Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eindhoven, május 13., 15.55 A 31 esztendős támadót elengedi a PSV.
Patrick Kluivertet ingyen elengedi a holland bajnok PSV Eindhoven. A 31 éves csatár 2004-ben hagyta el a Barcelonát, azóta nem találja magát, sokak szerint már kiégett, és fizikálisan nem képes a legmagasabb szinten játszani. A támadót azonban még nem foglalkoztatja a visszavonulás gondolata.
- Egyetlen klub van Hollandiában, amelynél szívesen futballoznék, és az az Ajax - mondta Kluivert, aki Bajnokok Ligáját nyert az amszterdami alakulattal. - Már nem olyan a térdem, mint 18 éves koromban, de ez nem azt jelenti, hogy kiégtem. A pályán úgy érzem magamat, mint hal a vízben.
Tavaly is ez volt legtöbbször a játékrendszer ,csak középen a Celtic-be igazolt csatár játszott(nevét elfelejtettem)grecki írta:Vagy esetleg visszatérhetnének a 4-3-3-hoz...Akkor Farfan és Koné a két szélen, ő meg középen. Szerintem Hollandiában meglehetősen ütős trió lehetne...
Sziásztok, Kluivert vaok! Köszönöm érdeklődéséteket, naon jól érzém mágám itten Hollandiábán, hisz tudjátok én is holland vaok!:D Néha rugok góóólokát és a csapat is fántasztikus tehát nincsén okom pánászkodni! azért bevállom néha néha naon hiányzik Barcelona! majd még írok nektek , most meek mert kezdődik az edzzéés, szijjjaásztokKralo írta:Én is kíváncsi lennék... jó régen hallottam felőle.Matee :P írta:Kluiverttel miujság?nemigazán követem a holland bajnokságot
Edit: Köszi az infót Game90.
Én is kíváncsi lennék... jó régen hallottam felőle.Matee :P írta:Kluiverttel miujság?nemigazán követem a holland bajnokságot
PSV Eindhoven?Atesz írta:Nem hiába a kedvenc játékosom, még mindig!!!!
De most ha jól tudom, nincsen csapata. Vagy van????
PATJE FOREVER!!!