Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
KöszikeZ. Iván írta:Majd emlékeztetem Cinit.
Majd emlékeztetem Cinit.Morminho írta:Köszi a segítséget de a mailt nem kaptam még meg!Z. Iván írta:Cini szerint hosszú lenne itt, nem olyan egyszerű ez. De ír egy e-mailt, elvileg már megkapod mikor ezt olvasod. Aztán remélhetőleg meg tudod valósítani.Morminho írta:Azt kérdezném, h hogyan tettétek be a fórumot az oldalba? Szóval, h nem úgy csináltátok, h felugró ablakban jön a fórum hanem a fejléc és a bal oldali menüsör még akkor is látható amikor bent vagyunk a fórumban.
A korábban írt felhasználóneveket töröltük, bár az utóbbi kettő eleve nem volt már az adatbázisban
Köszi a segítséget de a mailt nem kaptam még meg!Z. Iván írta:Cini szerint hosszú lenne itt, nem olyan egyszerű ez. De ír egy e-mailt, elvileg már megkapod mikor ezt olvasod. Aztán remélhetőleg meg tudod valósítani.Morminho írta:Azt kérdezném, h hogyan tettétek be a fórumot az oldalba? Szóval, h nem úgy csináltátok, h felugró ablakban jön a fórum hanem a fejléc és a bal oldali menüsör még akkor is látható amikor bent vagyunk a fórumban.
A korábban írt felhasználóneveket töröltük, bár az utóbbi kettő eleve nem volt már az adatbázisban
Cini szerint hosszú lenne itt, nem olyan egyszerű ez. De ír egy e-mailt, elvileg már megkapod mikor ezt olvasod. Aztán remélhetőleg meg tudod valósítani.Morminho írta:Azt kérdezném, h hogyan tettétek be a fórumot az oldalba? Szóval, h nem úgy csináltátok, h felugró ablakban jön a fórum hanem a fejléc és a bal oldali menüsör még akkor is látható amikor bent vagyunk a fórumban.
szerintem az oldalba(amikor a fórumhoz lépsz),akkor oda be lehet szúrva egy PHP-s hivatkozás, miszerint ebben a Table-ben(ablakban) a fórum jelenik meg...szerintem...Morminho írta:Azt kérdezném, h hogyan tettétek be a fórumot az oldalba? Szóval, h nem úgy csináltátok, h felugró ablakban jön a fórum hanem a fejléc és a bal oldali menüsör még akkor is látható amikor bent vagyunk a fórumban.
Helyesbítek : Firefox OK.sasi1 írta:Tényleg szép a kinézet, de egyenlőre csak úgy tudtam eljutni a fórumig, hogy beírtam google-ba , hogy Cristian Ceballos, és kidobta ezt eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=443
rákattintottam, és bejött, de ha a főoldalról akarok, hibaüzenetet dob, tökmindegy firefox, vagy expl.
Enrique segítségével mostmár legalább betudok lépni, de tegnap ez sem.