Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont erről a les kérésről volt szó az imént,de alig hallottam belőle vmit.Akkor most mégis a Panucci miatt nem les?Ezt alig hiszem el...fir3bird írta:Ilyen szitut még nem láttam...Panucci a kapus mögött volt az alapvonalon kívül könyörgöm
Ezért bízunk benne, hogy tömnek még pár gólt és akkor nem lesz mese. De az olaszok a pályán sincsenek és ennek én nagyon örülökDrigo írta:Az a baj, hogy ezekután mindenki a sporira fogja fogni, és arról mindenki elfelejtkezik, hogy az olaszoknak közük sem volt a meccshez sem a gólok előtt, sem után...
Rivaldo11 írta:Elvileg akkor nem les, ha szándékosan kivonja magát a játékból, és kilép a vonal mögé. De erről szó sem volt, szerencsétlen ott fetrengett méterekkel a kapu mögött.Robika írta:nem volt az elso se les mert Panuci ott volt a kapu mogot es igy nem volt les marmint a nemet komentator szerint de utana nezhet valaki ha akar
Teljesen igazad van, nekem jobban tetszik VDV játéka mint Moutinho-é.gekkodan írta:VDV kell nekünk. Miért nem rá koncentrálunk? Hatalmas irányító.
Az igaz, de Cannavaro nagyon kellene az olaszoknak még 60%-on is jobb mint ezek a szerencsétlenek középenRivaldo11 írta:Máskor több meccs kell ahhoz, hogy az olasz védelem ennyiszer kinyíljon. A Materazzi-Barzagli páros nem Cannavaro-Nesta. Bár a mostani Cannavaro már közel sem ugyanaz a játékos, mint akit a 2006-os vb-n láttunk.
hat de nem a te velemenyed szamit hanem a szabalymiihii írta:Ennek nem kell utána nézni,ha a pályán kívül van akkor nem számít "játékosnak".Szal les!Nálam...Robika írta:nem volt az elso se les mert Panuci ott volt a kapu mogot es igy nem volt les marmint a nemet komentator szerint de utana nezhet valaki ha akar
gio nélkül sehol nem lennefir3bird írta:Mekkora Sneijder góóóól !! Hát igen, a mi emberünkEddig az olaszok semmit nem mutattak
nagy csalódás számomra...vesszen Donadoni
Ennek nem kell utána nézni,ha a pályán kívül van akkor nem számít "játékosnak".Szal les!Nálam...Robika írta:nem volt az elso se les mert Panuci ott volt a kapu mogot es igy nem volt les marmint a nemet komentator szerint de utana nezhet valaki ha akar