daffy írta:15 perc a videó,de egy pillanatig nem éreztem,hogy sok lenne. viszont saját zenét kellett benyomni közben

a fél karomat odaadnám,ha most lenne 20 éves és még láthatnám.
Én abszolút Ronaldo függő vagyok. Nincs az a videó mennyiség amit ne bírnék megnézni az Ő megmozdulásaiból. Ha azt mondanám, hogy nekem Ő a Nr. 1., azzal megsérteném

Egészen elképesztő amit tudott a labdával. nem volt védő aki megfogja. Sose felejtem el a manchesteri mesterhármasát, na meg a Kahn-nak rúgott első gólját. Nem jött ki 1-1.5 méternél távolabb a labda a kapusról, de Roni 6-7 méterről simán megelőzte Olit. Elképesztő sebességgel rendelkezett. Tényleg csak azt lehet mondani amit már előttem is elmondtak, hogy ha elkerülték volna a sérülések... és amit Te mondtál, hogy a fél karodat odaadnád hogy ha most lenne 20 és láthatnád játszani...Ahogy Ghána ellen a gyenge 90 kilóját beletette abba a biciklibe, a kapus meg csak dűlöngélt mint búza a szélben...áhhh...zseniális volt a pali.
Az összeállított videót ha megnézi valaki, akkor azt látja, hogy fiatal korában nem nagyon szeretett passzolni, tehát önző volt. De én ezt nem önzőségnek nevezném...egyszerűen tudta hogy az előtte álló 4 védőt le tudja cselezni...és ami még hátborzongatóbb, hogy tényleg meg is tette...
Szomorú, hogy jelenleg nincs egy brazil zseni se, akit csodálni lehetne

Régen azért volt bőven választék....Meg azért az se mindegy, hogy a braziloknak mindig volt legalább egy Aranylabda esélyes játékosuk. Minden évben. Most meg sehol senki...megnéznék egy statisztikát, hogy melyik nemzet hányszor nyert Aranylabdát...most csak így hirtelen belegondolva elég durva fölénye lenne Brazíliának...ez is mutatja hogy mennyire meghatározó tényezők voltak a foci térképén. Most meg semmi...Ha bekerülnek egy erős csoportba, még azt se tartom kizártnak hogy kiesnek a francba.