Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azért dícsérem mert az idei önmagához képest jó volt.Marci írta:Nem néztem a meccset, és szívesen várnám, hogy értékelje egy olyan is a mai teljesítményét aki szidni szokta vagy akit nem nyűgöz le 2 látványos csel ha nem csinált semmi mást a játékos az egész meccsen.![]()
Eddig egyöntetűen dícséritek, hát remélem igazatok van.
Nem vagy elfogultPocsa11 írta:Parádézott...Nincs mese! Egyszerűen lenyűgöző volt(számomra)! Hatalmas kedvvel és lendülettel játszott, gyönyörű passzokat adott és az önbizalma pedig a régi. A gól hiányzott a játékából. Lehet hogy az elfogultság beszél(t) belőllem, de szerintem az idei egyik legjobb meccse volt idén.
Most neharagudj de ilyenről még nem hallottam, két csatár mögött éket? Olyan sztem nem létezikkicsics írta:jacchat eket a ket csatar mogott!
az sztem jol menne!
kozepcstarta semmi fele kepen!
a ket csatar mogul tud elore passzolni nekik akciokat epiteni sztem jol menne!
És még csodálkozol, hogy néhányan "nem értenek Veled egyet"?kicsics írta:jacchat eket a ket csatar mogott!
az sztem jol menne!
kozepcstarta semmi fele kepen!
a ket csatar mogul tud elore passzolni nekik akciokat epiteni sztem jol menne!
Sztem is. A másik dolog, hogy Rijkaard túl buta (?) ahhoz, hogy megbontsa a 4-3-3-at. Ha nincs megfelelő ember is ezt játszatja. Nagy hiba.Slither írta:Sztem azért játszatja Frank középen mert most már túl lassú és statikus a játéka a szélhez + még annyit sem védekezik mint régen.
Nah ezt szajkózd ekl RIjkaard-nak is.Mert csakl ő nem fogja ezt fel.socio66 írta:Szerintem Ronnie középcsatárként gyenge
észrevehetetlen.Beáll középre,és várja
a labdát...Pedig ő midig is balszélen jáccott
(barcában) és lendületesen cselekkel tört
az ellenfél kapujára.Abszolút nem közép-
csatár.