Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes.Csak az fura h most szóbahoztak minket megint Benzemával a madrid addig csendben volt,dehogy megint érdeklődünk iránta kell a madridnak is mindenféleképpen.grecki írta:A Madrid legalább olyan régóta meg akarja szerezni Benzemát, hagyjuk már ezt a "szemét Madrid" nyilas dumát.norbert55 írta:Mekkora görény a madrid.Amikor szóbajött megint Benzema egybőől nekik is kell,nehogymá a miénk legyen.Tartsuk meg Eto'o-t és kész.Ha már Laporta is felhozta a témát...
Te meg végre egyszer menj a saját kút fejed után, gondolkodj, alkoss saját véleményt, ne ússz az árral, mert senki nem vesz komolyan. Hihetetlen, hogy gyakrabban váltogatod a véleményedet, mint az alsógatyáidat.
A Madrid legalább olyan régóta meg akarja szerezni Benzemát, hagyjuk már ezt a "szemét Madrid" nyilas dumát.norbert55 írta:Mekkora görény a madrid.Amikor szóbajött megint Benzema egybőől nekik is kell,nehogymá a miénk legyen.Tartsuk meg Eto'o-t és kész.Ha már Laporta is felhozta a témát...
Szerintem is kacsa, de ha netalántán oda igazol, akkor a Nou Campban nem csak disznófejek fognak felé röpködni.Lionel Messi Fan írta:Sztem kacsa ez a Fabregasos sztori. Nincs az az Isten hogy Fabregas oda igazolna.
Etoról volt szó, nem Adrianórólmessi191 írta:szerited a barca kis csapat?csabimo írta:Mert Adriano után annyira kapkodnakronaldinho369 írta:Ha olyan jó Eto miért nem kell senkinek???
menjen Eto Jöjön Adriano
Te idehoznád a golzsákunk helyett Adriánot? LOL...
És jelenleg 5 nagy klubb van ahova szivesen menne: Arsenal, Mu, Chelsea, Inter, Milan...Na ezért nem egyszerü eladni mert kiscsapatba nem fog szerzödniÉrti? +hozzászokott a sztárfizetéshö...
szerited a barca kis csapat?csabimo írta:Mert Adriano után annyira kapkodnakronaldinho369 írta:Ha olyan jó Eto miért nem kell senkinek???
menjen Eto Jöjön Adriano
Te idehoznád a golzsákunk helyett Adriánot? LOL...
És jelenleg 5 nagy klubb van ahova szivesen menne: Arsenal, Mu, Chelsea, Inter, Milan...Na ezért nem egyszerü eladni mert kiscsapatba nem fog szerzödniÉrti? +hozzászokott a sztárfizetéshö...
Ezt én is őszintén remélem.De nekem már az is sok, amit ebben a cikkben tőle idéztek.Egy katalán nem mondhat ilyet.Ticsi 23 írta:én inkább Hlebnek hiszek, aki azt nyilatkozta, hogy Fabregas mindig szeretettel beszél a Barcáról, úgyhogy szerintem nem tenne ilyet, hogy a Madridba igazolnaculinho írta:http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=77364
Ha ez igaz, akkor felháborító!
én inkább Hlebnek hiszek, aki azt nyilatkozta, hogy Fabregas mindig szeretettel beszél a Barcáról, úgyhogy szerintem nem tenne ilyet, hogy a Madridba igazolnaculinho írta:http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=77364
Ha ez igaz, akkor felháborító!
Mert Adriano után annyira kapkodnakronaldinho369 írta:Ha olyan jó Eto miért nem kell senkinek???
menjen Eto Jöjön Adriano
Mert nehezen megfizethető, amint a cikkben is le van írva. És el tudom képzelni, hogy Samu értésére adta a menedzserének, hogy minden esetleges ajánlatot utasítson el, mert ő maradni szeretne Barcelonában. Lásd tavalyelőtt Saviola példáját.ronaldinho369 írta:Ha olyan jó Eto miért nem kell senkinek???
menjen Eto Jöjön Adriano
Nekem 2 játékos játéka tetszett aze egfyik Pedito a másik pedig Jeffren sztem velük fogunkm ég találkoznimenczel írta:Aki látta mindkét skót meccset attól nagyon szivesen venném a szubjektiv véleményeket az uj igazolásokrol és/vagy a Barca B-sekről. Érdekelne szerintetek ki vált be legjobban, melyik a legköltséghatékonyabb közülük, ill a barca B ből kit láthatunk majd hamarosan fent is