Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.02.15. 13:29:53

Csereként állt be tegnap, nem igazán találta a ritmust, noha pici szerencsével gólt szerezhetett volna. Ennyi, nem kell túldramatizálni. Azt meg egyáltalán nem értem, hogyan MERÜLHET FEL HOGY AZ EDDIG HARMATGYENGE HLEB többet tudna a balon nyújtani. Mi alapján lehet erre következtetni? Mi az a momentum, ami ezt sugallja? Komolyan érdekel.
Vicc.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.15. 11:14:28

LG írta:Sőt, még akkor is kapott kritikát vmi vicces gyerektől, amikor egyátalán nem játszott :roll:
És vajon azt írta a vicces gyerek, hogy mmm, milyen rosszul játszik ma a francia? Vagy hogy ma se tesz hozzá semmit a támadójátékhoz?
Nem emlékszem, de még az is lehet hogy én voltam. Nem lepődnék meg, ha írtam vna már olyat, hogy 'nalátjátok, mennyivel jobb ott Iniesta' (pl).
Noés? Ez az a a hely, ahol erről is folyik a véleménycsere. De nem emlékszem ilyenre, részemről legalábbis.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.15. 11:12:57

Tegnap Villa pont olyan gólt lőtt, amilyet Henrynak kéne. Bal oldalon tolt egyet befelé, és szépen elcsavarta a hosszúba. Mondjuk ránk amúgy is jellemző, hogy sokan laposan lőnek, számomra érthetetlen, hogy miért.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.15. 11:05:44

Sőt, még akkor is kapott kritikát vmi vicces gyerektől, amikor egyátalán nem játszott :roll:
Andris
Adminisztrátor

2009.02.15. 10:59:54

Már tényleg nem találok lassan más magyarázatot, mint hogy nem bírjátok felfogni, légyszi cáfoljatok rá. Még 100adszor (azthiszem ebből a kifejezésből most fogyott el a 'költői túlzás') is leírom: Henry mindig kap kommnetárt, akár jól játszik, akár rosszul, az meg pláne mind1 hogy a csapat többi tagja hogyan.

Egyébként nyilván egyszerű megint csak beírni, hogy jajj mért bántjuk szegényt újra, de ha vennétek a fáradtságot, és körülnéznétek, látnátok hogy más is kapott kritikát bőven.

Fater tegnap nem volt, most nézi felvételről. Szerintem az utsó 30 percre leülök mellé, kijegyzetelem Henry összes mozdulatát. Hogy milyen szituáció volt, mit lehetett volna kihozni belőle, és mit csinált a francia végül. Bár lehet hogy teljesen felesleges, mindenki látta hogy tegnap milyen autocenzúra volt, totális nulla. De hát most se nagyon arról beszéltetek, csak sírtok. Könyörgöm, szokjátok már meg... én nem tolerálok egy Cáceresnek, Henrynek, Keitának, Guddynak úgy egy rossz játékot, mint Eto'onak, Alvesnek, Messinek vagy akár Valdesnek.
Egyszerűen ők már sok örömet okoztak nekem, előbbiek viszont közel sem annyit. Ennek tetejébe Henrytől majdnem folyamatosnak mondható rossz játékot látok, a bal szélről legalábbis mindenképp. Ráadásul az említettek közül ő az abszolút szélsőség, mert rengeteget játszik, olyan kedvenceim kárára sokszor mint Touré, Iniesta, Busquets, és igazság szerint Hleb és Bojan is kaphatna több lehetőséget, nem lennének rosszabbak ott szélen, mint a francia. Sőt.
Henrynek csak a középtáj való.

Egyébként megállhatnám, hogy legalább én ne írjak, de mostmár sokan mársok is írnak erről, lehet hogy még kevésbé mérsékelten mint én, de nem megy. Elég nagy késztetést érzek, mert állandó vitám van erről. Az önkontrollom szerintem így is óriási, néha olyan válaszok jönnek... amikor 100adszor ugyanaz, aminek semmi köze ahhoz amit írtam(tunk) ... szal kell némi önfegyelem. Főleg hogy nemnagyon van hibalehetőség, nekem példát kéne mutatni. A többieknél csak törlöm ha megcsúszik a kezük az elküld fölött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.02.15. 11:11:37-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.15. 09:31:27

messi6502 írta:

Jah és szerintem nem véletlen, hogy a fél fórum Henryt veszi elő, vagy szerinted ez 1 összeesküvés?...
Volt 10 elfutása bal oldalt, 5 oldalháló, 5 bedobás másik oldalt, nagyszerű teljesítmény..
Én sem értem, miért Henry lett elővéve. Én a védelmet venném elő, hiszen miattuk kerültünk 2 gólos hátrányba, amely akár több is lehetett volna, a Betisnek szinte minden támadásában ott volt veszély.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.02.15. 00:05:08

Mikaos írta:Én úgy képzelném el a drukkolást, hogy csapatunk minden olyan tagját, akin látszik az elszántság, a küzdelem, a jó mérleg, a gyakori jó játék megbecsülöm, és nem várok arra a pillanatra, hogy mikor szóljam le a teljesítményét. Szerintem ez lenne az alap. Aki engem Henry-elvakultsággal vádolt, helytelenül teszi...inkább úgy kéne fogalmaznia: Barca-elvakultság. Mindenféle igazságtalan vádnál felszólalok, legyen az Cáceres, Henry, Puyol, stb kapcsán.
Nem tudom megérteni ezt a viselkedést, szégyenletesnek tartom, ami itt az Henry topikban folyik.
És még egyszer mondom: nem a kritizálást tartom elítélendőnek (hisz ez természetes!), hanem az állandó jellegű, igazságtalan keverést-kavarást, csűrést-csavarást.
Ennyi erővel minden rosszul játszó játékosnál izzania kéne a topikoknak MINDIG, de érdekes módon: csak az Henry topik izzik maximális hőfokon. Lassan ott tartunk, hogyha 5 percet játszik, akkor is lesz itt valamilyen negatív hozzászólás.

Ezt nem tartom egészséges szurkolásnak, és ezért mindig fel fogok szólalni. Tisztességes szurkolást!...ennyit kérek. Elvégre mindannyian ugyanannak a csapatnak szorítunk, és annak játékosainak. De észre kell vennie magát pár embernek. Nincs szükség bűnbakok kikiáltására, főleg nem mindig ugyanarra!!!
Szívemből szóltál. Én már párszor megvívtam ezt a szélmalomharcot...sikertelenül.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.02.15. 00:02:38

Én úgy képzelném el a drukkolást, hogy csapatunk minden olyan tagját, akin látszik az elszántság, a küzdelem, a jó mérleg, a gyakori jó játék megbecsülöm, és nem várok arra a pillanatra, hogy mikor szóljam le a teljesítményét. Szerintem ez lenne az alap. Aki engem Henry-elvakultsággal vádolt, helytelenül teszi...inkább úgy kéne fogalmaznia: Barca-elvakultság. Mindenféle igazságtalan vádnál felszólalok, legyen az Cáceres, Henry, Puyol, stb kapcsán.
Nem tudom megérteni ezt a viselkedést, szégyenletesnek tartom, ami itt az Henry topikban folyik.
És még egyszer mondom: nem a kritizálást tartom elítélendőnek (hisz ez természetes!), hanem az állandó jellegű, igazságtalan keverést-kavarást, csűrést-csavarást.
Ennyi erővel minden rosszul játszó játékosnál izzania kéne a topikoknak MINDIG, de érdekes módon: csak az Henry topik izzik maximális hőfokon. Lassan ott tartunk, hogyha 5 percet játszik, akkor is lesz itt valamilyen negatív hozzászólás.

Ezt nem tartom egészséges szurkolásnak, és ezért mindig fel fogok szólalni. Tisztességes szurkolást!...ennyit kérek. Elvégre mindannyian ugyanannak a csapatnak szorítunk, és annak játékosainak. De észre kell vennie magát pár embernek. Nincs szükség bűnbakok kikiáltására, főleg nem mindig ugyanarra!!!
Mihu
Director del Fútbol

2009.02.14. 23:51:18

t.henry5511 írta: Erre meg egy már sokszor leírt mondattal tok válaszolni...Iniesta hány gólt lőtt?
Mondjuk ilyen avatarral, és ilyen névvel nem is csodálkozom hogy ilyen hülye válaszokat adsz :D

De nézzük csak.

Először leírod hogy ma, utána meg hogy nem a mai játékára érted, hanem az egész idényre. Viszont ha az egész idényre nézed a teljesítményüket, akkor miért akarod érvként felhozni azt, hogy Henry több gólt rúgott mint Iniesta? Te is tudod jól hogy Iniesta hónapokig sérült volt. Vagy elvárod hogy sérülten is játszon, vagy hogy gólokat rúgdosson úgy hogy a pályán sincs? Érdekes gondolatmenet, az egyszer biztos.

Nem szidom Henry-t, mert nagyon de nagyon szeretem, és még mindig úgy látom, hogy jobb nekünk úgy, hogy ha Ő balszélen van, Iniesta meg középen. De ebben valószinűleg az is közre játszik, hogy nem látom azt, hogy a középpálya közepén Busquets tudná hozni azt a játékot amit Iniesta. Egyszerűen nem szimpatizálok a sráccal, az átigazolási kampánya óta. De már előtte is megvoltak a fentartásaim Vele kapcsolatban. Nem igazán értem hogy miért mondják sokan hogy húúúú de mekkora játékos meg így meg úgy. De ez az Henry topic, úgyhogy Busi téma lezárva.
baas11
Entrenador del Barça

2009.02.14. 23:31:04

Tudom ,emlékszem ... csak ilyen helyzetben(idő,hátrány) kitől ha nem egy ilyen Rutinos klasszis csatártól várható el h ha helyzetbe kerül kihasználja,ha nem tőle...? és nem mondjuk a 18éve Bojantol várnám el,vagy neki legalább is van mentsége...!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.02.14. 23:29:38

De azért ez mégiscsak túlzás.
Mindenki hőzöng, sz@r ez az Henry, még arra sem jó, hogy "Henke cipőjét fényesre nyalja."
"El kéne adni egy zsák piros pöttyös gumilabdáért."
Aztán beindul a szekér, rugdossa a gólokat. A fórum kezd megbékélni vele, még Vé Tamás is.
Ma becserélik. Úgy megy neki, mint politikusnak az igazmondás. Iniesta "brillírozik". Ja, igen... megforgatott pár védőt, de gólhelyzetbe egyszer sem tudott hozni senkit. A büntinél meg szépen elfeküdt.
Ismét a régi nóta, fikázzuk csak, mert a rekordokat döntögető csapatunkból olyannagyondurvánkilógamihasznája.

Áh, komolyan mondom nem értem az ittenieket. Álves szerintem élete legszarabb meccsét játszotta. Mégis mindenki - már megint - de meg sem lepődöm - Henry-t küldi el szörfdeszkát árulni...

Na mind1.
Titinho
Director del Fútbol

2009.02.14. 23:28:36

A mai meccsen én sem voltam elégedett a játékával, dehát bumm...nem jött neki össze. De nem játszott rosszabbul mint Iniesta a bal szélen. Ini is csak az alapvonalig tudta levinni a labdát, esélye nem volt helyzetbe hozni bárkit is. Hülyeség volt mindkettőjük részéről az alapvonalról osztogatni...halott ügy az egész. Iniesta a legjobb teljesítményt a középpályán tudja nyújtani és ott is érzi jól magát. Kész...neki ott a helye.

Majd az Espanyol ellen már jobban fog menni neki kezdőként és remélem sikerül majd betalálnia is. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Andris
Adminisztrátor

2009.02.14. 23:27:07

Az az érzésem, hogy lövések tekintetében továbbra sincs kellő gyakorlás ezdésen. :)
Ugyanis másnál is felfedezhetőek ilyesfajta hiányosságok..
- József Attila
danko94
Entrenador del Barça

2009.02.14. 23:23:03

A témától eltekintve. Engem Henry-val kapcsolatba egy dolog zavar és ezt soha nm fogom megérteni sztem. Hogy lehet az aki korábban 25-30 méterről gond nélkül (izomból v csavarva laposan vagy magasan szal ahogy akarta) lőtte be szabadrúgásokat annak 2 éve 16 méternél messzebről csak 1 normális lövése volt és egyszerűen nem tud lőni sehonnan? Azt megértem h öregszik és lassul, v kopik a technikája nem cselez annyit, de azt h elfelejt lőni az nem tom elképzelni. Ezt a mai ziccerét 2-3 éve úgy vágta volna be ahogy akarja de most alig találta el. Az annyira nem zavar h nem cselezi ki a védőit vagy elpattan tőle a labda vagy az h nem jók a beadásai mert ez megesik de ezt nem tom felfogni. Havalaki meg tudja magyarázni h mitől felejethetett el lőni az írjon!

Ezen a videón pontosan látszik h milyen lövőtechnikája van:

http://www.youtube.com/watch?v=Q1_yJfnLGyY
Nézzétek meg 1:30-nál van egy olyan gólja amikor bal odalról megveri a védőjét és könyörtelenül beveri, na ezeket nagyon hiányolom tőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2009.02.14. 23:27:54-kor.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.14. 23:04:13

baas11, azért tegyük hozzá, ha már ezért vettük, hogy MA nem sikerült. Meg volt már máskor is ilyen, de döntött már el meccset az, hogy klasszis módon fejezte be amit kellett.

