy képzelném el a drukkolást, hogy csapatunk minden olyan tagját, akin látszik az elszántság, a küzdelem, a jó mérleg, a gyakori jó játék megbecsülöm, és nem várok arra a pillanatra, hogy mikor szóljam le a teljesítményét. Szerintem ez lenne az alap. Aki engem Henry-elvakultsággal vádolt, helytelenül teszi...inkább úgy kéne fogalmaznia: Barca-elvakultság. Mindenféle igazságtalan vádnál felszólalok, legyen az Cáceres, Henry, Puyol, stb kapcsán.
Nem tudom megérteni ezt a viselkedést, szégyenletesnek tartom, ami itt az Henry topikban folyik.
És még egyszer mondom: nem a kritizálást tartom elítélendőnek (hisz ez természetes!), hanem az állandó jellegű, igazságtalan keverést-kavarást, csűrést-csavarást.
Ennyi erővel minden rosszul játszó játékosnál izzania kéne a topikoknak MINDIG, de érdekes módon: csak az Henry topik izzik maximális hőfokon. Lassan ott tartunk, hogyha 5 percet játszik, akkor is lesz itt valamilyen negatív hozzászólás.
Ezt nem tartom egészséges szurkolásnak, és ezért mindig fel fogok szólalni. Tisztességes szurkolást!...ennyit kérek. Elvégre mindannyian ugyanannak a csapatnak szorítunk, és annak játékosainak. De észre kell vennie magát pár embernek. Nincs szükség bűnbakok kikiáltására, főleg nem mindig ugyanarra!!!
Mondjuk ilyen avatarral, és ilyen névvel nem is csodálkozom hogy ilyen hülye válaszokat adszt.henry5511 írta: Erre meg egy már sokszor leírt mondattal tok válaszolni...Iniesta hány gólt lőtt?
itt a gond. ill itt kezdődik!Barcaman14 írta:Nem lehet az egész meccset henry nykába varrni!!Eddig amikor sorra nyertük a meccseket jo jatekkal mindenki azt mondta hogy ez egy remek gárda amely csapatként müködik együtt!Most gyengén jáccottunk de nem csak Henry ha nem a csapat!Nem egy ember hanem a csapat!!
És azthiszem, ennek megfelelően ezt senki nem is tette meg.Barcaman14 írta:Nem lehet az egész meccset henry nykába varrni!!
t.henry5511 írta:Én az idényre gondoltam nem erre a meccsre
t.henry5511 írta:Hány gólpasszt adott MA Iniesta,ill hányszor ívelt be Messi?
Hmm..danko94 írta:Na ne mond h Henry nem volt veszélyes!!! AZ amikor átvette megcsinálta a lövőcselt és utánna arövidre lőtt az neked nem volt veszélyes???
Arra a lövésére gondolsz,amelyiket 3 hangya tolta és 4 húzta?danko94 írta:AZ amikor átvette megcsinálta a lövőcselt és utánna arövidre lőtt az neked nem volt veszélyes???
mármint egyikükét sem lehetett élvezni, de mindketten veszélyesek voltak? Asszem rosszul értem.takivini írta:Nem. Nem.lionelmessi19 írta:Henry játékát lehetett élvezni? És Iniestáét?
Henry veszélyesen játszott? És Iniesta?
Igen. Igen.