Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Deha csucsformában van, akkor nem!!!boggabor írta:ha ugy teljesit az agyban is mint a palyan akkor Eszti hamar megutalja.LG írta:ENGEM szálítsatok!!! Segíteni nem tudok...de akkor is ENGEM!!!HAnonymus írta:Ha elveszítjük idén a bajnokságot akkor nyáron leszállítjuk Esztert Barcelonába és összeboronáljuk Ronival. Ha akkor is rosszul fog játszani akkor nincs isten...![]()
![]()
![]()
Vagy ahoyg Boixos mondta, kuldjuk Csernust!!!
![]()
![]()
balboa7 írta:Sztem meg Ronaldinho akkor játszik jól ha szabadkezet kap + a páya közepén játszik. Mint a Milan ellen az utolsó 10 percben meg a real ellen is ott játszott már a végén és akkor nagyon ment neki, sztem.
Cak a BARCA!!!
ha ugy teljesit az agyban is mint a palyan akkor Eszti hamar megutalja.LG írta:ENGEM szálítsatok!!! Segíteni nem tudok...de akkor is ENGEM!!!HAnonymus írta:Ha elveszítjük idén a bajnokságot akkor nyáron leszállítjuk Esztert Barcelonába és összeboronáljuk Ronival. Ha akkor is rosszul fog játszani akkor nincs isten...![]()
![]()
![]()
Vagy ahoyg Boixos mondta, kuldjuk Csernust!!!
![]()
![]()
ENGEM szálítsatok!!! Segíteni nem tudok...de akkor is ENGEM!!!HAnonymus írta:Ha elveszítjük idén a bajnokságot akkor nyáron leszállítjuk Esztert Barcelonába és összeboronáljuk Ronival. Ha akkor is rosszul fog játszani akkor nincs isten...
SohaEszter21 írta:Én soha nem fogom gyalázni Ronaldinho-t. Feltsd el...Charlie írta:De ha nem játszik ma jól,akkor Eszter nyitni fogx egy "anti"Ronaldinho topikotEszter21 írta: Szerintem akkor is aranyosan optimista és ma játszani is fog a kedvedért...![]()
C.
Ha rosszul játszik, akkor is szeretem...
Én soha nem fogom gyalázni Ronaldinho-t. Feltsd el...Charlie írta:De ha nem játszik ma jól,akkor Eszter nyitni fogx egy "anti"Ronaldinho topikotEszter21 írta:Szerintem akkor is aranyosan optimista és ma játszani is fog a kedvedért...redlions írta: Értékelem: BrrrrrrrrrrrrrJátszon!!!!
![]()
C.
Támogatom az ötletet!Charlie írta:De ha nem játszik ma jól,akkor Eszter nyitni fogx egy "anti"Ronaldinho topikot![]()
C.
De ha nem játszik ma jól,akkor Eszter nyitni fogx egy "anti"Ronaldinho topikotEszter21 írta:Szerintem akkor is aranyosan optimista és ma játszani is fog a kedvedért...redlions írta:Értékelem: BrrrrrrrrrrrrrEszter21 írta: OLyan aranyosan nyilatkozott...
Hogy lehetsz ilyen? Ezt értékelni kell!Játszon!!!!
Szerintem akkor is aranyosan optimista és ma játszani is fog a kedvedért...redlions írta:Értékelem: BrrrrrrrrrrrrrEszter21 írta:OLyan aranyosan nyilatkozott...redlions írta: Ne optimista legyen.... JÁTSZÓN!!!
Hogy lehetsz ilyen? Ezt értékelni kell!Játszon!!!!
Értékelem: BrrrrrrrrrrrrrEszter21 írta:OLyan aranyosan nyilatkozott...redlions írta:Ne optimista legyen.... JÁTSZON!!!Eszter21 írta:Olyan édesen optimista...
Hogy lehetsz ilyen? Ezt értékelni kell!
Ne optimista legyen.... JÁTSZON!!!Eszter21 írta:Olyan édesen optimista...
De eddig jó volt. És még egyébként is sokat változhat...Barcaforever írta:Ha egy csöppet gondolkodnál rájönnél h foci szempontból ez az év szeptemberben kezdődött.Badi írta:hát ezt korai kijelenteni kemény 2 hét után:)Barcaforever írta:
Hát ez az év naooooooooooon nem az övé.![]()
Ha egy csöppet gondolkodnál rájönnél h foci szempontból ez az év szeptemberben kezdődött.Badi írta:hát ezt korai kijelenteni kemény 2 hét után:)Barcaforever írta:
Majd ma látni fogod!redlions írta:Nem kételkedem a tudásában, de szeretném végre látni is...Eszter21 írta:Most mindenkinek megmutatja, hogy mit tud(főleg azoknak, akik kételkednek benne...)Enrique írta: Krisztus is feltámadt, igaz az kicsit más volt...![]()
Meg azért neki sikerült 3 nap alatt. Nem baj, majd a mi Ronaldinhonknak is eljön az ideje!! Legyen MA!
Nem kételkedem a tudásában, de szeretném végre látni is...Eszter21 írta:Most mindenkinek megmutatja, hogy mit tud(főleg azoknak, akik kételkednek benne...)Enrique írta:Krisztus is feltámadt, igaz az kicsit más volt...Charlie írta: Reméljük feltámad ma!
C.![]()
Meg azért neki sikerült 3 nap alatt. Nem baj, majd a mi Ronaldinhonknak is eljön az ideje!! Legyen MA!
hát ezt korai kijelenteni kemény 2 hét után:)Barcaforever írta: