Észrevételek, kérések a szerkesztőkhöz
Ami a Revans kapujában c. hír alatt van kép, ezt meg lehetne vhogy szerezni vagy be lehetne ide linkelni? Ez nagyon állat kép a trióról
!!!

KöszikeZ. Iván írta:Majd emlékeztetem Cinit.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Majd emlékeztetem Cinit.Morminho írta:Köszi a segítséget de a mailt nem kaptam még meg!Z. Iván írta:Cini szerint hosszú lenne itt, nem olyan egyszerű ez. De ír egy e-mailt, elvileg már megkapod mikor ezt olvasod. Aztán remélhetőleg meg tudod valósítani.Morminho írta:Azt kérdezném, h hogyan tettétek be a fórumot az oldalba? Szóval, h nem úgy csináltátok, h felugró ablakban jön a fórum hanem a fejléc és a bal oldali menüsör még akkor is látható amikor bent vagyunk a fórumban.
A korábban írt felhasználóneveket töröltük, bár az utóbbi kettő eleve nem volt már az adatbázisban

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
Köszi a segítséget de a mailt nem kaptam még meg!Z. Iván írta:Cini szerint hosszú lenne itt, nem olyan egyszerű ez. De ír egy e-mailt, elvileg már megkapod mikor ezt olvasod. Aztán remélhetőleg meg tudod valósítani.Morminho írta:Azt kérdezném, h hogyan tettétek be a fórumot az oldalba? Szóval, h nem úgy csináltátok, h felugró ablakban jön a fórum hanem a fejléc és a bal oldali menüsör még akkor is látható amikor bent vagyunk a fórumban.
A korábban írt felhasználóneveket töröltük, bár az utóbbi kettő eleve nem volt már az adatbázisban

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Cini szerint hosszú lenne itt, nem olyan egyszerű ez. De ír egy e-mailt, elvileg már megkapod mikor ezt olvasod. Aztán remélhetőleg meg tudod valósítani.Morminho írta:Azt kérdezném, h hogyan tettétek be a fórumot az oldalba? Szóval, h nem úgy csináltátok, h felugró ablakban jön a fórum hanem a fejléc és a bal oldali menüsör még akkor is látható amikor bent vagyunk a fórumban.

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
Igen úgy már próbáltam én is, de vmi nem stimmel mer vmi hibát ír ki a fórum helyett. 

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
szerintem az oldalba(amikor a fórumhoz lépsz),akkor oda be lehet szúrva egy PHP-s hivatkozás, miszerint ebben a Table-ben(ablakban) a fórum jelenik meg...szerintem...Morminho írta:Azt kérdezném, h hogyan tettétek be a fórumot az oldalba? Szóval, h nem úgy csináltátok, h felugró ablakban jön a fórum hanem a fejléc és a bal oldali menüsör még akkor is látható amikor bent vagyunk a fórumban.

Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Azt kérdezném, h hogyan tettétek be a fórumot az oldalba? Szóval, h nem úgy csináltátok, h felugró ablakban jön a fórum hanem a fejléc és a bal oldali menüsör még akkor is látható amikor bent vagyunk a fórumban.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
nah mostmár mondhatom h teljes egészében elkészült Taibi oldala és annak fóruma.. amit én csináltam
nem ez a lényeg, a képek a fórumon is egyediek, csak a baj az h Mozillával nem teljesen "kompatibilis"

remélem a multkori kis gigszer nem történik meg újra mert azt sajnálnám nagyon!! A nívótok nagy úgyhogy GRATULA!!!!
a sport TV is innen veszi a barca híreket!

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
télleg rohadt jó lett az oldal, nagyon nagy grat... teccik
jah és nem reklámképpen , vagyis igen
elkészült a www.ronaldinho10.uw.hu oldalnak a normál fóruma (nem sg hanem phpBB)

jah és nem reklámképpen , vagyis igen

Helyesbítek : Firefox OK.sasi1 írta:Tényleg szép a kinézet, de egyenlőre csak úgy tudtam eljutni a fórumig, hogy beírtam google-ba , hogy Cristian Ceballos, és kidobta ezt eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=443
rákattintottam, és bejött, de ha a főoldalról akarok, hibaüzenetet dob, tökmindegy firefox, vagy expl.
Enrique segítségével mostmár legalább betudok lépni, de tegnap ez sem.
de eplorer - nem
Tényleg szép a kinézet, de egyenlőre csak úgy tudtam eljutni a fórumig, hogy beírtam google-ba , hogy Cristian Ceballos, és kidobta ezt eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=443
rákattintottam, és bejött, de ha a főoldalról akarok, hibaüzenetet dob, tökmindegy firefox, vagy expl.
-
- Director del Fútbol
Nekem is tetszik ez az új fórum, és a világért sem akarnék telhetetlennek tűnni, de azt tényleg nem értem, hogy a narancssárga szín miatt miért nem gránátvörös lett??? Szerintem azon a fehér betűk ugyan olyan jól látszanának, és az egész olyan Barcásabb lehetne... 

"Més Cuen un Club"