Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Akkor jo!Zsolti írta:Tuti,hogy semmi.Enrique írta:Remélem semmi komoly!Zsolti írta:Lehet egy kicsit meghúzódott,vagy ilyesmi....remélem nem kell kihagynia a _Sevilla elleni meccset,mert az fontos lesz.
Honnan vannak ezek?PetI írta:Azért ez sztem mindent visz:
Ez a legjobb![]()
a haja göndör,nem?!LG írta:Hát mi nem nagyon értsuk meg 1mást. A HAJA flegma!Rapika írta:Nem nevezném flegmának!LG írta: Azér Puyol haja se semmi...De sztem flegma!
Az egyik legalázatosabban játszó focista,akit valaha láttam!
Hát mi nem nagyon értsuk meg 1mást. A HAJA flegma!Rapika írta:Nem nevezném flegmának!LG írta:Azér Puyol haja se semmi...Rapika írta:Ronaldinhoról vannak a legjobb rajzok!
Neki vannak olyan részei(pl. fogak),amiket el lehet túlozni!De sztem flegma!
Az egyik legalázatosabban játszó focista,akit valaha láttam!
Nem nevezném flegmának!LG írta:Azér Puyol haja se semmi...Rapika írta:Ronaldinhoról vannak a legjobb rajzok!
Neki vannak olyan részei(pl. fogak),amiket el lehet túlozni!De sztem flegma!
Azér Puyol haja se semmi...Rapika írta:Ronaldinhoról vannak a legjobb rajzok!
Neki vannak olyan részei(pl. fogak),amiket el lehet túlozni!
Nem,már akkor elhatároztam amikor levágattam,mert nagyon hülyén nézek ki rövid hajjal,de csak köbö két hete döntöttem el komolyan ismét.Eszter21 írta:Most így gyorsan elhatároztad?Zsolti írta:De akkor már nagyon untam is,de most újra növesztem,vagy mi.Eszter21 írta: De attók még nem kell teljesen levágni...
Ronaldinho sem fogja levágatni...
Most így gyorsan elhatároztad?Zsolti írta:De akkor már nagyon untam is,de most újra növesztem,vagy mi.Eszter21 írta:De attók még nem kell teljesen levágni...Zsolti írta:Mert már töredezett volt.
naaagyonEszter21 írta:Ez nem igaz! Ronaldinho okos...LG írta:Hosszu haj, rovid ész!!!Zsolti írta:Mert már töredezett volt.
De akkor már nagyon untam is,de most újra növesztem,vagy mi.Eszter21 írta:De attók még nem kell teljesen levágni...Zsolti írta:Mert már töredezett volt.Eszter21 írta: Mért vágattad le?
Hosszu haj, rovid ész!!!Zsolti írta:Mert már töredezett volt.Eszter21 írta:Mért vágattad le?Zsolti írta:Nekem hosszú hajam volt,most meg rövid zselés.Olyan volt köbö a hajam,mint a Brazilnak.
De attók még nem kell teljesen levágni...Zsolti írta:Mert már töredezett volt.Eszter21 írta:Mért vágattad le?Zsolti írta:Nekem hosszú hajam volt,most meg rövid zselés.Olyan volt köbö a hajam,mint a Brazilnak.