Jó példa, és nem az egyetlen, erre a Villareal elleni gólja. Profi megoldás, és 1-2re nyertünk is ezzel a góllal.
- József Attila
titán
Barça B

2009.02.14. 23:03:47

Valszeg azért van többször terítéken a "rossz" meccsek után mert kirívóan elüt a játékstílusa a Barcáétól (ez tény).. egyértelműen nehéz elítélni mert nagynevű, nagymúltú sztárjátékos (nem egy Oleguer szintű akinél egyöntetű volt a vélemény)..
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.14. 23:03:17

Barcaman14 írta:Nem lehet az egész meccset henry nykába varrni!!Eddig amikor sorra nyertük a meccseket jo jatekkal mindenki azt mondta hogy ez egy remek gárda amely csapatként müködik együtt!Most gyengén jáccottunk de nem csak Henry ha nem a csapat!Nem egy ember hanem a csapat!!
itt a gond. ill itt kezdődik!

szntem senki nem azt írta,h miatta lett x!

csak azt ami ezen a meccsen nagyon feltűnt...tucatnyi lehetőség, hogy kihozzon valamit a szituból,és egyszer sem sikerült. messi magára vonta az embereket, a lasztit kitette Henryhoz, akinek egy védőt kellett volna megvernie, nem egyszer. rossz megoldásokat választ, lövései meg a legritkább esetben erősek és pontosak. pedig sokszor az egyik is elég lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2009.02.14. 23:04:11-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
baas11
Entrenador del Barça

2009.02.14. 23:01:00

Az még hagyján, de volt egy óriási helyzete... és nem az a baj h nem rugta be ,hanem h hogy nem rugta be??megint gyengén oda Ricardo jobb kezéhez , pedig egy Thierry Henry beáll csereként és egy ilyen helyzetet kegyetlenül bevarr,és eldönti a meccset ,legalább is én ezt várom el egy ilyen szintű csatártól ! Az hogy h játszik mint szélső támadó,már túl van tárgyalva ....de mint világbajnok csatár(nem ugy mint Bojan) az ilyen helyzetet,hátrányban,feszültségben be kell tudjon rugni...ezért vettük!nem sikerült
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Andris
Adminisztrátor

2009.02.14. 23:00:57

Barcaman14 írta:Nem lehet az egész meccset henry nykába varrni!!
És azthiszem, ennek megfelelően ezt senki nem is tette meg. :)
- József Attila
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.02.14. 22:57:05

Nem lehet az egész meccset henry nykába varrni!!Eddig amikor sorra nyertük a meccseket jo jatekkal mindenki azt mondta hogy ez egy remek gárda amely csapatként müködik együtt!Most gyengén jáccottunk de nem csak Henry ha nem a csapat!Nem egy ember hanem a csapat!!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
messi6502
Jugador del Barça

2009.02.14. 22:50:51

t.henry5511 írta:Én az idényre gondoltam nem erre a meccsre

Erre csak ennyit:
t.henry5511 írta:Hány gólpasszt adott MA Iniesta,ill hányszor ívelt be Messi?

Jah és szerintem nem véletlen, hogy a fél fórum Henryt veszi elő, vagy szerinted ez 1 összeesküvés?...
Volt 10 elfutása bal oldalt, 5 oldalháló, 5 bedobás másik oldalt, nagyszerű teljesítmény..
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
titán
Barça B

2009.02.14. 22:50:45

Henry nem jó a szélen.. kell vkit leasingelni a helyére a nyáron! Ini helye a kp.. Henry meg jó lesz Eto'o cseréjének (ha marad).

A statisztikára nem adok.. Henry eredménye főleg abból adódik, h zseniálisan szolgálják ki a csapattársak.. a játékstílusa pedig egyszerűen nem illik a Barcába! Eto'o egyértelmű előnyt élvez a posztján mert az eredményessége mellett kiválóan hozza magát helyzetbe.. Titi meg szörnyen körülményes, rendesen leizzadok ha nála van a laszti!
Andris
Adminisztrátor

2009.02.14. 22:50:34

danko94 írta:Na ne mond h Henry nem volt veszélyes!!! AZ amikor átvette megcsinálta a lövőcselt és utánna arövidre lőtt az neked nem volt veszélyes???
Hmm..
Volt egy helyzet, amit láttam. Egyetlen egy, amiből azt gondoltam, lehet valami veszélyes még a csere után is a balszélről. Volt egy jó kis lövőcsel, aztán egy olyan hazagurítás, amihez erőben és helyezésben foghatót utoljára Firenzében láttam élőben, amikor a kapusedzőnk a sérülésből épp felépült Jorquérának dobálta a labdát a mérkőzés előtti melegítésen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.02.14. 22:54:35-kor.
- József Attila
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.14. 22:48:52

danko94 írta:AZ amikor átvette megcsinálta a lövőcselt és utánna arövidre lőtt az neked nem volt veszélyes???
Arra a lövésére gondolsz,amelyiket 3 hangya tolta és 4 húzta? :roll:
.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.14. 22:48:08

takivini írta:
lionelmessi19 írta:Henry játékát lehetett élvezni? És Iniestáét?
Henry veszélyesen játszott? És Iniesta?
Nem. Nem.
Igen. Igen. :roll:
mármint egyikükét sem lehetett élvezni, de mindketten veszélyesek voltak? Asszem rosszul értem.
- József Attila
Lezárt