Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mér, mit csinálsz, ide jössz, és elviszed a modemet?Badi írta:olvasd el a szabályzatot...ha folytatod a neted is rámehet![]()
Osszel megvertuk oket. Es ha olyan jok miért nem ok vezetik a bajnokságot. A Lyon elkenyi majd oketBoixos írta:pláne nem kell lenézni a milant egy interesnek. majd akkor, ha esetleg egyszer megverik őket![]()
![]()
de van Serie A topik is.
figyelj, ő reálos, ne várd tőle h mindenben egyetért velünk. Realosként természetes h vannak gúnyos hszei. Szerintem egyike a legnormálisabb realosnak...BaRcADINHO10 írta:nem ő basztatta.csak írt egy gúnyos hsz-t és már ez nem egyszer fordult elő.
ennyi.de nem nagyon izgat fel úgyhogy le......m
te még legyél vele![]()
![]()
Megmutatod azt a hsz-t amivel a Barca keretét basztatta?BaRcADINHO10 írta:csak éppen a BARCA keretét basztatta, de mind1.legyél csak vele, király gyerek vagy!
de télleg nemtom mit osztod őt...BaRcADINHO10 írta:na!ügyes vagy!legyél vele!
![]()
![]()
Nyugodjatok már leBaRcADINHO10 írta:nem azon fogok élvezkődni nyugodj meg, h nektek nem megy mert ez nem újdonság.és te meg ne szólj bele, ha nem neked írok te!!!!!!!Raulito írta:Ha kérhetem,ne "parancsolgass",pihenek én eleget.Egy szóval se mondtam h olyan jó lenne a mi keretünk,és télleg nemhiába akarják elengedni a fél csapatot minimum.Addig élvezkődhetsz nyugodtan,amíg ki nem cserélődik és össze nem szokik majd az új gárda,mert így egyhamar nem leszünk túlzottan veszélyesek.
nem azon fogok élvezkődni nyugodj meg, h nektek nem megy mert ez nem újdonság.és te meg ne szólj bele, ha nem neked írok te!!!!!!!Raulito írta:Ha kérhetem,ne "parancsolgass",pihenek én eleget.Egy szóval se mondtam h olyan jó lenne a mi keretünk,és télleg nemhiába akarják elengedni a fél csapatot minimum.Addig élvezkődhetsz nyugodtan,amíg ki nem cserélődik és össze nem szokik majd az új gárda,mert így egyhamar nem leszünk túlzottan veszélyesek.
Ha kérhetem,ne "parancsolgass",pihenek én eleget.Egy szóval se mondtam h olyan jó lenne a mi keretünk,és télleg nemhiába akarják elengedni a fél csapatot minimum.Addig élvezkődhetsz nyugodtan,amíg ki nem cserélődik és össze nem szokik majd az új gárda,mert így egyhamar nem leszünk túlzottan veszélyesek.BaRcADINHO10 írta:te inkább pihenjél. ha olyan jó lenne nem bénáznátok annyit.az arsenáltol kikapni azért elég egő és a mallorcát ne is emlitsük.nemhiába akarják elengedni a fél csapatot!!!!!!!!!!!Raulito írta:Valóban,fantasztikus észrevétel.
te inkább pihenjél. ha olyan jó lenne nem bénáznátok annyit.az arsenáltol kikapni azért elég egő és a mallorcát ne is emlitsük.nemhiába akarják elengedni a fél csapatot!!!!!!!!!!!Raulito írta:Valóban,fantasztikus észrevétel.
Valóban,fantasztikus észrevétel.BaRcADINHO10 írta: DE NEKTEK VISZONT FÉNYES A KERETETEK.MÉGIS KIESTETEK A BL-BŐL IS ÉS A BAJNOKSÁGBAN SEM MUZSIKÁLTOK!!!!!!!!!!!!
DE NEKTEK VISZONT FÉNYES A KERETETEK.MÉGIS KIESTETEK A BL-BŐL IS ÉS A BAJNOKSÁGBAN SEM MUZSIKÁLTOK!!!!!!!!!!!!Cataratas írta:hát azért ez elég gyengus keret ronaldinho+messi kívűl....Barcafan92 írta:Zsolti írta: jobbat találni.igaz tele vannak öreggel,de akkor is.
Én mondok neked egy jobb keretet:
Belletti
Deco
Edmílson
Eto'o
Ezquerro
Giuly
Gabri
Iniesta
Jorquera
Larsson
Marquez
Maxi Lopez
Messi
Motta
Navarro
Oleguer
Puyol
Ronaldinho
Sylvinho
V. Bommel
V.Bronckhorst
Valdes
Xavi
Na ehhez mit szólsz????
hát azért ez elég gyengus keret ronaldinho+messi kívűl....Barcafan92 írta:Zsolti írta: jobbat találni.igaz tele vannak öreggel,de akkor is.
Én mondok neked egy jobb keretet:
Belletti
Deco
Edmílson
Eto'o
Ezquerro
Giuly
Gabri
Iniesta
Jorquera
Larsson
Marquez