Igaza van Silvanusnak,de még ennek a szezonnak sincs vége!
Remélem a játékosaink sem úgy gondolkoznak mint Ti!
Mert akkor az uccsó két fordulóra most nem is gondolnak

Így vanSilvanus írta:Nyugi srácok, nincs kétség! Ha ez a gárda így együtt marad, sőt még kapunk erősítéseket (már pedig kapunk...), akkor NEM LEHET ELLENFELÜNK ITT EURÓPÁBAN, sőt az egész világon!!!
A BARCA JÖVŐRE MINDENT VISZ!!!
Én ezt vallom, és e-mellett ki is tartok mindvégig!!!
Azonban már előre félek attól, hogy nehogy az legyen majd itt a fórumon, mint idén, hogy mindenki úgy indul neki a szezonnak, hogy: "jaj-jaj, így nyerünk, meg úgy nyerünk mindent....." aztán mikor véletlen kiestünk a kupából, majd a BL-ből, akkor meg jöttek a hangok, hogy: "no sebaj, le van sza..a, ott van a bajnokság, csak az a lényeg...!"
HÁT NEM!!! MINDENT VISZÜNK, mert ez a csapat képes rá, és meg is csinálja, különben nem ér semmit az egész munka, meg a nagy zsugások!...
HINNÜNK KELL BENNÜK, és akkor MINDEN MEGLSZ!!!
FORCÁ BARCA!!!
persze, igazad van, nem is szabad előre leosztani a zsugákat. de mi még egyszer nem fogunk ugyanabba a hibába esni, mint idén, ha esetleg összesorsolnának az oroszokkal, a többiekkel pedig eddig sem volt gondunk. ráadásul bölcsebb és erősebb is lesz a csapat a következő szezonra.Rapika írta:Én a többi csapatot sem írom le!
Kiismerhetetlen a Bajnokok libája!
Sztem a bajnokság meglesz ha így játszunk tovább!A Bl nehéz lesz de nekünk lesz rá a legnagyobb esélyünk,no meg a ruszkiknak!Rapika írta:Okok,nekem ez is tetszik!![]()
És jövőre minimum újra bajnokságot kell nyerni!
És a Bl...Az is kell!!!!
közhelyeket nem puffogtatunk!redlions írta: Mi vagyunk a legnagyobbak! Hej! Hej!
Mi vagyunk a legnagyobbak! Hej! Hej!
Ezt nem így kell!Rapika írta:Jujde izgi!![]()
És miért?![]()
Mert mi vagyunk a legjobbak![]()
![]()
http://www.fcbarcelona.com/eng/noticias ... 1520.shtmlNóbi írta:srácok!!!
lécci írjatok le pár honlapot, ahonnan az ünneplés képeit le lehet tölteni???
BAJNOKCSAPAAAAAAAAAAAT!!!!!!!