Jah, ezt én is olvsatammucs1 írta:Igaz, hogy Gerard eligazolt?

Szinte biztos h a Monacoban folytatja jövőre.mucs1 írta:Igaz, hogy Gerard eligazolt?
Szerintem az olasz bajnokság véget ért, és a Parma nem esett ki!vagy osztályozot játszik a bentmaradásért?
Se az Adriano, se a Nisti, se a Rooney, se a Forlan, se az Oliveira nem téma. Legalábbis SEMMI kapcsolat nincs velük. Semmi... El lehet felejteni őket.Subinho írta:az origon 42 millás ajánlatot írnak Henryért. de van ennyi zsénk??? ez azért nagyon sok lé! Adriano is van olyan jó és tuti óccsóbb lenne...
viszont most olvasom, hogy a Barca megkörnyékezte Forlant. csak mert gólkirály lett??? nem hinném, hogy jól ellennének a durcis Eto'oval. Inkább Oliveira. Nem értem ő miért nem téma és Nistelrooy vagy Rooney miért igen???
Rooney nagyképű játákos,de nagyon jó,és még jobb lesz.Guardiola írta:Rooney ??? nemcsak nagypofaju de szerintem meg melleje gyenge is . Be se ferne a kezdobe...![]()
Henry jol jonne de csak ha marad az egesz csapat...
Ha vissza vesz az arcából ha nem nekem ő nem kéne soha!Petixy írta:Nistelroy gólerős,de nyomott,öreg és sérülékeny!
ha már alkudnak:adják ide Rooney-t(aki viszont extra NAGYképű,de sokkal fiatalabb akár Eto'o-nál is!
Meg plusszba jöhet Ferdinand és még mi fizetünk!!!
Rooney itt azért vissza venne az arcából Ronie mellett!
Elengedni???Boixos írta:leesett. monaco-juve-arsenal. nem is emlékeztem, h a púposoknál is volt! képesek voltak elengedni?Vito írta:Boixos, nem a Juvéból???Boixos írta:nehéz elképzelnem, az anrit az arzenálon kívűl. már azt sem tudom pontosan, h honnan ment oda... talán monaco? mindegy, ha jön, örülni fogok neki.
(nem 100%)
leesett. monaco-juve-arsenal. nem is emlékeztem, h a púposoknál is volt! képesek voltak elengedni?Vito írta:Boixos, nem a Juvéból???Boixos írta:nehéz elképzelnem, az anrit az arzenálon kívűl. már azt sem tudom pontosan, h honnan ment oda... talán monaco? mindegy, ha jön, örülni fogok neki.
(nem 100%)
Szerintem is a Juvéból. Előtte játszott a Monacóban, Trezzel együtt.Vito írta:Boixos, nem a Juvéból???Boixos írta:nehéz elképzelnem, az anrit az arzenálon kívűl. már azt sem tudom pontosan, h honnan ment oda... talán monaco? mindegy, ha jön, örülni fogok neki.
(nem 100%)
MINEK CAFU?????? OTT VAN BELLETTI, GABRI, MEG AKAÁR PUYOL IS TUD JOBB HÁTVÉDET JÁTSZANI..Bodi írta:Hát ezzel lemaradtam!Nem tárgyalt még a Milan Cafuval a folyatásról?Ebbe az estben még jöhetne 1-2 évre!Maxi írta:Lejár a szerződése szóval bbaxhatják!és Cafú itt akarja befejezni!Bodi írta: Az igaz,hogy elég ritkán ér vissza!
De a Milan odaadná Cafut???
Boixos, nem a Juvéból???Boixos írta:nehéz elképzelnem, az anrit az arzenálon kívűl. már azt sem tudom pontosan, h honnan ment oda... talán monaco? mindegy, ha jön, örülni fogok neki.