Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zsolti írta:csak az a baj,hogy Ezquerro,meg Luque is balszélsők,nekünk meg jobbszélső kellene,de nagyon.Deco01 írta:Cooltiszo írta:Az is jó megoldás, akkor kell 1 védő még, de Edmilson jó lesz a kezdőbe, én nagyon szeretem. De mondom a védelem legyengébb pontjai a 2 szésőhátvéd. Rengeteg gólt kapunk abból hogy egyszerűen meghaggyuk az ellennek a 2 szélt, ahol úgy viszik fel ált. ahogy akarják ha mi támadunk, és áltában ez van.
Üdv!szerintem szélsövédöknek Miguel és Del Horno kellene,középre + Milito,G.Rodriguez,Luisao,Kompany négyesböl egyvalaki!Jobbszélre Ezquerro,balszélre Luque és ja és kp-ra Van Bommel és kész a csapat!
csak az a baj,hogy Ezquerro,meg Luque is balszélsők,nekünk meg jobbszélső kellene,de nagyon.Deco01 írta:Cooltiszo írta:Az is jó megoldás, akkor kell 1 védő még, de Edmilson jó lesz a kezdőbe, én nagyon szeretem. De mondom a védelem legyengébb pontjai a 2 szésőhátvéd. Rengeteg gólt kapunk abból hogy egyszerűen meghaggyuk az ellennek a 2 szélt, ahol úgy viszik fel ált. ahogy akarják ha mi támadunk, és áltában ez van.
Üdv!szerintem szélsövédöknek Miguel és Del Horno kellene,középre + Milito,G.Rodriguez,Luisao,Kompany négyesböl egyvalaki!Jobbszélre Ezquerro,balszélre Luque és ja és kp-ra Van Bommel és kész a csapat!
Cooltiszo írta:Az is jó megoldás, akkor kell 1 védő még, de Edmilson jó lesz a kezdőbe, én nagyon szeretem. De mondom a védelem legyengébb pontjai a 2 szésőhátvéd. Rengeteg gólt kapunk abból hogy egyszerűen meghaggyuk az ellennek a 2 szélt, ahol úgy viszik fel ált. ahogy akarják ha mi támadunk, és áltában ez van.
Szia Bácsi!Enrique írta:Srác, honnan a lista? Csak úgy magadtól, oder?balboa7 írta:Furcsa hogy a Barca listáján nincs a Barcával kapcsolatba hozott Torres és Joaquin!
Szegény Joakin a Reálba sehol sem lesz.aky01 írta:Joaquin azt nyilatkozta ha nyáron el igazol a betisből a reálba menne csak-spanyolországon belül!!!!!
Ha oda megy akkor nő azok száma akiket nem szeretek!![]()
![]()