Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Barça B
Kis tulzással ismét a régi volt RONALDINHO.Parádézott és visszajött az önbizalma is ami nagyon fontos .Reméllem ujra a régi lessz
.
.
sinyavr6
-
- Director del Fútbol
Rijkaardnak pokoli nagy mázlija lesz, még az is benne van....
Miért mondom?
Mert elveszítjük az eddigi legjobb fomában lévő támadónkat 1 hónapra, de lehet, hogy visszakapja R10-t régi kivitelben. Ma jól játszott és hetek óta apró lépésekkel javul a formája. Így még az is lehet, hogy a hollandusnak mázlija lesz....
Mert, ahogy Messi topicjában is boncolgattuk, ha tényleg kiesik az argentín és a maradék 3 támadónk nem vállalja át Messi terheit, akkor az könnyen a holland állásába kerülhet egy komoly bukás után.
De lehet, hogy az isteni Frank megint megússza.
Miért mondom?
Mert elveszítjük az eddigi legjobb fomában lévő támadónkat 1 hónapra, de lehet, hogy visszakapja R10-t régi kivitelben. Ma jól játszott és hetek óta apró lépésekkel javul a formája. Így még az is lehet, hogy a hollandusnak mázlija lesz....
Mert, ahogy Messi topicjában is boncolgattuk, ha tényleg kiesik az argentín és a maradék 3 támadónk nem vállalja át Messi terheit, akkor az könnyen a holland állásába kerülhet egy komoly bukás után.
De lehet, hogy az isteni Frank megint megússza.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én azért dícsérem mert az idei önmagához képest jó volt.Marci írta:Nem néztem a meccset, és szívesen várnám, hogy értékelje egy olyan is a mai teljesítményét aki szidni szokta vagy akit nem nyűgöz le 2 látványos csel ha nem csinált semmi mást a játékos az egész meccsen.![]()
Eddig egyöntetűen dícséritek, hát remélem igazatok van.
Üde színfolt volt a pályán.
Viszont egy langyos meccsen tette ezt.Szóval nem tudom ez mennyit ér...
Akkor fogom igazán megdícsérni ha "tétmeccsen" is hozza ezt a formát,és hosszútávon.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Marci
- Capitá del Barça
Nem néztem a meccset, és szívesen várnám, hogy értékelje egy olyan is a mai teljesítményét aki szidni szokta vagy akit nem nyűgöz le 2 látványos csel ha nem csinált semmi mást a játékos az egész meccsen.

Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nem vagy elfogultPocsa11 írta:Parádézott...Nincs mese! Egyszerűen lenyűgöző volt(számomra)! Hatalmas kedvvel és lendülettel játszott, gyönyörű passzokat adott és az önbizalma pedig a régi. A gól hiányzott a játékából. Lehet hogy az elfogultság beszél(t) belőllem, de szerintem az idei egyik legjobb meccse volt idén.

De csak azért ez az idei legjobb meccse mert kb idén 5 jó meccse volt...és meg kell erőltetnem magam,h ennyit összezsámoljak

Nagyon bíztató amit ma mutatott...de az odavágón se volt éppen gyenge,viszont az Atletico ellen a gólján kívül nálam 0.
Nagyon jó lenne ha állíndósítani tudna egy Bl formát.
Mindenesetre grat Ronaldinhonak.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Pocsa11
- Jugador del Barça
Parádézott...Nincs mese! Egyszerűen lenyűgöző volt(számomra)! Hatalmas kedvvel és lendülettel játszott, gyönyörű passzokat adott és az önbizalma pedig a régi. A gól hiányzott a játékából. Lehet hogy az elfogultság beszél(t) belőllem, de szerintem az idei egyik legjobb meccse volt idén.
Mondanom sem kell, hogy most neki kell a hátára venni a csapatot! Ha igy fog játszani akkor pedig nem is lesz ezzel gond! Amikor nem volt Messink, akkor is nagyon jók voltunk, most is meg kell oldani! Régen azért voltunk Messi nélkül is jók, mert egyrészt azt se tudtuk hogy ki a srác (kis tulzással) meg volt egy Ronaldinhonk, aki vitathatatlanul isten volt. Reméljük legalább közelít majd ahoz, és akkor incs balhé!
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
R10 ma olyan stílusban focizott, és olyan dolgokat csinált, amik a régi varázslatos játékát idézték. remélem mostmár tényleg belelendül, és újra a világ legjobbja lesz! erre messi kiesésével most fokozottan nagy szükségünk lenne...
A csapat egyik legjobbja volt. Nagyon vseszélyes passzokat adott a balra nézek jobbra rúgom stílusában:D
Nem akarom elszólni, de az már jó jel, ha ennyi trükköt bevállal.. Hajrá Roni!
Nem akarom elszólni, de az már jó jel, ha ennyi trükköt bevállal.. Hajrá Roni!
Barca, Ronaldinho
nem volt rajt hajpánt...ennyi::):):)::)
-
- Capitá del Barça
en kipróbálnám h Messi vagy Ronaldinho 1 sorral hátrébb játszana es akkor lenne helye Henry nek!!nem lenne hulyeség sztm...m1 igazábol azert irok mert nem tudjátok mi közvetíti a celtic meccset?vagy h a neten hol lehet néézni??
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Remélem rúg egypár szép gólt mint amilyent az Atletico ellen rúgott.
Sokat fog számítani a játéka, és remélem a multkor kissebb gyenge teljesítmény csak kisiklás volt! Messi, Eto'o, Ronaldinho támadó sorral kiegyeznék, remélem Rijkaard bácsi is így gondolja...
Mindent Bele R10!!!
Sokat fog számítani a játéka, és remélem a multkor kissebb gyenge teljesítmény csak kisiklás volt! Messi, Eto'o, Ronaldinho támadó sorral kiegyeznék, remélem Rijkaard bácsi is így gondolja...
Mindent Bele R10!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Fernando
- Llegenda del Barça
Most neharagudj de ilyenről még nem hallottam, két csatár mögött éket? Olyan sztem nem létezikkicsics írta:jacchat eket a ket csatar mogott!
az sztem jol menne!
kozepcstarta semmi fele kepen!
a ket csatar mogul tud elore passzolni nekik akciokat epiteni sztem jol menne!

---------Eto'o----------Henry---------
----------------------------------------
-------------Ronaldinho--------------
------Xavi-----Touré-------Messi-----
Iniesta pedig tökéletes rotációja lenne Xavinak vagy Messinek ugyan annyit tudnának játszani.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Atyavilág(!) gólt lőtt hétvégén a srác.
Még egy kis plusz sebesség, és önbizalom aztán eléri ismét a hőn áhított csillagharcos szintet.

Még egy kis plusz sebesség, és önbizalom aztán eléri ismét a hőn áhított csillagharcos szintet.
-
- Eurobarca Staff
És még csodálkozol, hogy néhányan "nem értenek Veled egyet"?kicsics írta:jacchat eket a ket csatar mogott!
az sztem jol menne!
kozepcstarta semmi fele kepen!
a ket csatar mogul tud elore passzolni nekik akciokat epiteni sztem jol menne!
Ne haragudj, de tisztában vagy az "ék" fogalmával, vagy úgy általánosságban a posztokkal?
Ha nem szállt volna el ennyire a sikertől, még mindig jól tolná akárhol.
Nem felejtett el focizni, erre azt hiszem, hogy a hétvége kitűnő példa volt. Csak ellustult, és bizony a hétvégén ezt is megtapasztalhattuk.
Fejbe kéne verni, de csak annyira, hogy pont azt felejtse el, amit eddig elért, akkor nem lenne itt semmi gond.

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Sztem is. A másik dolog, hogy Rijkaard túl buta (?) ahhoz, hogy megbontsa a 4-3-3-at. Ha nincs megfelelő ember is ezt játszatja. Nagy hiba.Slither írta:Sztem azért játszatja Frank középen mert most már túl lassú és statikus a játéka a szélhez + még annyit sem védekezik mint régen.
Azért az hogy lassú, még nem jelenti azt, hogy középen kellene játszani sz.tem. Mert mégha nem is tudja a régi iramát azért a beívelései jók, főleg ha középen egy KÖZÉPCSATÁR van.
Amúgy meg 2008-ban azért látszik rajta, hogy akar --> egy 28 éves játékosnál sebességnövekedés kell hogy jöjjön az edzések után.
Amúgy meg 2008-ban azért látszik rajta, hogy akar --> egy 28 éves játékosnál sebességnövekedés kell hogy jöjjön az edzések után.
Barca, Ronaldinho
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nah ezt szajkózd ekl RIjkaard-nak is.Mert csakl ő nem fogja ezt fel.socio66 írta:Szerintem Ronnie középcsatárként gyenge
észrevehetetlen.Beáll középre,és várja
a labdát...Pedig ő midig is balszélen jáccott
(barcában) és lendületesen cselekkel tört
az ellenfél kapujára.Abszolút nem közép-
csatár.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Szerintem Ronnie középcsatárként gyenge
csatár.
csatár.