Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Remélem ezt nem gondoltad komolyan, de ha viccnek szántad, nem jött át. Az utóbbi hónapoban tényleg magára talált egy kicsit a srác, de kezeljük már helyén a dolgokat. Arda helyett cserének jöhet, több nincs benne. Neymar meg engem is sokszor bosszant, de ettől még az idei egyik legjobbunk. Nélküle már nem állnánk a BL-ben, és már halvány reményeink sem lehetnének a bajnokságra.Yokozuna írta:Ha biztos játéklehetőséget ajánlunk neki, akkor felteszem jönni akar, kiváltképp hogy LE elmegy.Samper írta: Igen. Feltéve, ha jönni akar. De mi van, ha inkább maradna? ...
A képességei determinálják arra, hogy biztos kezdő legyen.
Hogyan oldanám ezt meg? Eladnám kölcsönbe Neymart! Valljuk be, nem sok hasznára van a csapatnak a brazil. A gyatra középpálya megerősítése nem csak szerintem elkerülhetetlen, és nagyon sokba fog kerülni, amire jól jönne az érte kapott pénz.
Hatalmas tag vagyYokozuna írta:Hogyan oldanám ezt meg? Eladnám kölcsönbe Neymart
Ha biztos játéklehetőséget ajánlunk neki, akkor felteszem jönni akar, kiváltképp hogy LE elmegy.Samper írta: Igen. Feltéve, ha jönni akar. De mi van, ha inkább maradna? ...
Igen. Feltéve, ha jönni akar. De mi van, ha inkább maradna? Fütyülünk rá és erőszakkal kényszerítjük? Nem biztos, hogy ez jó a csapatnak. És akkor a Milanon a sor. Kell nekik? Áldozatot is hoznak érte? Pénzt adnak, vagy játékost? Szóval lehet, hogy mégiscsak kérdés lehet.Nero. írta:12ért hozni kell ez nem lehet kérdés!!
Tipikus tinisztár. Dos Santosék, Bojan, Gai Assulin, Adama Traoré (talán ő még a PL-ben viszi valamire), Halilovic. Sajtó kikiáltja istencsászárnak, ő elhiszi. Game over.messideco írta:Megy a Milanhoz kölcsönbe, már az Evertonba se fér be.
Gerard Deulofeu ● 2015/2016 ● Part 2Gareth Tello írta:Gerard Deulofeu ● 2015/2016 ● Part 1
Nem azt mondom, hogy a harmadik gól az ő sara, mert ez így hülyeség, de minimálisan szerintem benne volt. Megkapta a labdát, és az helyett, hogy megtartotta volna, inkább megindult, majd labdavesztés, és abból egyenlített a Chelsea. Persze lesgól volt, de egy tapasztaltabb játékos nem biztos, hogy cselezni kezdett volna hasonló szituban.shutterisland írta:oriasi merkozesen egy pontot ert a golpassza a chelsea otthonaban.