2009.02.15. 10:59:54
Már tényleg nem találok lassan más magyarázatot, mint hogy nem bírjátok felfogni, légyszi cáfoljatok rá. Még 100adszor (azthiszem ebből a kifejezésből most fogyott el a 'költői túlzás') is leírom: Henry mindig kap kommnetárt, akár jól játszik, akár rosszul, az meg pláne mind1 hogy a csapat többi tagja hogyan.
Egyébként nyilván egyszerű megint csak beírni, hogy jajj mért bántjuk szegényt újra, de ha vennétek a fáradtságot, és körülnéznétek, látnátok hogy más is kapott kritikát bőven.
Fater tegnap nem volt, most nézi felvételről. Szerintem az utsó 30 percre leülök mellé, kijegyzetelem Henry összes mozdulatát. Hogy milyen szituáció volt, mit lehetett volna kihozni belőle, és mit csinált a francia végül. Bár lehet hogy teljesen felesleges, mindenki látta hogy tegnap milyen autocenzúra volt, totális nulla. De hát most se nagyon arról beszéltetek, csak sírtok. Könyörgöm, szokjátok már meg... én nem tolerálok egy Cáceresnek, Henrynek, Keitának, Guddynak úgy egy rossz játékot, mint Eto'onak, Alvesnek, Messinek vagy akár Valdesnek.
Egyszerűen ők már sok örömet okoztak nekem, előbbiek viszont közel sem annyit. Ennek tetejébe Henrytől majdnem folyamatosnak mondható rossz játékot látok, a bal szélről legalábbis mindenképp. Ráadásul az említettek közül ő az abszolút szélsőség, mert rengeteget játszik, olyan kedvenceim kárára sokszor mint Touré, Iniesta, Busquets, és igazság szerint Hleb és Bojan is kaphatna több lehetőséget, nem lennének rosszabbak ott szélen, mint a francia. Sőt.
Henrynek csak a középtáj való.
Egyébként megállhatnám, hogy legalább én ne írjak, de mostmár sokan mársok is írnak erről, lehet hogy még kevésbé mérsékelten mint én, de nem megy. Elég nagy késztetést érzek, mert állandó vitám van erről. Az önkontrollom szerintem így is óriási, néha olyan válaszok jönnek... amikor 100adszor ugyanaz, aminek semmi köze ahhoz amit írtam(tunk) ... szal kell némi önfegyelem. Főleg hogy nemnagyon van hibalehetőség, nekem példát kéne mutatni. A többieknél csak törlöm ha megcsúszik a kezük az elküld fölött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Andris 2009.02.15. 11:11:37-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila