Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.27. 17:08:51

Eto'o remélem marad. :D Ha már Laporta mondott ilyet az nem lehet csak pletyka.
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.27. 16:56:33

Az én véleményem az hogy etoo maradni fog nálunk:

1: Nem érkezik érte megfelelö ajánlat, ami min:30-35millio( oké,én ennyiért sem engedném el)
2: A felkészülési meccsek során pedig bizonyitja Guardina, hogy jo formában van és szüksége van rá a csapatnak...Aki látta a tegnapi meccset az tudja hogy mi a helyzet!

Talán idén lenne egy olyan szezon amit ö is, és messi is sérülés nélkül végig tudna vinni...
Ezzel a kerettel tudunk szép focit játszani, és van esélyünk bajnokságot-akár BLt nyerni...(ha valaki egész évben irna naplót akkor egész évben olvasnám) :wink:
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.27. 16:50:04

Egyetértek !lionelmessi19

Varga Tamás:Ott a pont !

sokat gondolkoztam a jövö évről ugye most már látam két mecset is .
Én azt gondolom ha maradna eto'o akor Guardiolánál 2középcsatár játszana eto,Henry:D
És meletük visza vonva picit Messi másik oldalt vagy HlebvIni :D
De ha eladjuk eto'o-t akor PEP egy jól fejelő játékost akart mert észrevete hogy az elözö évek során ha nálunk volt a labda akor a földön volt a labda .
Ezért volt szó Trezugetröl és Adebayorol is !
És még a töbi lehetséges csatár jelölt pl.:Drogba .Azok is jól fejelnek .
Az más kérdés hogy szerintem eto'o is eredményes lene fejel !
És ha maradna az is lene .
Gondolom pepnek azárt kelet Alves hogy messivel,Xavival uraják a job szárnyot és életveszélyes beadásaik legyenek .
Xavinak egy ifi lesz a cseréje . Vagy keita keita szerintem nem elég gyors de persze nagyon jó én jövöre igy gondolnám a cseréket (ezek lenének az első számu cserék)
Hleb-Ini egymás cseréi
Touré-Keita -"-
Xavi-Egy ifi (?) -"-
Én öszintén akor meg lenék elégedva ha Wright Philipset megvenénk Xavi cseréjének mert el vágyódik a Chelseaből .Ezt nyilatkozta kb 1,5 hónapja .
És sztem nem lene az ára olyan ördöngös és akor ha maradna eto kész is lene a jövő évi keret .!
(Tudom hogy W.P-ről még szóse volt ! :lol: )
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.07.27. 16:38:39

Fejezzétek már be!!! Igazolások :arrow:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.27. 16:34:32

A blog, az elektronikus napló mindenki számára íródik. Én személy szerint nagy örömmel, és érdeklődéssel olvastam minden részét. Ivánék az fcbarcelona.cat-ról veszik át, mert Dani a világ Barca-drukkerei számára írja le első benyomásait, élményeit, a társakat, a mérkőzéseken látott gondolatait. Ez jó, mert ezzel egyrészt közelebb kerül a szurkolóihoz, másrészt betekintést enged számunkra, egyszerű földi halandók számára, az edzések-mérkőzések-játékosok világába. Ezt respektálni kellene! Daninak köszönetet mondani azért, hogy megosztja gondolatait velünk, az eurobarca szerkesztőinek pedig azért, hogy a magyarországi Barcelona-drukkerek számára is elérhetővé, olvashatóvá teszik. Akit nem érdekel, az olvassa a topfocit, meg a samsungsportot.
Igaza van Drigónak: hálátlan népség! :!:
Én viszont hálás vagyok! Nagyon köszönöm! :lol:
Kép
Karashu
Jugador d'estrella

2008.07.27. 16:33:08

Rezi Torres írta:Szerintem is többet kéne foglalkozni az átigazolásokkal!!Volt egy időszak amikor Titinho minden nap lefordította a külföldi újságok cikkeit!!!az szerintem nagyon jó volt!!!
Szerintem meg az Alveses dolog is jó mert jó olvasni hogy hogyan illeszkedik be hogyan érzi magát!!!Szal szerintem jó hogy vannak ilyenek a játékosokról viszont télleg több átigazolási hír/pletyka kéne!!!
Figyelj! Szerintem Titinho azért hozott híreket, mert akkor még szinte senkit nem igazoltunk! És egyszerre kb 4 játékos igazolása volt függőben! na azokon lehetett mazsolázgatni! De most, hogy Eto'o semelyik klub nem akarja (én ennek örülök :), másrészt elszomorító, hiszen egy nagyon jó játékos :roll:), Silva-t meg nem nagyon akarják engedni, annak ellenére se, hogy mindjárt becsődöl a Los Che!
Peace!

Karashu, vegyél már ki az aláírásodból 2 sort minimum, túl magas.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2008.07.27. 16:35:44-kor.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Andris
Adminisztrátor

2008.07.27. 15:55:13

Na mostmár térjünk vissza a topichoz.

Manuel, neked pedig figyelmedbe ajánlanám a topfoci.hu és a sasmungsport.hu nevű oldalakat. Mindennap szolgálnak valami érdekességgel.
Olvasgass nyugodtan más oldalakat, innen nemfogsz sokaknak hiányozni, ha ennyire nem tetszik.
Egyébként pedig szerintem az emberek 98%át jobban érdekli Alves élményei és véleménye a Barcáról, mint egy újabb minden alapot nélkülöző igazolási pletyka, amiből 3 hónapon keresztül napi 10et találni. Ha válaszolni akarsz, privátban.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.07.27. 15:50:36

Szerintem inkább örülnöd kéne , hogy van egy ilyen oldal mint az Eurobarca.
Nem állandóan a hibákat keresni. :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.27. 15:49:29

manuel írta:Figyelj Csabi!!én nekem nincs kedvem most ezért veled összeugrani vagy valami de abban szerintem nincs igazad hogy mindig úgyanazz a téma a focioldalakon mert ez nem igaz.Vegyük pl.a (sport.est) ott minden nap más más hir van nem pedig úgyanazz de idevehetnénk példának a marcátt is na de mindegy te ezekett biztosan nem nézzed gondolom!!!
Igen,ebben igazad van hogy vannak minden nap megjelenő hírek...
De azoknak a 90% kamu...
ezért nem teszik őket ki hírnek,mert semmi értelme...azok a lapok minden nap másnak adják el a játékosokat...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.27. 15:46:48

Drigo írta:
henry&eto írta:a sport.es en valami robbanó hir van drogbáról valaki fordítson please!
Valóban robbanó hír...

Annyit mondott Drogba, hogy szeretné, ha a jövő héten eldőlne végre a sorsa. Mind a Milan, mind pedig a Barça érdeklődik iránta. De 50-50%, hogy megy vagy marad.

Nem egy világszenzáció.
Drigó!!!Lehet neked nem de mi nekünk én szerintem Alvés naplója után már ez is nagy hirnek számit. :lol: :lol:
menczel
Entrenador del Barça

2008.07.27. 15:46:38

Drigo írta:Most nem azért, de mégis mire gondoltok konkrétan?

Írjuk ki a főoldalra, hogy nem fog helyet cserélni Samu és Benzema, vagy egészen pontosan hogyan gondoljátok? El kéne olvasnunk minden bulvár oldalt, és az ott megjelent összes kitalációt kategórikusan cáfolni? Nem is értem ezt. Ha nem olvasnátok el minden szenny oldalt - mint ahogy mi sem olvasunk ilyeneket - akkor nem foglalkoznátok ekkora baromságokkal.

Jó hogy meg nem kérdezitek, hogy hányas lesz Eto'o a Kuruvchiban...

Aki meg mindenféle pletykára, és baromságokra vágyik, az ne olvassa az eurobarcát, ha van valami konkrétum, azt úgy is közöljük.

Senkit nem kényszerítünk rá, hogy olvassa az oldalt.
Nem mondtam hogy szalagcimben hozzátok le, elég pár sor hogy az adott ember (pl agüero, tevez) biztos nem igazol ide vagy hogy halvány esély van egy adott játékosra vagy ha van arrol infotok hogy txiki éppen hol kivel tárgyal már az is értékes informácio lehet a helyzet komolyságárol ilyesmire gondoltam.

és ne fogj fel mindent személyes támadásként ellened :) nyugi
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.27. 15:41:06

csababarca írta:
manuel írta: 1.Engem nem érdekel a Barca???szerinted akkor én vagyok a szerkesztő vagy mi???hát ők fogalkoznak az önélettrajzokkal állandóan nem pedig én!ahelyett hogy közölnék hogy mi a legfőbb hir a csapatt szemszögéből.
2.Igen engem annyiban zavar hogy feszt ez a téma van honlapon ahelyett hogy teszem azt irnák hogy mi a helyzett az átigazolásokkal mert én szerintem ez majdnem mindenki számára fontossabb mint ano valamelyik játékos magánélete vagy fociélményei. :wink:
Most ennyire nem érted ? :D
Szerinted mért nem írnak az átigazolásokról?
Azért,mert most per pillanat nincs semmi....
Nem fogják minden nap leírni ugyanazt...hogy Etoo menne,de nincs kérője...
ne viccelj már...

menj a topfocira,vagy a foci24,re ha átigazolásokról akarsz olvasni...

Figyelj Csabi!!én nekem nincs kedvem most ezért veled összeugrani vagy valami de abban szerintem nincs igazad hogy mindig úgyanazz a téma a focioldalakon mert ez nem igaz.Vegyük pl.a (sport.est) ott minden nap más más hir van nem pedig úgyanazz de idevehetnénk példának a marcátt is na de mindegy te ezekett biztosan nem nézzed gondolom!!!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.07.27. 15:36:13

henry&eto írta:a sport.es en valami robbanó hir van drogbáról valaki fordítson please!
Valóban robbanó hír...

Annyit mondott Drogba, hogy szeretné, ha a jövő héten eldőlne végre a sorsa. Mind a Milan, mind pedig a Barça érdeklődik iránta. De 50-50%, hogy megy vagy marad.

Nem egy világszenzáció.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.27. 15:35:05

ocsi60 írta:Valaki leforditja légyszi: http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803 :oops:
Drogba arra utalt h 1 hét múlva eldől a sorsa.Am ha Eto'o nem kell senkinek és ilyen szenzációsan játszik remélem marad.Bár Eto'o-nak rossz érzés lehet h nem számítanak rá.Bár sztem Pep a tegnapi meccsen
elgondolkodott(remélem):Ő nem kell nekem?! :shock:
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.27. 15:35:02

ocsi60 írta:Valaki leforditja légyszi: http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803 :oops:
Hagyad majd Drigóék leforditják. :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.27. 15:35:01

manuel írta: 1.Engem nem érdekel a Barca???szerinted akkor én vagyok a szerkesztő vagy mi???hát ők fogalkoznak az önélettrajzokkal állandóan nem pedig én!ahelyett hogy közölnék hogy mi a legfőbb hir a csapatt szemszögéből.
2.Igen engem annyiban zavar hogy feszt ez a téma van honlapon ahelyett hogy teszem azt irnák hogy mi a helyzett az átigazolásokkal mert én szerintem ez majdnem mindenki számára fontossabb mint ano valamelyik játékos magánélete vagy fociélményei. :wink:
Most ennyire nem érted ? :D
Szerinted mért nem írnak az átigazolásokról?
Azért,mert most per pillanat nincs semmi....
Nem fogják minden nap leírni ugyanazt...hogy Etoo menne,de nincs kérője...
ne viccelj már...

menj a topfocira,vagy a foci24,re ha átigazolásokról akarsz olvasni...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Drigo
Eurobarca Staff

2008.07.27. 15:29:34

Most nem azért, de mégis mire gondoltok konkrétan?

Írjuk ki a főoldalra, hogy nem fog helyet cserélni Samu és Benzema, vagy egészen pontosan hogyan gondoljátok? El kéne olvasnunk minden bulvár oldalt, és az ott megjelent összes kitalációt kategórikusan cáfolni? Nem is értem ezt. Ha nem olvasnátok el minden szenny oldalt - mint ahogy mi sem olvasunk ilyeneket - akkor nem foglalkoznátok ekkora baromságokkal.

Jó hogy meg nem kérdezitek, hogy hányas lesz Eto'o a Kuruvchiban...

Aki meg mindenféle pletykára, és baromságokra vágyik, az ne olvassa az eurobarcát, ha van valami konkrétum, azt úgy is közöljük.

Senkit nem kényszerítünk rá, hogy olvassa az oldalt.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.27. 15:24:58

Rezi Torres írta:Szerintem is többet kéne foglalkozni az átigazolásokkal!!Volt egy időszak amikor Titinho minden nap lefordította a külföldi újságok cikkeit!!!az szerintem nagyon jó volt!!
Ez egyértelmű!!!

Szerintem meg az Alveses dolog is jó mert jó olvasni hogy hogyan illeszkedik be hogyan érzi magát!!!Szal szerintem jó hogy vannak ilyenek a játékosokról viszont télleg több átigazolási hír/pletyka kéne!!!
Jó egyszer!!! de nem egész héten és minden nap ez már uncsi sztem.
A másik dolog pedig mi lett az átigazolásokról szóló hirekkel???? mert az ember azt hinné hogy innen jobban tud tájékozódni mint teszem azt egy külföldi oldalról de attól tartok hogy ez nem igaz mert ahoz hogy az átigazolásokról vagy más infókról szeretnénk tudomást szerezzni ahoz sajnos megkell tanulnunk spanyolul vagy más nyelven mint pl.(Sport.es oldal)mert amitt itt közölnek abból nemsok mindent láttunk. :shock: Úgyhogy Álvés naplóján kivül a nagyszenzáció elmarad az euróbarcán.
Úgylátszik hogy szegény Titinhónak kellesz venni a fáradtságot. :cry:
henry&eto
Jugador del Barça

2008.07.27. 15:24:13

a sport.es en valami robbanó hir van drogbáról valaki fordítson please!
---Forza Barca---
menczel
Entrenador del Barça

2008.07.27. 15:20:23

Ha nem érdekel Dani naplója ne olvasd el, de én például rajongok az ilyen apro bepillantásokért a csapat életébe

abban viszont egyet értek vleed hogy az átigazolásokkal kapcsolatban lehetne több cikk vagy rövid hir. Mivel az eurobarca 95% megbizhato ezért hogy legalább tisztába legyünk azzal mekkora esélye van az éppen felröppent pletykáknak (pl az eto-benzema cserének) jó lenne ha a szerkesztők mivel több informáciojuk van megirnák mekkora a valoszinüsége ezeknek vagy pont hogy teljesen alaptalan és hülyeség és kár is foglalkozni vele (mint pl torres)

szerintem
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2008.07.27. 15:13:36

Szerintem is többet kéne foglalkozni az átigazolásokkal!!Volt egy időszak amikor Titinho minden nap lefordította a külföldi újságok cikkeit!!!az szerintem nagyon jó volt!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.27. 15:13:11

csababarca írta:
manuel írta:Én nekem konkréttan semmi bajom nincsen Alvéssel de az már idegesitt hogy akárhányszor belép az ember a honlapra akkor mindig azzal találja szembe magátt hogy idézem:(Alvés naplója és élményei!!!)Most komolyan gyerekek szerintettek is most ez a legfontosabb amikor nálunk is csapattépités történik és az átigazolási szezon végéhez közeledünk lassan???Na mindegy ez az én véleményem a dologról,és most nem bántani szerettem volna bárkitt is de engem valahogy ez fusztrál hogy ebben a helyzettbe amiben van a csapatt az hogy Ronaldihóék után mostmár percek kérdése hogy Samú is távozik ehelyett ezzel foglalkoznak most hogy önélettrajzokat kell hogy olvason mindennap az ember.Nem azt mondom hogy most Alvés a tapasztalataitt vagy érzésseit ne ossza megmásokkal vagy valami!de ez már azért túlzáss jobb lenne hogyha azzal foglalkoznának a szerkesztők és sokkan mások is hogy éppen mit irnak az átigazolássokról mert ha mostmár minden nap az Alvés naplója lesz a téma akkor én is irok egy önélettrajzot mostmár. :idea:

Ha elolvastad volna hogy miről van szó,akkor megértetted volna a lényegét...
Tavaly is volt ilyen,akkor Henry írta...
Nem tudom ez téged miben zavar :?
Különben meg nem kell elolvasnod...ha ennyire nem érdekel a Barcelona... :?

A szerkesztőség meg van annyira felkészült,hogy nem szennyezi be az oldalt az átigazolási pletykákkal...mert azoknak semmi valóságalapjuk nincsen

Nem sűrűn írok ebbe a topicba...
De olvasom folyamatosan...
Röpködnek itt a nevek...nekem mindegy hogy ki jön,csak tisztázódjon végre a helyzet,alakuljon ki a keret...ez a lényeg.Drogba,Berbatov,Adebayor,Benzema,Trezeguet...szerintem mindegyikük kiváló játékos,de nem rajtuk fog múlni a dolog...hanem azon hogy hogy hozzák őket helyzetbe...itt a csatárok között kis különbségek vannak...a kor nem számít,mert 2-3 év után újra kell egy kis takarítás majd előre láthatólag...
Ha Sami megy,sajnos,bele kell törődni,bár én is azt tartanám a legjobb megoldásnak ha maradna.. :wink: :!:

1.Engem nem érdekel a Barca???szerinted akkor én vagyok a szerkesztő vagy mi???hát ők fogalkoznak az önélettrajzokkal állandóan nem pedig én!ahelyett hogy közölnék hogy mi a legfőbb hir a csapatt szemszögéből.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2008.07.27. 15:14:17-kor.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.07.27. 15:02:13

manuel írta:....
mert ha mostmár minden nap az Alvés naplója lesz a téma akkor én is irok egy önélettrajzot mostmár. :idea:
Várjuk szeretettel, bár gondolom hasonló színvonalú lesz, mint az idézett hozzászólásod... =D>
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.27. 14:54:06

manuel írta:Én nekem konkréttan semmi bajom nincsen Alvéssel de az már idegesitt hogy akárhányszor belép az ember a honlapra akkor mindig azzal találja szembe magátt hogy idézem:(Alvés naplója és élményei!!!)Most komolyan gyerekek szerintettek is most ez a legfontosabb amikor nálunk is csapattépités történik és az átigazolási szezon végéhez közeledünk lassan???Na mindegy ez az én véleményem a dologról,és most nem bántani szerettem volna bárkitt is de engem valahogy ez fusztrál hogy ebben a helyzettbe amiben van a csapatt az hogy Ronaldihóék után mostmár percek kérdése hogy Samú is távozik ehelyett ezzel foglalkoznak most hogy önélettrajzokat kell hogy olvason mindennap az ember.Nem azt mondom hogy most Alvés a tapasztalataitt vagy érzésseit ne ossza megmásokkal vagy valami!de ez már azért túlzáss jobb lenne hogyha azzal foglalkoznának a szerkesztők és sokkan mások is hogy éppen mit irnak az átigazolássokról mert ha mostmár minden nap az Alvés naplója lesz a téma akkor én is irok egy önélettrajzot mostmár. :idea:

Ha elolvastad volna hogy miről van szó,akkor megértetted volna a lényegét...
Tavaly is volt ilyen,akkor Henry írta...
Nem tudom ez téged miben zavar :?
Különben meg nem kell elolvasnod...ha ennyire nem érdekel a Barcelona... :?

A szerkesztőség meg van annyira felkészült,hogy nem szennyezi be az oldalt az átigazolási pletykákkal...mert azoknak semmi valóságalapjuk nincsen

Nem sűrűn írok ebbe a topicba...
De olvasom folyamatosan...
Röpködnek itt a nevek...nekem mindegy hogy ki jön,csak tisztázódjon végre a helyzet,alakuljon ki a keret...ez a lényeg.Drogba,Berbatov,Adebayor,Benzema,Trezeguet...szerintem mindegyikük kiváló játékos,de nem rajtuk fog múlni a dolog...hanem azon hogy hogy hozzák őket helyzetbe...itt a csatárok között kis különbségek vannak...a kor nem számít,mert 2-3 év után újra kell egy kis takarítás majd előre láthatólag...
Ha Sami megy,sajnos,bele kell törődni,bár én is azt tartanám a legjobb megoldásnak ha maradna.. :wink: :!:
Lezárt